• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
22 produkter
Sorter efter:
Du har set 22 ud af 22 produkter

ECCO sandaler til herrer – slidstærke og komfortable

ECCO er godt dansk design og et af de førende mærker indenfor innovativt og behageligt fodtøj. Hos ECCO kan du altid finde komfortable sko i slidstærkt materiale. Det gælder selvfølgelig også i kategorien ECCO sandaler til herrer.

Hos Skoringen har vi samlet et stort udvalg af ECCO herresandaler. Du finder både praktiske herresandaler, som kan bruges på arbejde, komfortable vandresandaler og pæne sandaler til festbrug i kategorien ECCO sandaler til herrer.

Vi forhandler også andre sko fra det danskejede mærke. Udover ECCO sandaler til mænd, finder du både her på hjemmesiden og i vores fysiske butikker en lang række andre sko fra ECCO:

 • Støvler
 • Sneakers
 • Chelsea støvler
 • Loafers
 • Slip-in sko
 • Klassiske sko

Når du vælger et par sko fra ECCO, får du altid god kvalitet pakket ind i et simpelt og pænt design, der ikke støjer alt for meget. Hos Skoringen kan du vælge mellem en række forskellige farver og materialer. Gå på opdagelse i Skoringens store sortiment af sko og sandaler fra ECCO.

ECCO til herrer – find sandaler og sko

ECCO har designet sko i mange, mange år – siden 1963 for at være helt præcis. Det betyder også, at mærket har en rygsæk fyldt med erfaring, når det kommer til at designe alt fra vinterstøvler til ECCO herresandaler.

Men erfaring og godt traditionelt håndværk er ikke nok, hvis man som ECCO vil være med i den absolutte elite. Derfor kombinerer ECCO mærkets store erfaring med den nyeste teknologi. Når du køber et par sko fra kategorien ECCO sandaler til herrer, køber du et par sandaler skabt med den nyeste teknologi indenfor moderne skofremstilling.

ECCO sandaler herre- og damemodeller

ECCO designer sko til hele familien, og deres praktiske, komfortable og slidstærke sandaler kan både fås i herre- og damemodeller. Det kvalitetsbevidste danske mærke er også leveringsdygtig, hvis du har små børn, som skal have praktiske sommersandaler til en lang dag på legepladsen eller en tur i skoven.

Du vil uden tvivl sætte pris på det fodtøj, du finder i kategorien ECCO sandaler til herrer, hvis du:

 • Foretrækker sandaler fremstillet i materialer af høj kvalitet
 • Vil passe godt på dine fødder ved at pakke dem ind i sandaler med såler designet med fokus på komfort
 • Holder af dansk design fra et mærke, der har mange års erfaring med at lave slidstærke herresandaler
 • Er på udkig efter kvalitetssandaler til gode priser

Pas på verden i ECCO sandaler til mænd

Noget af det bedste ved ECCO er, at det danskejede mærke ikke kun går op i dine fødders komfort. ECCO er nemlig også et af de skomærker, der går meget op i at passe på den jord, du betræder i dine ECCO sandaler.

Når du vælger et par sandaler i kategorien ECCO sandaler til mænd, vælger du et par sko fra et mærke med en bæredygtig profil. ECCO er de seneste år blevet mere og mere opmærksom på at reducere deres klimaaftryk, mindske deres forbrug af naturressourcer og genanvende materialer i deres skoproduktion.

Mens ECCO forsøger at passe lidt bedre på verden, kan du forsøge at passe lidt bedre på dine nye sko. Hos Skoringen anbefaler vi, at du giver dem en god omgang imprægnering, før du tager dem i brug, og jævnligt gør dem rene. Hvis du ikke allerede har plejeprodukter stående derhjemme, kan du finde et stort udvalg her.