• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
19 produkter
Sorter efter:
Du har set 19 ud af 19 produkter

Hummel sko til damer til hverdag og sport

Hos Skoringen forhandler vi et stort udvalg af hummel sko til damer. Her finder du sko, der kan bruges til løbeturen, i fitnesscenteret, på storbyferien, gåturen og på arbejdet. Du kan style de moderne sneakers med et par jeans og en skjorte for et afslappet look eller en blomstret kjole for et mere feminint look. I udvalget af hummel sko til damer hos Skoringen finder du blandt andet sneakers og sandaler. Se hele udvalget online.

Til den aktive kvinde på farten

hummel er nok et af de mest kendte sportsmærker i Danmark. Brandet blev stiftet i Tyskland i 1923 men har været i danske hænder siden 1975. Dette er brandet til kvinder, der lever et aktivt liv på farten. Det er til dig, der har brug for et par cool sneakers, når du skal fra A til B i storbyen. Eller til dig der har brug for et par praktiske sandaler til sommerferien med familien. hummel sneakers til damer er skabt til dig, der har brug for komfortable sko, der samtidig er smarte og passer til næsten alle outfits.

Med hummel sko til damer får du sko, der kan bruges til både arbejde og sport. På den måde kan du nemt skifte fra dine hummel sneakers til dine løbesko efter arbejde, så du hurtig kan snuppe en fem kilometers løbetur inden aftensmaden.

Komfortable og funktionelle hummel sko til damer

hummel har siden dag ét haft en passion for sport, og det skinner igennem hvert eneste design. Når hummel skal designe deres nye kollektioner, tager designerne et kig tilbage i gemmerne. Her drager de inspiration fra deres klassiske styles, som de fleste kender, og giver dem et moderne twist. Det resulterer i designs, du vil kunne genkende fra 80’erne og 90’erne men i et nyt og spændende design.

hummel sneakers til damer er komfortable, funktionelle og smarte, og de er udviklet til, at du kan præstere dit bedste - uanset om det er på løbeturen eller på arbejdet. Her finder du for eksempel designs med memory foam, der gør dine sko ekstra behagelige. Du finder også sko med en slip-on sok-konstruktion, der har stabiliserende, formstøbte silikonevinkler, som giver støtte ved mellemfoden. Det gør, at du får en sko, du kan have på dagen lang uden at blive træt i fødderne.

hummel sko til damer af høj kvalitet

Når du køber nyt fodtøj, er det alfa omega, at det er af høj kvalitet. Med hummel sko til damer er det lige præcis, hvad du får. Du får sko med den bedste støtte og komfort, der er lavet i materialer af høj kvalitet, såsom læder og ruskind. Derudover fås hummel sneakers til damer, der er lavet i genanvendelige materialer, hvilket ikke blot gør dem gode for dine fødder men også for miljøet.

Åndbarhed og bevægelsesfrihed er essentielt, når hummel designer nye styles og produkter. Du får sko, der er udviklet med nye teknologier, der sikrer komfort, lethed og støddæmpning. Derudover er sæsonens nyeste trends altid i fokus. Det gør, at du er sikret sko i top kvalitet, som du kan bruge igen og igen.

Et brand med holdning

hummel har eksisteret i snart 100 år, og de har lige fra starten været en nøglespiller inden for sport. Det danske brand har fællesskab og kammeratskab som kerneværdier, og for virksomheden er det vigtigt at være en holdspiller både på banen og udenfor banen. hummel er kendt for at fejre sejrene og anerkende evnen til at spille, dele og nyde sport gennem hele livet.

hummel tager gerne et standpunkt, og de har absolut intet imod at skille sig ud fra mængden og kæmpe for det, de tror på. Brandet har altid haft en ambition om at skabe forandringer, og de er absolut ikke bange for at have en smule attitude. Noget der skinner igennem i deres designs. hummel har værdier som ligeværd og inkludering, og de ser sportsbanen som et sted, hvor fællesskab bør stortrives, og sejrer skal deles. Brandet kæmper for selvstændighed, nytænkende perspektiver og et inkluderende samfund.

Vedligehold dine nye hummel sko til damer

Du vil sikkert gerne have, at dine nye sko holder så længe som muligt. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at pleje dine nye sko. Køber du sko af ruskind, er det altid en god idé at give dem en omgang imprægnering. Det sikrer, at skoene kan holde til det danske vejr. Derudover er det vigtigt, at du løbende plejer dine sko med den rette rengøring og hygiejne.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om valg af sko, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores butikker.