• COVID-19: Alle vores butikker holder lukket til og med 7. februar 2021, men du kan indtil da stadig bestille online. Som altid har vi gratis fragt, og du har mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Bestiller du med Click & Collect, kan du afhente din ordre, når vores butikker åbner igen mandag 8. februar 2021. Læs mere her.
  • Hvis du har købt en vare i en af vores butikker eller webshoppen, så er retur- og byttefristen udvidet til at gælde til og med 1. marts 2021. Såfremt restriktionerne forlænges, vil retur- og byttefristen ligeledes blive forlænget.
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
Gratis ombytning i vores butikker
Gratis levering (1-3 hverdage)
Udvidet returret til og med 1. marts 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
98 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 98 produkter

Bisgaard er en af de helt store mærker her på Skoringen.dk. Vi har et kæmpe udvalg af sko fra Bisgaard. Hvis du køber sko fra Bisgaard, er du sikret en komfort i høj klasse, samtidig med at du får en enorm god kvalitet til prisen. De er kendt for at lave nogle af de bedste børnesko på markedet, og når du kigger udvalget herunder igennem, vil du også hurtigt se, at der både er sandaler i skin, støvler i gummi, og hjemmesko i uld. Der er med andre ord noget for enhver smag. Du kan eventuelt læse mere om dette lækre mærke nederst på siden.

Læs mere om Bisgaard her

Bisgaard er et dansk brand, som startede deres historie tilbage i 2005. Her gik ægteparret Marianne Bisgaard og Henrik Thomsen sammen, og de de har sidenhen udviklet deres brand, til den dag idag at blive solgt hos mere end 700 forhandlere. Grunden til den store succes, der er kommet enormt hurtigt, er hovedsageligt deres brug af de bedste materialer, der giver dig som forbruger en sko i topklasse. Med en Bisgaard sko får du nemlig en sko i ægte kalveskind, og når man så kombinere dette med de innovative og iderige designs, så er det svært ikke at blive foresleket i dette fantastiske mærke. Det er vi i hvert fald. Det er Marianne Bisgaard der selv designer skoene, og i samarbejde med de specialuddannede moddelører i Portugal, kommer der hvert år to nye kollektioner. Se selv alle skoene igennem herover med det samme, og find din næste Bisgaard sko idag. Det vil du helt sikkert ikke fortrtyde.