• COVID-19: Alle vores butikker holder lukket til og med 7. februar 2021, men du kan indtil da stadig bestille online. Som altid har vi gratis fragt, og du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Bestiller du med Click & Collect, kan du afhente din ordre, når vores butikker åbner igen mandag 8. februar 2021. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker eller webshoppen, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde til og med 1. marts 2021. Såfremt restriktionerne forlænges, vil retur- og byttefristen ligeledes blive forlænget.
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
772 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 772 produkter

Vi elsker sneakers!

I Skoringen elsker vi sneakers. Uanset om du er til de klassiske, old school, sjove, skæve eller farverige, er sneakers perfekte til at dresse et outfit op eller ned. Og så er det jo et ekstra plus, at de også er komfortable og lækre at have på. Find dine favoritter blandt vores store udvalg af sneakers. Blandt sneakers dame finder du mærker som Adidas, Converse og Reebok. Der er nok at vælge imellem, så det svære bliver at begrænse sig til ét par.

Læs mere om vores dame sneakers her

Sneakers har, i mange år, været et stort samtaleemne hos alle aldre. I og med at skoene er blevet mere og mere unikke, kan det også være svært at finde de sneakers, der passer til lige netop din smag. Hos Skoringen forsøger vi hele tiden at have tidens hotteste sneakers til damer i blandt vores udvalg. Det betyder selvfølgelig, at du kan få sneakers fra alle de bedste mærker lige herover. Det er bare, at kigge det enorme udvalg igennem og finde lige netop dine favoritter.

Sneakers sørger for både komfort og stil i hverdagen

Dame sneakers er ikke bare utrolig smarte og stilede, de er samtidig også komfortable at have på i lang tid ad gangen. De er derfor også et rigtig godt match til hverdagens strabadser, hvor mange af os går rigtig mange skridt i løbet af dagen. Sneakers er ofte lavet med en rigtig god bund, hvor fodens komfort altid er i fokus. Så uanset om du har et stillesiddende job eller er på farten hele dagen, vil du med garanti ikke fortryde valget af et par lækre sneakers. Trods de fleste sneakers er både komfortable og praktiske, er dette uden at gå på kompromis med stil. I dag er sneakers nemlig meget moderne og følger alle de nyeste trends. De fleste sneakers kan derfor løfte ethvert hverdagsoutfit, så du hver dag kan ankomme på arbejdet eller i skolen med stil.

Gå i byen iført komfortable sneakers og slip for ømme stiletfødder

Er du træt af ømme fødder efter en lang aften og nat i stiletter? Så tilsæt i stedet din kjole et par supersmarte sneakers. Nu er det nemlig ikke længere forbudt at matche den lille sorte med et par fede sneakers og tage det på i byen. Sneakers kommer i et hav af designs og materialer, så det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan du sammensætter dit outfit. Sæt eksempelvis et par sneakers med smæk på farverne sammen med en sort, klassisk kjole eller mørke jeans. Eller vælg et par mere dæmpede, mørke sneakers, hvis det kun er tøjet, der skal være i fokus. Ved at iføre dig et par sneakers når du skal i byen, udstråler du ikke bare enorm stil, men samtidig er du sikret ekstrem komfort for dine fødder natten lang. Så nu er der ingen undskyldning for, at indtage dansegulvet og feste som nattens dronning hele natten.

Fandt du ikke det du søgte?

Hvis du ikke fandt de sneakers til kvinder som du søgte, så har du måske heldet med dig i vores samlede udvalg af sneakers her. Her finder du et overblik over hele vores sortiment af sneakers, som kan findes på shoppen. Du er også altid meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange fysiske butikker over hele landet. Her står vores supervenlige personale altid klar til at hjælpe dig på vej mod netop dine ønskede sneakers.