• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
194 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 194 produkter

Lækre og moderigtige gummistøvler hos Skoringen. Forårsregn, efterårsslud eller sjap - på med dine gummistøvler. En tur ud i den våde eng eller på en mudret sti i skoven. Start med et par gummistøvler fra Skoringen. Vi tilbyder kvalitet og standardmodeller til hele familien - men også festlige farver. Hos os er gummistøvler ikke bare gummistøvler.

Gummistøvler for enhver smag

Gummistøvler er ikke længere blot et praktisk valg i det omskiftelige danske vejr. I dag er gummistøvler blevet en fast del af modebilledet, og et par lækre gummistøvler gør sig lige så godt med et par jeans som med en kjole. Hos Skoringen finder du et bredt udvalg af gummistøvler til mænd, gummistøvler til kvinder og gummistøvler til børn. Modeller som ikke blot er praktiske, men også er lækre, klassiske eller moderne, elegante eller i sprælske farver og mønstre. Vi har udvalget – så er det bare op til dig at vælge dine nye gummistøvler blandt alle vores modeller.

Gummistøvlerne har udviklet sig meget

Mange rynker på næsen af gummistøvler, eller trækker på smilebåndet ved tanken om, at trække i et par gummistøvler. Sagen er dog den, at et par gode gummistøvler, er noget af det fedeste og mest all-round fodtøj, man kan have - især i Danmark, hvor vejret mildest talt er svingende en stor del af året. Her gør du dig selv, såvel som dine børn en tjeneste ved at investere i gode gummistøvler til hele familien. Gummistøvler er ikke længere bare et par "røjsere" - som for 20 år siden. I dag er gummistøvler blevet anerkendt som fodtøj på højde med sandaler, støvler og ergonomiske sko. For netop ergonomien er et af de områder, hvor gummistøvler har udviklet sig meget de senere år. I dag fås mange modeller med gode og ergonomiske såler - såvel som forstærkning omkring anklen, så gummistøvlen sidder godt til foden og er lige så komfortable at have på, som alt muligt andet fodtøj.

Køb dine gummistøvler hos Skoringen

Hos din lokale Skoringen finder du altid et stort udvalg af mange forskellige typer gummistøvler. Du er altid velkommen til at prøve vores forskellige modeller for at se, hvilken der passer bedst til dine behov, og vores personale giver gerne kompetent og grundig rådgivning omkring valg og pleje af fodtøj. Skoringen findes næsten 200 steder i Danmark og Norge, så du kan helt sikkert finde dine nye gummistøvler i en Skoringen nær dig.