0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
14 produkter
Sorter efter:
Du har set 14 ud af 14 produkter

Hos Skoringen går vi meget op i, at vores mærker er i høj kvalitet. Derfor har vi selvfølgelig også et dejligt stort udvalg af sko fra Clarks. Med et par Clarks sko, er du sikret en enorm kvalitetet til prisen. Derudover er designet hos Clarks, kendetegnet ved en generelt klassisk skandinavisk stil, med brugen af sort som den centrale farve i deres designs. Du kan se hele udvalget herunder med det samme.

Historien bag Clarks

Historien om Clarks går meget langt tilbage. Faktisk skal vi helt tilbage til 1825, for at finde starten på Clarks rejse. Her lavede brødrene Cyrus og James Clark deres første sko. Dengang var de placeret i Street, Stormset i England, og her næsten 200 år senere er det satadig her hjertet af virksomheden hører til. I dag er det dog ikke kun lokalsamfundet i England der får glæde af Clarks sko. Idag sælges der nemlig Clarks sko i mere en 35 lande verden over, og med mere en 50 millioner solgte sko hvert år, må man sige at der er sket meget siden 1825.

Clarks - Kvalitet for alle

I Clarks sko er der lagt stor fokus på, at kvaliteten skal være gennemført, hele vejen igennem skoen. Derfor får du med en Clarks sko ikke blot en super fed sko, i deres velkendte moderne designs, men samtidig en sko i et teknologisk anden liga. De har nemlig benyttet sig af nye produktionsteknologier, der sikrer dig sko i allerhøjese kvalitet. I deres sko finder du bl.a. ruskinds og rågummi kombinationer, der ud over at give et stilistisk unikt look, samtidig giver dig en høj grad af komfort. Se alle de lækre Clarks sko herover med det samme, og find lige den stil der passer til dig.