• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis levering ved køb over 499,-
 • Gratis retur og ombytning i alle butikker
Kvinder
Gummistøvler
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
68 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 68 produkter

Flotte og funktionelle dame gummistøvler

Idéen med gummistøvler er at holde regnen ude og fødderne tørre. Det er nok faktisk de færreste af os, der tænker på noget smart og moderne, når vi tænker gummistøvler. Men sandheden er, at gummistøvler ikke længere bare er en praktisk, vandtæt sko. Nej, I dag er gummistøvler i lige så høj grad en modesko, som designere har lagt utallige timer i at udvikle. Derfor kan du også efterhånden købe dame gummistøvler fra alle de kendte modebrands som:

 • Tommy Hilfiger
 • Viking
 • B&CO
 • Rieker

Køb dine næste dame gummistøvler her på siden, hvis du vil være klar til alle sæsoner.

Dame gummistøvler til al slags vejr

Som nævnt er dame gummistøvler efterhånden lige så meget en modesko som et praktisk stykke fodtøj. Det betyder også, at de ikke længere er forbeholdt regnvejrsdage. I dag kan du faktisk sagtens bruge gummistøvler om sommeren. Det fede ved gummistøvler er jo netop, at de holder vand og snavs væk fra dine fødder; og det gælder altså i al slags vejr.

Derfor kan du, næste gang du skal købe dame gummistøvler, tænke på at købe et par, der også matcher din yndlingssommerkjole eller -nederdel. Præcis som du ville købe alle mulige andre typer støvler, f.eks. Chelsea boots eller lange støvler.

Vælg termogummistøvler til de kolde dage

Hvis du har planer om at bruge dine gummistøvler om vinteren, kan det være en idé at kigge efter et par godt termogummistøvler. Termogummistøvler er typisk foret med uld eller polyester, der holder fødderne varme. I toppen af støvlen, det vil sige øverst på skaftet, er der en krave, f.eks. i nylon, der kan spændes ind, så den lukker helt tæt om dine ben. Termogummistøvler holder godt på varmen og forhindrer også vand og kulde i at komme ind oppefra.

Hvad er gummistøvler lavet af?

Gummistøvler er typisk lavet af enten PU, PVC, gummi eller naturgummi. Hvert materiale har helt særlige egenskaber og krav til vedligeholdelse.

Match dine gummistøvler til din stil

Hvor man engang kun kunne købe gummistøvler med langt skaft og i grøn eller gul, kan man i dag få dame gummistøvler i alle slags design.

 • Lange og korte gummistøvler
 • Med spænder, lynlåse, snørebånd og nitter
 • Mat eller glansfuld overflade
 • I elegant sort eller flotte farver, f.eks. røde gummistøvler
 • Med og uden mønster
 • Tyk eller tynd sål

Du er altså ikke længere begrænset i dine valg, når du skal købe dame gummistøvler. Tværtimod findes der flere at vælge imellem end nogensinde. Derfor kan du matche dine nye favoritter med det tøj, du har i dit tøjskab.

Bliv klar til sommerens festivaler

Om sommeren drager tusindvis af danskere troligt mod de store og små festivaler rundt om i landet. Det er en anerkendt ferieform og en tradition for mange. Engang var festivaler bare et sted, hvor man drak øl og hørte musik. I dag er festivaler i langt højere grad forbundet med kultur. Det betyder ligeledes, at festivalerne har fået deres helt mode; såkaldt festivalmode. På de store som Smukfest og Roskilde Festival kommer nogle af de kendte modemagasiner da også ud på pladsen og tager billeder af de bedst klædte festivalgængere.

Derfor er det også perfekt, at dame gummistøvler har fået en plads på modescenen. Det betyder nemlig, at du kan tage på festival i stilfulde outfits, der samtidig er praktiske på den måde, som festivaltøj skal være. For det skal stadig være holdbart, vandtæt og kunne tåle at blive beskidt. Og så skal det selvfølgelig være så komfortabelt, at du kan holde til at gå og stå i det i rigtig mange timer.

Med et par moderigtige dame gummistøvler fra Skoringen kan du blive klar til sommerens udskejelser og musikalske oplevelser – og samtidig føle dig selvsikker, stilfuld og godt tilpas i dit outfit.

Gummirøjsere til ungerne

”Men jeg vil meget hel’re ud i det store blå med mine go’e gamle røde gummistøvler på”

Husker du børnesangen om røde gummistøvler af Elisabeth Gjerluff Nielsen? Om en pige, der bare allerhelst vil lege rundt i sine røde gummistøvler, for så glemmer hun alt om tid og sted. Den effekt kan fodtøj godt have på os. For hvem gider gå tur i skolen i dyre, højhælede læderstøvler?

Gummistøvler er det perfekte stykke fodtøj til ungerne, der bare gerne vil lege rundt i haven i al slags vejr. Om det er forår eller efterår, så er gummistøvler et oplagt valg til dine kiddos fødder. Så kan du nemlig sende dem ud at lege, helt uden at skulle bekymre dig om, om skoene bliver snavsede, eller om de får våde fødder i regnvejret. Det giver en frihed for både dig og dine børn, der heller ikke skal være bange for at blive beskidte.

Vi har et bredt udvalg af gummistøvler til børn i et hav af farver, mønstre og modeller. Vælg f.eks. et par med blomstermønster eller med motiv af barnets yndlingssuperhelt. Så kan du shoppe gummistøvler til hele familien, når du nu alligevel er i gang. Husk, at når du shopper gummistøvler til børn, så kan det være en god idé at tage højde for, at der skal være plads til et par tykke strømper i støvlerne. Derfor kan du med fordel vælge et nummer større, så børnene kan holde fødderne varme.

Sådan vedligeholder du dine gummistøvler

Det er vigtigt at vide, hvilket materiale dine gummistøvler er lavet af. Mange tror fejlagtigt, at gummistøvler ikke kræver vedligeholdelse – og det er en skam, for det kan resultere i, at støvlerne bliver misfarvede eller i værste fald slår revner. Og så er gummistøvler ikke ret meget værd.

Naturgummi indeholder æteriske olier, som fordamper over tid. Dermed tørrer gummiet ud og mister sin fleksibilitet. Plej derfor altid dine dame gummistøvler i naturgummi med produkter særligt udviklet til pleje og vedligeholdelse af gummistøvler. Gummistøvler i PVC eller PU skal derimod blot tørres over med en fugtig klud.