• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Bisgaard

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
174 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 174 produkter

Bisgaard

Små barnefødder oplever verden bedre, når de er beskyttet i gode og solide sko. Bisgaard er et dansk sko-mærke, der har speciale i børne- og babysko, og her finder du fodtøj af højeste kaliber. Bisgaards historie starter i 2005, hvor Marianne Bisgaard og Henrik Thomsen startede entreprisen, som i dag er kendt over hele landet. Skoringen præsenterer her et bredt udvalg af Bisgaard sandaler og -sko, hvor du kan finde netop de par, der passer til dit barn.

Bisgaard sko til baby og barn

I Bisgaards sortiment finder du fodtøj til både baby og barn, som er skabt i samarbejde med specialister. Børns – og især babyers – fødder er mere formbare end hos voksne, og derfor er det vigtigt med det rette valg. Det giver barnet en bedre start på livet og bedre vilkår for at kunne udvikle sig uden problemer.

Hos Skoringen finder du Bisgaard sko til børn såvel som til babyer, og udvalget er stort. Brandet producerer sko til alle forhold og lejligheder, og derfor kan du her finde blandt andet:

I vores sortiment kan du finde sko til den helt lille baby, tumlingen, børnehavebarnet, skolebarnet og teenageren således, at du er sikker på, at alle aldre er dækket ind. Vi ved, at børns smag og behov ændrer sig over tid, og derfor sørger vi for at være med dig og din familie hele vejen.

Bisgaard sko af de bedste materialer

Børn passer ikke på dem selv eller deres fødder, som voksne gør. De har endnu ikke den samme indbyggede forståelse af verden. Af samme grund ved de ikke altid, at de skal passe på de ting, der er lige foran dem. Derfor gør Bisgaard det for dem.

Det danske mærke producerer kvalitetssko, hvor materialerne er nøje udvalgt efter de øgede behov, som den lille måtte have. De valgte materialer har fundet nåde for det kritiske øje, når de gør noget godt for de små fødder og passer på dem. Du finder dermed materialer som gummi, nubuck, skind, tekstil og uld.

Uld bliver overvejende brugt til produktionen i hjemmesko for at give høj komfort, et isolerende lag og en blød beskyttelse, mens du vil opleve gummi som en bestanddel af især sneakers og gummistøvler. Skind og nubuck er meget slidstærke materialer, som giver en hårdere beskyttelse til de små fødder, når de tager på opdagelse.

Hjemmesko til indendørs hygge

Børnesko et nuttede, og det gælder ikke mindst babysko. Bisgaard forener det æstetiske med det praktiske og producerer fodtøj, så du kan blive bedåret ved at se på skoene, mens barnet får den praktiske fordel med den solide kvalitet.

Det gælder ikke mindst Bisgaard sutsko og hjemmesko, som er perfekte, når det mindre barn er ved at lære at gå. Der er en god sål og en fin støtte, uden at det klemmer for meget, og på den praktiske side holder de fødderne varme. Og så smelter designet selvfølgelig voksenhjerter.

Bisgaard sko til al slags vejr

Du finder et stort udvalg af hverdagssko til børn fra Bisgaard hos Skoringen. Barnet har brug for forskellige typer alt efter vejr og vind, og i hverdagen vil sneakers og gummisko være et godt valg. Det gælder for børnehavebarnet såvel som skolebarnet og teenageren. Skoene har en stærk affjedring og støtte, som er gode for barnet, når det leger vildt.

Til de regnfulde dage vil et par Bisgaard gummistøvler være uundværlige. De er produceret i gummi og med en skridsikker sål, så barnet ikke glider i de våde omgivelser. Komforten er høj, og barnet vil opleve ikke at få legen påvirket af generende sko. Designet er prikken over i’et, for det store udvalg giver dig og dit barn en stor valgfrihed, når det kommer til højde, pasform, farve, for og mønster.

Bisgaard støvler og vinterstøvler vil også være en vigtig del af barnets garderobe, så de små fødder ikke fryser, når kulden kommer. Bisgaards sortiment giver dig noget at vælge imellem, men alle modellerne er skabt af høj kvalitet med barnets komfort og bevægelse in mente.

Bisgaard sandaler til sol og varme

Sommer og sol passer ikke sammen med indelukkede fødder badet i sved. Sæt pusselankerne fri, og ifør barnet et par Bisgaard sandaler. Sandalerne kommer til drenge og piger med forskelligt design, farver, konstruktion, remme og sål, men alle giver de en god skridsikkerhed og bevægelsesfrihed.

Så kan barnet frit tage på opdagelse og gøre lige, hvad han eller hun vil. Skoenes kvalitet er meget solid, så de kan tackle børns ofte lidt vilde lege, og både hæl, svang, forfod og tæer får den støtte, de skal have.

Bisgaard forener det praktiske med det stilfulde

Sko er grundlæggende en praktisk foranstaltning, som beskytter vores fødder, når vi bevæger os. Men i dag er fodtøj også et udtryk for personlig stil, præferencer og holdninger. Mange modebevidste forældre har stil in mente, når de shopper for deres børn, og selv små børn har også en personlig mening om stil.

Derfor har Bisgaard forenet det funktionelle med det mere æstetiske, så dit barn kan løbe trygt rundt og samtidig bære pæne, flotte, seje, smukke eller nuttede sko. Tag gerne dit barn med på råd, når han eller hun skal have nye sko, og sammen kan I her se det store udvalg fra Bisgaard.

Find børnenes Bisgaard sko hos Skoringen

Du kan bestille børnenes nye Bisgaard sneakers, hjemmesko, støvler eller sandaler direkte her på hjemmesiden, og så får du dem leveret. Du kan også komme ind i vores butikker og se udvalget, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Med børnesko kan du endvidere få en tryghedsgaranti med en udvidet ombytning.