• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
17 produkter
Sorter efter:
Du har set 17 ud af 17 produkter

Stilfulde sko fra Clarks

Trænger du til at opdatere dit outfit? Eller har du bare lyst til at forkæle dig selv med nogle nye sko? Så kan du vælge et par nye, lækre sko fra Clarks. Skoringen hjælper dig med at finde de rette sko fra Clarks, der passer præcis til dig.

Hos Skoringen går vi meget op i, at vores mærker er i høj kvalitet. Derfor har vi selvfølgelig også et dejligt stort udvalg af sko fra Clarks. Med et par Clarks sko er du sikret en enorm kvalitet til prisen. Derudover er designet hos Clarks kendetegnet ved en generelt klassisk skandinavisk stil med brugen af sort som den centrale farve i deres designs.

Historien bag Clarks

Historien om Clarks går meget langt tilbage. Faktisk skal vi helt tilbage til 1825 for at finde starten på Clarks rejse. Her lavede brødrene Cyrus og James Clark deres første sko. Dengang var de placeret i Street, Somerset i England, og her næsten 200 år senere er det stadig her, hjertet af virksomheden hører til.

I dag er det dog ikke kun lokalsamfundet i England, der får glæde af Clarks sko. I dag sælges der nemlig Clarks sko i mere end 35 lande verden over, og med mere en 50 millioner solgte sko hvert år, må man sige at der er sket meget siden 1825.

Clarks - kvalitet for alle

I Clarks sko er der lagt stor fokus på, at kvaliteten skal være gennemført hele vejen igennem skoen. Derfor får du med en Clarks sko ikke blot en elegant sko i deres velkendte moderne designs, men samtidig en sko i en teknologisk anden liga. De har nemlig benyttet sig af nye produktionsteknologier, der sikrer dig sko i allerhøjeste kvalitet.

I deres sko finder du bl.a. ruskinds og rågummi kombinationer, der ud over at give et stilistisk unikt look, samtidig giver dig en høj grad af komfort. Clarks sørger hele tiden for at udvikle de nyeste teknologier og teknikker for bedre fodtøj. Det betyder for dig, at du med et par Clarks sko altid kan være sikker på at få en sko, der er behagelig og er lavet i en god kvalitet.

For eksempel gør Clarks brug af stødabsorberende indlæg, der støtter foden og er med til at reducere presset på dine fødder. Skoringen hjælper dig med at sammensætte et par sko, der passer til dit outfit og din stil uanset, hvilken anledning det er til. Hos os får du sko fra Clarks i disse materialer:

  • Nubuck
  • Ruskind
  • Skind

Clarks laver sko, sandaler og støvler, der går godt til alle formål og anledninger. Den gode kvalitet kombineret med funktionalitet og bekvemmelighed i et smart design gør Clarks til et særdeles alsidigt mærke, som du kan bruge til både fest og afslapning uanset årstiden. Kan du lide at sætte trenden, eller foretrækker du det klassiske, tidløse look? Uanset hvad, så finder du det fra Clarks hos Skoringen.

Find dine yndlings sko fra Clarks

Det er vigtigt, at du finder nogle sko, der er rigtige for dig, og som du går godt i. Du har sandsynligvis nogle specifikke præferencer, når du skal købe sko. Er designet det vigtigste for dig, eller går du mere op i funktionaliteten, og hvorvidt skoene er modstandsdygtige over for vind og vejr?

Du kan altid finde et stort udvalg hos Skoringen. Du kan nemt benytte dig af vores søgefunktion og filtrere din søgning ud fra en række kriterier. For eksempel kan du søge ud fra disse kriterier:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Priser

Med et par sko fra Clarks er det altid ligetil at kombinere funktionalitet med design, så du både får stilfulde sko, der samtidig er funktionelle til mange forskellige lejligheder. Hos Skoringen finder du garanteret nogle sko, der opfylder dine behov og som passer præcis til dig. Se alle de lækre Clarks sko herover og find de par sko, der passer til dig og din stil.

Sådan vedligeholder du dine Clarks sko

Efter at du har fundet et par Clarks sko for dig, kan du vælge at tilkøbe en række produkter til rengøringen af dem, så du kan passe på dine nye sko. Ofte kan det være besværligt, at finde den rette rengøring til dine sko, men vi gør det nemt for dig.

Vi er sikre på, at du kommer til at elske dine nye sko fra Clarks, så derfor er det også nødvendigt med den rette vedligeholdelse og rengøring af skoene, så de holder i længere tid. Her på siden finder du vores sortiment inden for rengøring af sko.

På samme måde kan du overveje at pleje dine sko med en imprægnering, hvor du kan opnå fantastiske resultater for dine nye sko på ganske kort tid. Det er derfor ligetil at forlænge dine skos levetid, så de kan klare al slags vejr. Her kan du se vores produkter til imprægnering af sko.

Køb dine Clarks sko hos Skoringen

Det er nemt bestille dine nye sko fra Clarks direkte hjem til dig via vores webshop, eller også kan du komme og se vores udvalg i en af vores mange butikker. Du kan forvente at modtage dine nye sko inden for 1-3 hverdage. Hvis du derimod foretrækker at prøve skoene, inden du køber, så kan du finde din nærmeste Skoringen her.

Vi er klar til at guide dig til de rette sko online og i din lokale Skoringen-butik. Vi håber, at du bliver glad for dine nye sko fra Clarks.