• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1104 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 1104 produkter

Behagelige sandaler til sommer og fest

På udkig efter sandaler? Skal du have et par nye sandaler, er der masser af inspiration at hente her på Skoringens side. Her kan du se hele vores store kollektion af sandaler til kvinder, mænd og børn. Find dit par allerede i dag!

Sommeren vil ikke blive så behagelig, hvis du har varme fødder og svedige tæer. Det er derfor en rigtig god idé at investere i en lækker sommersko. Specielt også hvis du planlægger at tage på ferie sydpå, er sommer sandaler værd at have med!

De findes desuden i mange forskellige varianter, så du kan få sandaler, uanset hvad dit behov er. Du kan både få alt fra flotte læder sandaler til praktiske flip flop sandaler hos Skoringen. Vi opdaterer hele tiden vores sortiment, så vi altid har styr på den nyeste mode og trends. Vi har desuden ofte sandaler på tilbud, så du kan få den bedste pris!

Fordele ved et par gode sko til sommeren

Der er mange gode grunde til at investere i behageligt fodtøj til sommeren. Det er specielt til dig, der:

  • Gerne vil slippe for varme og svedige fødder, når det er varmt
  • Foretrækker at have flere modeller og styles at vælge imellem
  • Godt kan lide behagelige sko, der samtidigt er flotte at se på
  • Vil have nogle smarte sko, der er lette at have med i tasken

Lyder det som noget for dig? Hos Skoringen har vi et stort udvalg af både flip flop sandaler, ergonomiske sandaler med svangstøtte og andre lækre sommersko. Derudover har vi både modeller til herrer, damer og børn. Og du kan endda være heldig at finde din nye sandal på udsalg!

Modeller både til damer, herrer og børn

Hos Skoringen har vi sommerfodtøj til hele familien. Det gør det nemt at købe flere sko samtidigt, da du ikke skal bøvle med forskellige sider eller butikker. Vi har nemlig alt, hvad du skal bruge, lige fra fodformede, flade sandaler til højhælede modeller.

Til herrerne har vi mange flotte varianter i smarte farver og design. Vi har både modeller i læder til særlige lejligheder og mere robuste varianter til vandreture i sommervarmen. Så uanset om du mangler sko til at fuldende festlooket eller nogle klipklapper til stranden, kan du finde det her!

Til børn har vi også et stort og godt sortiment. Der er både fine og farverige modeller med mange detaljer og robuste varianter til vild leg på legepladsen. Vi har også ofte tilbud på sandaler til børn, så du kan gøre en god handel.

Til damerne kan du finde både formelle wedges og praktiske Fitflop hos Skoringen. Du kan finde præcis det par, der passer til din stil og dine sommerlooks. Og vi har ofte udsalg på sandaler. Kig udvalget igennem, og bestil dem uden problemer!

Hvilke sommersko skal du vælge?

Det kan være svært at finde ud af, hvilke sko, der passer til dine behov. Når du skal vælge det helt rigtige par sko, er der derfor nogle ting, du bør overveje:

  • Hvad skal de bruges til? Skal de bruges til sommerens grillfester, strandturene eller bare til hverdagen? Hvis de skal bruges til fest, kan du f.eks. overveje nogle flotte hvide sandaler. Eller du kan vælge en simpel sort sandal, der passer til alt outfit. Skal de derimod bruges ved stranden eller poolen, bør du overveje et par flip flops sandaler. De er nemlig lette at få af og på og slæber ikke stranden med hjem efter en dag ved vandet.
  • Skal de være med eller uden hælkappe? Flip flop støvler er sko uden hælkappe. Det gør, at de er nemme at tage af og på. Men hvis du skal gå meget, bør du vælge nogle sko med svangstøtte og hælkappe. De vil nemlig give den nødvendige støtte, så du ikke får trætte og ømme fødder.
  • Hvilken stil er du til? Sandaler findes i et væld af forskellige variationer, så der er noget til enhver. Mange mænd er f.eks. vilde med en stilfuld læder sandal eller nogle enkle, sorte sandaler. Børn elsker at få lov til selv at være med til at bestemme, når der skal købes sko. Så hvis du skal købe sommersko til dine børn, kan du spørge dem, hvad de foretrækker. Måske nogle fine sandaler med tåsplit eller en farverig flip flop sandal.

Uanset hvilket par, du ender med at vælge, får du dem i høj kvalitet og til en god pris hos Skoringen. Vi har løbende sandaler på udsalg, og du kan ofte finde en flot sandal på tilbud i vores restsalg.

Find dine nye sko hos Skoringen

Mangler du fodtøj til ferieturen, en varm sommer, til fest eller blot til hverdagsbrug? Uanset hvad viser vi dig også gerne udvalget af sandaler i en af vores mange butikker over hele landet. Vi har nemlig lige omkring 120 Skoringen-butikker, fordelt over hele landet. Og vores smilende personale står altid klar med gode råd og vejledning!

Har du en travl hverdag? Så kan du også handle her i vores online butik. Her får du et kæmpe sortiment, så du nemt kan finde dit nye par flip-flops. Og så leverer vi dem direkte til din dør eller til din nærmeste Skoringen-butik.

Uanset hvor du vælger at handle, får du gratis returnering og ombytning i en af vores butikker. Så bliver det ikke nemmere! Kig udvalget igennem, og find dine nye sko allerede i dag!