• COVID-19: Alle vores butikker holder lukket til og med 7. februar 2021, men du kan indtil da stadig bestille online. Som altid har vi gratis fragt, og du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Bestiller du med Click & Collect, kan du afhente din ordre, når vores butikker åbner igen mandag 8. februar 2021. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker eller webshoppen, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde til og med 1. marts 2021. Såfremt restriktionerne forlænges, vil retur- og byttefristen ligeledes blive forlænget.
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 15. februar 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 15. februar 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 15. februar 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
389 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 389 produkter

Børn har brug for forskelligeskotil forskellige formål, og det er sundt for børnefødderne, at de har flere par sko at skifte mellem. Hverdagsskoene bør have en fast hælkappe og sidde godt fast på foden. Husk også 10-15 mm voksetillæg afhængig af modellen. Det er en fordel at tage dit barn med i en af vores butikker, når du skal købe børnesko, især hvis du er i tvivl om størrelse og pasform.

Børnene vokser hurtigt

På udkig efter børne sko? Børne sko er en af SKORINGENs væsentligste kompetencer. Uanset om du besøger en af vores landsdækkende butikker eller du søger yderligere information her på siden om børne sko, kan vi tilbyde kompetent rådgivning og masser af inspiration til det helt rigtige valg af børne sko til dit barn - lille som stor.

Køb børne sko hos SKORINGEN

Det er hos SKORINGEN, at du finder SKOfus - Skandinaviens mest kendte kvalitetsmærke i børne sko. SKOfus er børne sko i topkvalitet med særlig fokus på pasform og komfort for barnets fødder. Alle børne sko fra SKOfus er fremstillet i åndbare materialer, så barnets fødder holder sig tørre og friske. Desuden har de en fleksibel lukning, så skoen kan tilpasses bedst muligt barnets fod. Endelig har de en god fast hælkappe og bred skosnude, hvilket bidrager til den optimale komfort for barnets fødder. Men en god, let og skridsikker sål er barnet også sikret et godt fodfæste, når han eller hun leger, løber og klatrer.

Sko + børn = glæde

Det er ikke alle børn, der elsker at skulle ud og købe sko, men de fleste er faktisk rigtig glade for at få nye sko. Det kan bringe vild glæde i hjemmet, hvis det er de helt rigtige sko, der findes frem fra æsken. Tænk på alle de muligheder et par vinterstøvler kan bringe - bygge snemænd i haven, gode kælketure ned ad bakken eller en hyggelig gåtur hjem fra skole, hvor der er varm kakao, der venter derhjemme. Det er det samme med sandaler, som kan bringe glæde i form af sommerferien, turen til havnen for at spise is eller at gynge højt på legepladsen. Som forælder vil du selvfølgelig have, at dine børn skal have de bedste oplevelser, så derfor er det vigtigt, du også tænker på at give dem de bedste sko. Og det kan du finde hos Skoringen!

Se vores udvalg af børne sko
Du kan altid se vores store, aktuelle udvalg af børnesko her på hjemmesiden. Under ”sko” finder du en lang række underkategorier af børne sko, f.eks. sko til de helt små, drenge- og pigesko, hjemmesko, børnesandaler osv. Hvis du har lyst til at se vores udvalg af børne sko med egne øjne og lade dit barn prøve nogle forskellige modeller, er du altid velkommen til at besøge din lokale SKORINGEN. Med 180 butikker i Danmark og Norge finder du også en SKORINGEN nær dig.