• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
164 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 164 produkter

ECCO sko til herrer

Er komforten vigtig for dig, når du vælger fodtøj? Med et par sko fra ECCO kan du få både flotte og praktiske sko i slidstærkt materiale. Den danskejede familievirksomhed ECCO, er et af de førende mærker indenfor innovativt og behageligt fodtøj og har mange års erfaring i branchen.

Produkter

Hos Skoringen finder du et bredt udvalg af ECCO's mange varianter af fodtøj. Herunder populære modeller som fx ECCO Exostride eller et par ECCO gore-tex sko.
Vælg bl.a. mellem:

Med ECCO's herresko får du altid en god kvalitet, og du kan vælge mellem en række forskellige farver og materialer. Gå på opdagelse i Skoringens store sortiment af ECCO herresko og find lige den type sko, der passer til dig.

Når du skal vælge et produkt fra ECCO, så hold øje med det sorte Gore-tex mærke i venstre hjørne af produktets billede. Gore-tex mærket betyder, at skoen har en Gore-tex membran, der holder dine fødder varme og tørre. Med Gore-tex får du 100% vand- og vindtætte sko, som fødderne kan ånde i.

Lyder det godt med vand- og vindtætte sko? Skoringen forhandler også separate produkter til dine sko, hvor du kan fx kan købe imprægnering til alle typer sko, eller thermosåler der holder dine fødder varme.

Få et overblik over Skoringens udvalg af tilbehør Skoringens udvalg af tilbehør her.

ECCO - succesfuldt dansk skomærke

ECCO er en dansk virksomhed, der er startet i Sønderjylland, hvor virksomheden også har hovedsæde i dag.

ECCO blev stiftet af Karl Toosbuy i 1963 og har dermed mange år bag sig. Det danske mærke forhandles nu i en lang række lande verden over, og har fået stor succes med sine kvalitetsbevidste materialer, sit tidløse design og sit fokus på funktionelle og praktiske løsninger.

Hos Skoringen finder du ikke bare et bredt udvalg af herresko, men også et stort sortiment af ECCO sko til både kvinder og børn.

Ønsker du, at dine børn kan lege frit rundt i naturen? Med et par ECCO børnesko, kan du roligt sende dine børn ud at lege i skoven og ved søen. Deres fødder holdes varme og tørre af Gore-tex membranen, og fodtøjet undgår at lugte surt, fordi fødderne nemt kan ånde - Det er da smart!

ECCO's store fokus på skabe komfort, gør sig også gældende for mærkets børnesko. Her er flere af modellerne udformet i slidstærkt materiale, og har både Goretex membran og en fleksibel letvægtssål, der giver voksende fødder en god støtte hele dagen lang.

Gå på opdagelse i Skoringens børneunivers, og lad dig inspirere af Skoringens store udvalg af ECCO sko til børn her.

Sko til enhver lejlighed

ECCO laver fodtøj til en enhver lejlighed, så du kan finde lige den type sko, du står og mangler. Hvad end du leder efter sandaler til sommerens varme dage, solide støvler til de kolde vintermåneder eller noget helt tredje, så har ECCO et par sko til dig.

Er du på udkig efter?

 • Komfortable hverdagssko, hvor dine fødder kan ånde frit.
 • Klassiske skindsko til formelle arrangementer.
 • Sporty sneakers med justerbare elastiksnøre, så du selv kan bestemme, hvor stramt dine sko skal sidde.
 • Stødabsorberende fritidssko, der følger fodens naturlige form og giver øget støtte og stabilitet, så du kan yde dit bedste - hver gang!
 • Vinterstøvler med tekstilfor, Gore-tex membran og skridhæmmende gummisål, så du kan have et aktivt friluftsliv i selv de koldeste måneder på året.
 • Sportssandaler med justerbare velcroremme, så du kan vandre by og land tyndt i høj sol.

ECCO har fodtøj til enhver lejlighed, til fødder i alle aldre og til fødder med forskellige behov.

Tilbud på herresko fra ECCO

Hvad er bedre end at lave et godt køb? Hos Skoringen har vi løbende tilbud på mange af vores produkter. Hold øje med vores udsalg på hjemmesiden, og se efter de farvede markeringer med procenter i øverste højre hjørne af produktets billede. Måske kan du finde lige netop det, du er på udkig efter?

Tjek Skoringens outlet og se om der skulle være sko fra ECCO iblandt. Så kan du finde gode sko til yderst fordelagtige priser.

Følg også med på Skoringens profiler på de sociale netværksmedier instagram, facebook og youtube. Her annoncerer vi vores tilbud, afholder konkurrencer og viser vores nyheder frem. Gå på opdagelse i Skoringens online-univers, og lad dig inspirere af spændende personligheders tips og tricks, se moderne styling af forskellige sko og høre Skoringens kunders egne erfaringer.

Lyder ECCO's fodtøj som noget for dig?

Leder du efter dit næste par sko, men er tvivl om, hvor du skal lede? Hos Skoringen finder du et bredt udvalg af sko fra anerkendte mærker og i forskellige materialer og farver. Med mærket ECCO, er du garanteret høj kvalitet, god komfort og et fokus på vandafvisende og åndbart fodtøj.

Dét er de bedste forhold for dine fødder!

ECCO er for dig der værdsætter:

 • Sko i materialer af høj kvalitet.
 • Åndbare skoforhold, der forebygger sur lugt.
 • Såler med komfort i højsædet.
 • Vand- og vindafvisende sko, der sikrer varme og tørre fødder hele dagen.
 • Et stort udvalg af forskellige typer af fodtøj.
 • Gode sko til gode priser.
 • Et anerkendt dansk mærke, der har mange år i branchen bag sig.