• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
18 produkter
Sorter efter:
Du har set 18 ud af 18 produkter

Indlægssåler til dine sko

Ønsker du mere støtte i dine sko? Måske har du særlige behov, som indlægssåler kan være behjælpelige med? Hos Skoringen har vi et stort sortiment med mange forskellige typer af indlæg til sko, der kan give dig ekstra støtte, virke smertelindrende og gøre skoene mere behagelige at have på.

Vores produkter

Få et overblik over vores produkter og find lige den type indlæg, der løser dine udfordringer.

Prøv eksempelvis produkterne:

  • Hælindlæg
  • Indlæg til nedsunken forfod
  • Geleindlæg
  • Indlægssål med memory foam
  • Såler til platfod
  • Såler til for store sko
  • Termosåler
  • Fugtabsorberende såler

Har du et par sko, som du ellers var parat til at kassere, fordi de ikke sidder som du håbede? Så prøv et af Skoringens mange produkter - det kunne jo være lige det, der skal til, for at dine sko kan få et helt nyt liv.

Hvad kan indlægssåler hjælpe med?

Hvis ikke du er vant til at bruge indlægssåler, sidder du måske og tænker over, hvordan de mon kan hjælpe dig. Det er der faktisk flere svar på, for brugen af indlægssåler har mange formål.

Hvis du oplever smerte ved almindelig bevægelse i hverdagen, har du måske udfordringer med nedsunken forfod, eller du kan være platfodet. Der findes indlæg til sko, som er designet til at afhjælpe lige netop dette.

Ønsker du blot en bedre komfort i dit fodtøj, er der ligeledes såler, som er designet til at udfylde netop dette formål. Hvem holder ikke af bløde og behagelige forhold for sine fødder?

De fleste mennesker kan nok nikke genkendende til situationen, at være kommet til et arrangement i enten helt nye sko, eller sko der ikke egner sig til lejligheden. Hvis skoene gnaver, eller svupper når man går, kan det være svart at holde humøret oppe og deltage aktivt i arrangementet.

Her kan et indlæg eller en indlægssål være en life-saver. En hurtig løsning, som nemt kan haves i håndtasken og kan bruges på stedet.

Måske skal du prøve et af Skoringens forskellige typer gelindlæg? Prøv fx en sål i gel der forhindrer at foden glider frem i fx højhælede sko. Sålen er blød og behagelig at have i skoen og er af gennemsigtigt materiale, så den ikke lægges særligt mærke til.

Aktiv hverdag

Har du en meget aktiv hverdag, hvor dit fodtøj en vigtig del af dit arbejde, er det helt afgørende for din dagligdag, at du oplever den bedste støtte og komfort. Har du et par bestemte arbejdssko, som du nødvendigvis skal bruge på dit arbejde, men som ikke sidder optimalt på din fod, kan et indlæg være en stor hjælp.

Indlæg og indlægssåler kan også bruges i sports- og fritidssko, hvor de hjælper dig til at yde dit absolut bedste. Hvis du føler dig utilpas i dine sko, kan det ødelægge enhver aktivitet!

Har dine fødder dårlige ergonomiske forhold, kan det faktisk sætte sig helt oppe i nakken, ryggen og lænden og derved give betydelige kropsskader, som kan være svære at komme af med igen. Derudover er også knæ og hofter udsatte områder, hvis man altså går meget i sko, der ikke opfylder foden og kroppens behov. Med det rigtige tilbehør til dine sko, kan du både forebygge og helt undgå skader.

I en sport som løb eller vandring, har mange gavn af fx hælindlæg, da hælen er et udsat sted for skader. Her kan du prøve et gelindlæg, som både er blødt og lækkert, og samtidig yder en solid støtte og modvirker forkert belastning af fodens områder. Sålerne kan nemt klippes til, så de passer perfekt til lige nøjagtig din fod.

Kommer du nemt til at fryse i et par almindelige sneakers, eller er dine vinterstøvler for smalle til at have tykke uldsokker i? Så har Skoringen lige det, du står og mangler.

Prøv en af vores indlægssåler, som med sin betrækning af 100% uld holder dine fødder varme hele dagen. Sålerne er polstret med et blødt lag skumgummi, så de er behagelige at gå på og har skridsikre undersider af alufolie, der beskytter mod kulde og fugt nedefra.

Foretag en fodscanning og find den rette sål

Hos Skoringen vægter vi komforten meget højt. Vi har derfor fået installeret en fodscanner, der kan scanne dine fødder og hjælpe dig med at finde en sål, som giver den optimale støtte og komfort. Du får tegnet en helt personlig fodprofil, der kan fortælle, hvordan trykket og belastningen fordeler sig i din fod, når du går. Fodprofilen giver den rette information til at finde en Aetrex-sål, som er helt perfekt til dig.

Fodscanningen er nem og smertefri, og du behøver ikke at bestille en tid i forvejen. Kom ned i Skoringen og få en fodscanning og kompetent rådgivning. Læs mere om fodscanneren her og find en fodscanner nær dig.

Bestil online eller køb i butik

Ønsker du at få tilsendt dit produkt lige til hoveddøren? Når du har fundet en vare på vores hjemmeside, kan du frit vælge om du vil have den sendt hjem til dig selv, eller du vil hente den i en af vores butikker. Hos Skoringen har vi altid gratis fragt og leverer indenfor 1-3 hverdage. Du kan også altid returnere eller bytte din vare i en af vores 120 butikker. Find din nærmeste butik her.