• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
476 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 476 produkter

Om Rieker sko


Rieker er som navnet antyder en tysk skoproducent som har sine rødder helt tilbage i slutningen af 1800-tallet, mere præcist 1874. Rieker har levet i bedste velgående i alle disse år, fordi der konstant har været fokus på at levere maksimal kvalitet og komfort både på herre- og damesiden. Rieker henvender sig således til den kvalitetsbevidste forbruger som vil have kvalitet der, med den rette behandling, holder i mange år.

Rieker sko – det smarte og komfortable valg er deres varetegn

Rieker sko står for tysk kvalitet og klassisk design. Rieker sko er smarte og komfortable hverdagssko, som tilbyder dine fødder en god pasform og optimal velvære. Rieker sko har nemlig et unikt anti-stress-system, der giver optimal stødabsorbering til din ryg, dine hofter og dine knæ. Samtidig er Rieker sko produceret i fantastisk lækre, bløde materialer, der former sig efter dine fødder.

Og netop Riekers sublime pasform og gode stødabsorbering giver dig den maksimale komfort og afspænding. Dermed er der her tale om lækre sko som langt de fleste kan tåle at have på dagen igennem uden at opleve ømhed.

Foruden lækker komfort er Rieker også kendt for deres klassiske og lækre designs på både herre- og damesiden. Deres designs giver mulighed for at kombinere mange af Riekers modeller med outfit efter egen smag. Med andre ord er Rieker sko sjældent definerende for hvad du kan tage på til, hvilket er en frihed som mange værdsætter.

Lad dig inspirere af vores udvalg af Rieker sko

Her på hjemmesiden kan du lade dig inspirere af vores store udvalg af Rieker sko til mænd og kvinder. Rieker sko er både lædersko, gummisko, sko med hæl og sandaler – blandt SKORINGENs udvalg af Rieker sko er der noget for en hver smag.

Du kan også købe dine Rieker sko i den nærmeste SKORINGEN

Hvis du har lyst til at lade dine fødder opleve glæden ved at par velsiddende Rieker sko, inden du køber, er du altid velkommen til at prøve vores Rieker modeller i din lokale SKORINGEN. Vores personale rådgiver gerne om de rigtige sko til dine fødder, og med næsten 200 butikker i Danmark og Norge finder du også en SKORINGEN med et stort udvalg af Rieker sko nær dig.