• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
12 produkter
Sorter efter:
Du har set 12 ud af 12 produkter

Saucony til kvinder

Saucony er kendt for både at designe løbesko og sneakers, og i dag er det et mærke, som er kendetegnet ved en innovativ tilgang til design og en konstant stræben efter forbedring. Med en dyb forståelse for, hvad dine fødder har brug for, og en urokkelig trang til at skabe de helt rigtige sko, så er Saucony i dag synonymt med komfort, holdbarhed og stil. Så hvis du er på udkig efter et par sko, der kan holde trit med din aktive livsstil, er Saucony et rigtig godt sted at starte.

Sauconys damekollektion

Saucony's kollektion til kvinder strækker sig vidt og bredt over et hav af sko, der er lige så forskellige som de kvinder, der bærer dem. Det er en kollektion, der byder på en god blanding af det klassiske og det moderne, hvor det velkendte Saucony-design møder nye, spændende ideer.

I kollektionen finder du både sneakers i tekstil, ruskind og mesh, men selvom hver sko har sin egen karakter og stil, så deler de alle de samme grundlæggende kvaliteter: de er nemlig skabt til at være komfortable, holdbare og funktionelle.

En Saucony-sneaker kan bruges til både hverdagsbrug og sport, og den passer ind i enhver garderobe. Den er designet til at holde, og med den rette pleje, kan en sko fra Saucony blive din trofaste følgesvend i mange år.

Hvad er SNEAX Stores?

SNEAX Stores er en særlig del af Skoringen. Et slags "shop in shop", hvor du finder sneakers fra alle de store og populære sneakers-mærker.

Hos SNEAX Stores får du noget lidt anderledes. Det er et sted, hvor vi har samlet alle de bedste sneakers under ét tag, og hvor du kan finde lige præcis den model, der passer til din stil. Og selvom vi er vilde med sneakers, så er SNEAX Stores ikke en erstatning for Skoringens almindelige butikker. Det er mere et supplement til dig, der elsker sneakers lige så meget, som vi gør.

Find dine nye favoritsneakers fra Saucony

Er du klar til at opgradere din skosamling med et par nye sneakers? Så smid dem i kurven og få dem sendt direkte til din dør. Vi tilbyder gratis levering på ordrer over 499 DKK, så du nemt kan shoppe dine favoritter.

Hvis du køber SNEAX-produkter hos Skoringen, kan du selvfølgelig returnere dem til vores webshop, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Du har også mulighed for at bytte eller returnere din SNEAX-vare i en af vores fysiske SNEAX Stores. Find den nærmeste butik, eller kontakt Skoringen. Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko.