• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis levering ved køb over 499,-
 • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
709 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 709 produkter

Sneakers til damer

Leder du efter et par sko, du stort set kan bruge til alt? Så vil sneakers være det perfekte valg. Sneakers – eller gummisko, som de ofte blot bliver kaldt på godt dansk – er en komfortabel sko, der tidligere var beregnet til sport. I dag har den fået en moderigtig overhaling, hvad angår design, så den er blevet stueren nok til andre formål end de sportslige udfoldelser. Hos Skoringen fører vi et stort sortiment af sneakers til damer, mænd og børn, hvor du stort set med garanti kan finde det par, der passer til dig.

Vi fører blandt andet sneakers til damer fra kendte mærker som:

 • adidas
 • CULT
 • ECCO
 • Puma
 • Rieker
 • Skechers
 • Tamaris
 • Tommy Hilfiger
 • Vagabond

Du kan finde den komplette liste over de mærker, vi fører her. Du vil opleve at kunne finde sneakers til damer fra både velkendte sneakers-brands som adidas og Puma, men også mere overraskende som ECCO og Rieker, der ellers er kendt for at fremstille mere ”pæne” sko. Sæt dig godt tilrette, og lad dig inspirere af Skoringens store udvalg.

Skoringen gør det let at vælge dine næste sneakers til damer

Hvis du kun kunne eje et par sko, så skulle det uden tvivl være et par moderne sneakers. Gummiskoene er blevet så universale, at de har nedbrudt modevæggene mellem brug til sport, hverdag, ferie og fest. Derfor vil du i princippet kunne anvende de samme dame-sneakers til alle lejligheder, hvis du vælger de rette.

Skoringen hjælper dig med at finde det par, som er det rigtige for dig, og her på hjemmesiden kan du for eksempel lette opgaven ved at justere søgningen ud fra parametre som:

 • Farve – for eksempel hvide sneakers til damer eller sorte sneakers til damer
 • Materiale – for eksempel sneakers i læder, gummi, ruskind, skind eller syntet
 • Mærke – for eksempel adidas, CULT, ECCO, Puma, Skechers, Tamaris eller Tommy Hilfiger
 • Størrelse – ofte mellem størrelse 35 og 48
 • Design - fx chunky sneakers, platform sneakers eller sneakers med kilehæl

Sneakers til damer, der ønsker at kombinere komfort og fashion

Det er en smagssag, hvad der er rigtigt for dig, men fælles for de fleste sneakers til damer er, at de har en høj komfort med fokus på materialer, der kræser for føddernes pasform, trykpunkter og affjedring. Det betyder, at du vil kunne gå i dem længe uden at blive træt eller få ondt, og her kan du tydeligt se arven fra sportsskoen.

Ud over komfort og pasform er stil det andet tungtvejende aspekt, der gør sig gældende, når du vælger den ene model frem for den anden. Sko er med til at definere vores stil, som igen afspejler, hvem vi er som individer. Selvom fodtøjet kun er en lille del af udseendet, kan du sige rigtig meget med sko, og sneakers sender ofte et stærkt budskab, ligesom sandaler eller stiletter kan.

Kvinder har den fordel i forhold til mænd, at damesko har et langt mere varieret sortiment end herresko. Du vil derfor få en bredere palet at vælge imellem, og når du for eksempel vælger sneakers over de højhælede, så siger det en del om dig. Men med moderne sneakers er skellet ikke længere lige så markant, for de fleste brands har tænkt fashion og mode ind i deres ellers sportslige gummisko.

Sneakers til arbejde og fritid

Sneakers giver et street-agtigt look, der klart signalerer, at her kommer en kvinde, der har tænkt over stilen og ikke har noget imod at vise, hvem hun er. Du kan for eksempel vælge en afdæmpet stil med enten hvide sneakers til damer eller sorte sneakers til damer, men du kan også gå efter farver og spræl i stedet. Kombinér, miks og match efter dine egne ønsker, og sammensæt fodtøj og tøj generelt på kryds og tværs.

Mange vælger gummiskoene til hverdagsbrug på grund af komforten, og til arbejdsbrug kan du med fordel vælge en af de mere stilede varianter, der ikke stikker så meget ud. For eksempel fra vores Tommy Hilfiger eller Vagabond sortiment. Dem kan du sagtens kombinere med pencilnederdelen eller skjortekjolen. Når du har fri, kan du skifte outfittet ud med et mere casual look, hvor dit afslappende jeg får frit spil. Her kan du gå efter mere traditionelle kondisko til kvinder, som du kan sætte sammen med shorts og t-shirt.

Er du vild med sko, så meld dig ind i vores kundeklub

Er du lige så skør med sko, som vi er? Så vil vores Klub Skoringen måske være noget for dig. Du kan let og enkelt melde dig ind her via vores hjemmeside, og så bliver du en del af en klub med ligesindede, hvor du kan dyrke din passion for sko sammen med os.

Vi ved, at sko ikke nødvendigvis er en billig investering, og gør nye sko dig glad, vil du kunne få adgang til eksklusive fordele i vores medlemsklub. Du vil blive præsenteret for bedre tilbud, større rabatter, flere muligheder og øvrige unikke fordele i Klub Skoringen.

Få dine næste sneakers til damer hos Skoringen

Hos Skoringen har vi fokus på dig og dine behov, og derfor finder du et af markedets største udvalg af sneakers til damer. Du kan sidde i ro og mag og finde dit nye favoritpar her på hjemmesiden. Ved hvert par sko giver vi dig den information, du har brug for, for at du kan foretage det rette valg, men har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Du kan bestille dine nye favoritter online direkte fra vores webshop, men du kan også vælge at besøge en af vores mange fysiske butikker – der ligger altid en lige i nærheden af dig. Her står vores fagligt kyndige personale klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får et tilfredsstillende valg.