• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
25 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 25 produkter

Timberland støvler til damer – innovation og mode

Hvis du er typen, der i ny og næ lægger mobilen fra dig og slukker fjernsynet for at bevæge dig ud i naturen, er du formentlig bekendt med et af verdens største brands indenfor støvler til outdoor, Timberland. Timberland har fødderne solidt placeret på den internationale outdoor-scene, da de ved at kombinere funktionalitet, kvalitet og design, har skabt sig et anerkendt navn i hele verden. Ikke mindst for at være det første mærke til at udvikle vandtætte støvler.

Du kan købe dine næste dame Timberland dame støvler her på siden eller i en af vores butikker.

De kendte boots fra USA

Timberland startede sin rejse tilbage i 1918, hvor grundlæggeren Nathan Swartz syede det allerførste par Timberland-støvler. I 1952 købte Swartz en andel i et andet skofirma, som han i 1955 ejede 100 %. Brandet blev lanceret i 1973 under navnet Timberland.

Verdens første vandtætte støvle var også Swartz’ opfindelse. Innovationen bestod i at svejse sålerne sammen med læderet, så det blev lukket 100 % til. Det revolutionære stykke fodtøj blev introduceret i 1965, og den kvalitet har fulgt det populære støvlebrand lige siden. Timberland er i dag synonym med moderigtige produkter, der holder i årevis.

Du kender sandsynligvis bedst mærket for den ikoniske Yellow Boot™, men faktisk har Timberland en helt masse andre produkter i sortimentet – heriblandt:

  • Timberland dame støvler
  • Sneakers
  • Sandaler
  • Tøj
  • Accessories

Fra praktisk støvle til modeikon – Timberland dame støvler har det hele

Timberland-støvler var i sin tid et praktisk stykke fodtøj, der revolutionerede hverdagen for det fysisk arbejdende folk, både på grund af støvlernes holdbarhed, komfort og vandtætte egenskaber. Men med den urbane modekultur, der indtog USA i 1980’erne, blev støvlerne i højere grad adopteret af den almene borger og blev en vigtig del af streetwear-moden. I dag er Timberland dame støvler i lige så høj grad en modesko, som det er et stykke praktisk fodtøj. Det er også en af grundene til, at Timberland er blandt de mest solgte mærker i hele verden.

Mange outdoor-entusiaster nyder godt at Timberlands høje kvalitet; uanset om det er til vandreture i bjergene, trekking eller ørkenvandringer. Den høje kvalitet og robusthed skal dog ikke afholde dig fra at hoppe en tur i støvlerne til en gåtur i skoven en søndag formiddag. Der er nemlig ikke noget praktisk over Timberlands udseende. Det simple og klassiske design gør skoene idéelle til alle hverdagens gøremål. Støvlerne holder dine fødder varme og tørre hele dagen – perfekt til vinter og regnvejrsdage!

Køb Timberland-støvler til dame i sort, brun eller den ikoniske gule Yellow Boot, der er Timberlands varemærke.

Fokus på bæredygtighed

Timberland er et mærke med stor fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed. Det starter med materialerne, der er nøje udvalgt til produktets formål og derfor holder i årevis. Og præcis som mærket blev kendt for sin innovative svejsning tilbage i 1965, holder de sig hele tiden relevante ved at finde nye og smarte løsninger, der kan gøre dem mere bæredygtige.

I 2019 indeholdt næsten alle Timberland-produkter et genanvendt element af for eksempel plast eller gummi. Endvidere har de søsat projektet ”Plant the Change”, der har til formål at plante 50 millioner træer inden 2025, de er en del af ”Modern Slavery Statement”, der skal forhindre tvungent arbejde, og har derudover en lang række socialt ansvarlige tiltag på dagsordenen, der hele tiden arbejder hen mod en mere bæredygtig og ansvarlig organisation.