• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
19 produkter
Sorter efter:
Du har set 19 ud af 19 produkter

Saucony-sneakers

Saucony har fremstillet og solgt sneakers, sko og løbesko i en lang årrække. Brandet startede ud som et sportsbrand, men i dag finder du også almindelige sneakers og vintagesko i deres udvalg. Hvis du overvejer at købe et par nye sneakers, er det bestemt værd at tjekke Saucony ud. Læs mere nedenfor, og find dit næste par sneakers i dag.

Saucony-sko tager udgangspunkt i sporten

Da Saucony blev stiftet i 1898, var det med idéen om at kreere den bedste løbesko for den ultimative performance. Det betød kvalitetsmaterialer, komfort og ikke mindst et velkendt signaturlook.

En håndfuld år senere begyndte Saucony at producere sneakers til det amerikanske marked, og siden da har brandet udviklet sig til et af de mest populære i USA. Blandingen af det sporty og casual er blevet yderst populært blandt både mænd og kvinder, og i dag ses de populære sneakers overalt i gadebilledet.

Sko du kan både til både sport og hverdag

Saucony-sneakers er det ideelle valg til både hverdag og sport. Udgangspunktet i sporten gør, at du får ekstra høj komfort, der tillader dig at bruge skoene hver dag over en lang periode. Saucony har blandet det sportslige med det moderne, og du kan derfor også være sikker på, at skoen vil passe til tidens trends.

En Saucony-sneaker kommer i mange forskellige styles, og det tillader dig at sammensætte dem med forskellige farver og andre brands. Bestemte modeller fra Saucony kan til og med bruges som både hverdagssko og løbesko.

Brug dine sneakers som løbesko

Måske har du endnu ikke truffet et valg omkring løbesko, eller måske vil du bare gerne løbe med stil. Et par sneakers fra Saucony kan sagtens bruges til løb og træning. De kan derfor hurtigt blive dine bedste venner, hvis du gerne vil have en aktiv hverdag.

Alle sko fra Saucony er designet til brug i sporten. Stadig anbefaler vi, at det er en god idé at tjekke, om den enkelte sneaker er velegnet til intenst løb i eksempelvis udfordrende terræn. På den måde er du sikker på, at dine sneakers holder så lang tid som muligt.

Jazz Original: Udgangspunktet for moderne Saucony-sneakers

Den mest populære model fra Saucony hedder Jazz Original, og den blev første gang fremstillet i slutningen af 1980’erne. Det var netop i 1980'erne, at sneakers for alvor var begyndt at bryde igennem i gadebilledet, og Jazz Original blev hurtigt et hit.

Mange moderne Saucony-sneakers tager netop udgangspunkt i Jazz Original. Modellen er gennem årene udkommet i flere forskellige vintage-modeller, der trækker inspiration fra tidens trends. Hvis du vil finde smarte sneakers, der ligeledes matcher nutidens modescene, kan du også finde smarte sneakers til børn hos Skoringen.

Find Saucony-sneakers i flere forskellige farver hos Skoringen

Med et par Saucony-sneakers kan du definere din helt egen stil. I udvalget hos Skoringen finder du nemlig mange forskellige farver og mønstre, og vi er sikre på, at du kan finde et godt match.

I hvilke farver kan du blandt andet finde Saucony-sneakers hos Skoringen?

  • Beige
  • Grøn
  • Blå

Uanset om du skal bruge vintage-sneakers eller sportssko, vil der være flere gode muligheder. Hvis du er på jagt efter en bestemt farve, får vi hele tiden nyheder online. Det kan derfor godt betale sig at holde øje, så du kan få fingrene i lige netop de Saucony-sko, du mangler.

Sådan kan du pleje dine sneakers

Et par Saucony-sneakers kan uden tvivl holde i lang tid, men du kan helt selv gøre noget aktivt for at forlænge levetiden. I Skoringens udvalg af plejeprodukter til sko finder du forskellige vedligeholdelsesprodukter, der kan holde dine sko rene og velfungerende.

Du finder blandt andet disse typer af plejeprodukter hos Skoringen:

Alle produkterne virker på både løbesko og sneakers. Det er altid en god idé at tjekke, om dine sko kan tåle det specifikke rengøringsmiddel, inden du går i gang med rengøringen. På den måde er du sikker på, at du ikke beskadiger skoene.

Find andet komfortabelt fodtøj hos Skoringen

Hvis du elsker Saucony, er vi sikre på, at du også vil være vild med de mange andre brands fra Skoringen. Vi har gennem mange år specialiseret os i fodtøj til mænd, kvinder og børn, og vi deler hellere end gerne vores viden med dig.

Disse typer af behageligt fodtøj finder du også hos Skoringen:

Hvis du har brug for noget behageligt fodtøj til vintermånederne, finder du mange forskellige støvler fra populære brands hos Skoringen. Vi har komfortable støvler til hele familien, og vi er sikre på, at I hver især kan finde en model, I kan lide.

Tilmeld dig Klub Skoringen, og få eksklusive tilbud

Hvis du elsker sneakers, støvler og andet fodtøj lige så meget som os, synes vi, du bør melde dig ind i Klub Skoringen. I Klub Skoringen kan du blandt andet få eksklusive medlemstilbud, så du kan finde lige netop din yndlingssko til en fordelagtig pris.

Du kan også få andre fede fordele som eksempelvis elektroniske kvitteringer. Du får også fed inspiration direkte i din indbakke via vores nyhedsbrev. Her opdaterer vi dig på de seneste trends, nye produkter og de bedste tilbud. Meld dig ind allerede nu, og få adgang til alle de fede fordele.

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne

Det kan være svært at vælge de helt rette Saucony-sko, og måske er du ikke vant til at shoppe sneakers online. Vores kundeservice står altid til rådighed, og vi kan besvare spørgsmål indenfor alt lige fra specifikke sneakers til det enkelte brand.

Hvis du skal shoppe sneakers til børn og er tvivl om størrelsen, kan du finde vores størrelsesguide til børn her. Her kan du finde mål på de specifikke størrelser og læse tips og tricks, der gør dig i stand til at vælge det helt rigtige par sko.