• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
18 produkter
Sorter efter:
Du har set 18 ud af 18 produkter

Smarte Timberland sneakers til herrer

Hvis du er pjattet med sneakers, så har du garanteret allerede stiftet bekendtskab med Timberland. Brandet blev stiftet tilbage i 1973 og var oprindeligt sko til skovhuggere - heraf navnet Timberland. Brandet er dog i dag elsket af langt flere end skovhuggere. Timberland sneakers til herrer er moderigtige sko af høj kvalitet. Tro os, dine Timberland sneakers til herrer vil hurtigt blive dine faste følgesvende i både regn, slud, sne og sol. Se hele udvalget af Timberland sneakers til herrer online hos Skoringen.

Timberland sneakers til herrer: solide, sporty og robuste

Når du vælger et par Timberland sneakers til herrer, får du et par alsidige sko, der er fremstillet i solide og robuste materialer, der kan holde til lidt af hvert. Du får her en sko i exceptionel kvalitet, der på én og samme tid er moderigtig, komfortabel og slidstærk. Uanset om du skal bruge dine Timberland sneakers til herrer til hverdagsbrug eller til sport, får du her den perfekte sko. Sko fra Timberland har næsten fået ikonstatus, og de kan genkendes på lang afstand.

Med Timberland er mulighederne mange. Hvad enten du er til et naturligt look i beige eller sort, eller du foretrækker lidt mere spræl på dine sneakers, kan du finde et par sko, der passer til dig hos Timberland.

Køb dine Timberland sneakers til herrer hos Skoringen

Hos Skoringen har vi et stort udvalg af Timberland sneakers til herrer, og vi har sikkert også et par, der passer til dine behov og din stil. Hvis du har spørgsmål, eller du har brug for hjælp til at vælge dine nye sneakers, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en butik i nærheden af dig.