• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
27 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 27 produkter

Komfortable Timberland-sneakers til herrer og damer

Er du til komfort, stil og design, bør du kigge nærmere på mærket Timberland. Her er tale om skønne sko til både damer og herrer, der med de mange forskellige designs vil have noget for enhver smag – både til dig, der er praktisk, dig, der er til stilfuld elegance og til dig, der er med på tidens trends. Se det store udvalg hos Skoringen, og bliv inspireret til dit næste sko-eventyr lige her på hjemmesiden.

Timberland-sneakers til alle fødder

Hos Skoringen vil vi gerne hjælpe dig med at klæde dine fødder bedst muligt på til hverdag og fest, og vores udvalg bugner af mærker og modeller, der udmærker sig stærkt. Vores sko er skabt til at leve og være i, og derfor finder du masser af komfort, men vi ved også godt, at stilen og designet er vigtigt. Derfor vil du opleve et katalog, der har lidt af det hele.

Det gælder også for vores udvalg af Timberland-sneakers, der mikser komfort og pasform med stil og design. Mærket har et stort bagkatalog, så der vil være mange forskellige stile at vælge imellem, og dem finder du lige her hos Skoringen. Du kan blandt andet opleve følgende:

Du kan således altid finde et par Timberland-sneakers, der passer til dig og din stil. Vælg for eksempel et par chunky og markante korte sko, og match dem med en let sommerkjole for et edgy look. Eller vælg et par neutrale gummisko med rolige farver, der giver et mere afdæmpet look.

Timberland har naturligvis også noget til dig, der er sporty anlagt, når du skal dyste i tomandsbasketball eller måske ud at udforske naturen. Sortimentet af Timberland-sneakers er utroligt bredt og varieret, så tag selv et kig her på siden, og lad dig inspirere.

Køb Timberland-sneakers og alle dine favoritpar hos Skoringen

Her på hjemmesiden bliver du præsenteret for alle de varianter af Timberland-sneakers, vi fører hos Skoringen. Kataloget bliver udskiftet i takt med, at sæsonerne og moden ændrer sig, og derfor kan du altid finde de nyeste og bedste Timberland-sneakers hos os.

Vi har fokus på kvalitet, komfort og stil, så du til hver en tid kan sørge for det bedste til dine fødder samtidig med, at du kan dyrke en god og personlig stil. Tag et kig på sortimentet, og find dine nye favoritter her hos Skoringen.

Vores webshop har åbent døgnet rundt, så du kan bestille, når det passer dig. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores fysiske butikker, hvor du kan se et stort udsnit af vores sortiment. Handler du online, og ønsker du at få dine nye sko omgående, kan du med fordel benytte dig af Click & Collect, hvor du kan afhente skoene efter kun én time.

Du kan også vælge at få skoene leveret – der er gratis fragt ved bestillinger for over 499 kroner. Passer modellen ikke, er der naturligvis gratis returret, og du kan desuden benytte dig af gratis ombytning i de fysiske butikker.

Vi glæder os til at handle med dig i Skoringen, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Ud over de mange Timberland-sneakers fører vi en lang række af øvrige sko, støvler og tilbehør, så der er noget til hele familien lige fra hjemmesko til festsko og gummistøvler.