• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
14 produkter
Sorter efter:
Du har set 14 ud af 14 produkter

Gummistøvler til herrer

Vil du også undgå våde tæer og gennemblødte sokker? Vores gummistøvler til herrer klæder den moderne mand flot og praktisk på, når han skal ud i regnvejret. Uanset om du bor i by eller på landet, er ung eller ældre, er gummistøvler uundværlige, for de danske vejrguder er ikke karrige med det våde element. Se hele vores store udvalg af herre-gummistøvler her hos Skoringen.

Herre-gummistøvler med høj komfort

Mange har et lidt anstrengt forhold til gummistøvler, for de har ikke det bedste ry, når det kommer til hverken komfort eller alsidighed. Før havde røjserne mest kun en praktisk funktion, hvor de skulle holde fødderne tørre i vand eller under regnfulde forhold. I dag forholder det sig anderledes, og derfor kan Skoringen præsentere et sortiment, hvor komfort og funktionalitet også spiller en væsentlig rolle.

Vores gummistøvler til herrer har en dejlig og rar pasform, så både tæer, hæle, svang og ankel får den støtte og blødhed, de har brug for. Så slipper du for vabler og smertefulde gnidninger og kan i stedet bære fodtøjet i mange timer uden besvær.

Vores udvalg er fremstillet af kvalitetsmaterialer, så du kan forvente dig meget af dem. De er skabt til at holde, og de er meget fleksible i gummiet. Undersålerne giver fødderne et godt greb, så de ikke glider i hverken vand eller mudder, og indersiderne skaber et rart klima uden den frygtede ophobning af fugt.

Flotte gummistøvler til herrer

Gummistøvler er et meget universelt fodtøj, for alle personer har brug for dem – ung som gammel, mand som kvinde, landbo som bybo. I dag dikterer moden manges valg inden for beklædning, og det gælder ikke mindst for sko. Det alene har tidligere været grund nok til at vælge røjserne fra. Men det bør du ikke længere, for i dag går fashion og fodtøj hånd i hånd.

Derfor er vores udvalg af gummistøvler til mænd fremstillet med design in mente, så de ikke kun er funktionelle. De er også flotte at se på og gør, at du sagtens kan bære dem offentligt og ikke skal gemme dem væk i bryggerset. Stilen i dag er mere strømlinet end tidligere, og gummistøvlen og den ”rigtige” støvle smelter mere og mere sammen.

I flere tilfælde kan du slet ikke se, at her er tale om en gummistøvle, og udvalget af farver og former bidrager også til dette. Farverne hører som regel til i den neutrale ende, hvor sort, mørkeblå og mørkegrøn dominerer.

Lange og korte gummistøvler til herrer

Pasformen er tillige blevet re-designet, så du ikke længere er nødt til at hive og slide for at få skaftet op over den kraftfulde læg. Du kan stadig få den klassiske lange variant, som især er fordelagtig for dig, der ofte betræder vandige områder, men du behøver ikke.

I stedet har du muligheden for at vælge korte gummistøvler til mænd, som stopper lige oppe over anklen. De er supersmarte, hvis du ikke har brug for at vandre i dybt vand – for eksempel til byboen. De vil ikke presse dine lægge sammen, og de giver dig en øget bevægelsesfrihed. De vil også være fordelagtige til den kortere vandretur i sumpede områder på lige fod med vandrestøvlerne. Du kan tillige opleve en mellemlang model, der hverken er for høj eller lav.

Vælg derfor mellem:

  • Lange gummistøvler
  • Mellemlange gummistøvler
  • Korte gummistøvler

Husk tilbehøret

En investering i et par gode herre-gummistøvler er ikke helt billig, så derfor vil det være en rigtig god ide at passe godt på dem. Med den rette vedligeholdelse og pasning vil du få det meste ud af dem, og vandtætheden vil forblive perfekt.

Vi anbefaler, at du overvejer at købe indlægssåler til dine nye gummistøvler. Såler kan tillige være med til at forlænge levetiden, og så bidrager de til øget komfort. Det vil betyde, at du vil få brugt dem mere, og så øger det også alsidigheden.

Få gummistøvler til herrer hos Skoringen

Hos Skoringen har vi samlet et stort udvalg af gummistøvler til mænd, så du kan få netop det par, du ønsker. Du kan enten vælge at bestille online direkte via vores webshop, eller du kan gå ned i en af vores mange butikker og lade alle sanserne guide dig.

Uanset hvad du vælger, har vi et venligt og faguddannet personale, der gerne hjælper dig – både med valg og køb. Er du vild med sko og ønsker de bedste rabatter og fordele? Så kan du melde dig ganske gratis ind i vores Klub Skoringen og opleve både eksklusive konkurrencer, VIP-invitationer, før-salg, stærkere tilbud, Limited Edition-salg og fordelagtige medlemspriser.