• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
38 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 38 produkter

Puma Suede – En ægte retro-klassiker

Puma Suede og Puma Suede Classic er sneakers der kendes af alle. Disse populære Puma sneakers har været på markedet i mange år. Men på trods af retro looket, er Puma Suede stadig en af de mest populære sneakers, der findes. Find dine favoritter her, og bestil dem hos Skoringen.

Det velkendte design med den tykke sål fra Puma har været et særdeles populært valg, lige siden modellen blev introduceret i 60’erne. Skoen, der oprindeligt var en sportssko, har over årene udviklet sig til at være en moderne modesko, der bæres af både mænd, kvinder og børn.

Puma Suede er blevet et ikon inden for retro sneakers, og leveres i en mængde forskellige farver. Lige fra de traditionelle Puma Suede Black og Puma Suede Grey til Pink, Blue, Red og Green. Du har dermed mange at vælge imellem, så du altid kan finde et par, der passer til dit tøjvalg.

Her gør flotte Puma Suede en forskel

Du vil sætte pris disse trendy retro sneakers, når du:

  • Er på udkig efter moderigtige sko i et traditionelt retro-look, som altid er moderne.
  • Ønsker at understrege din stil med superhotte Puma Suede i sort, grå, blå eller rød.
  • Elsker klassikere, og sætter pris på sko i god kvalitet, der er udført i lækre materialer.
  • Leder efter sneakers, der kan sættes sammen med næsten alt, du har i din garderobe.

Hvilke Puma Suede skal jeg vælge?

Puma Suede er sneakers, der er kendt og elsket af mange. Suede fik sit helt store gennembrud med B-Boys kulturen, hvor alle de største hip-hoppere gik i Pumas klassikere.

På trods af at Puma Suede efterhånden har en del år på bagen, så er populariteten stadig lige høj. Suede sneakers findes i en masse trendy farver, og i modeller med både den velkendte almindelige sål, og med ekstra høje såler. Det er således en smal sag at finde et par sko, der falder i din smag. Hvis du hører til den traditionelle type, der helst ikke laver om på stilen, så finder du bare et par, der er magen til dem, du allerede har.

En af styrkerne ved Puma Suede er nemlig det kendte og tidløse look, der nærmest er blevet et ikon inden for sneakers i retrostil. Vi har alle vores egne favoritter, og her har du mulighed for at udskifte dine slidte sko med samme model. Du kan selvfølgelig også prøve et par i en anden farve, hvis du ønsker det.

Der er en Puma Suede til enhver lejlighed

Det brede udvalg af Puma Suede Classic i dame- og herremodeller gør, at du altid vil kunne finde en model der passer til din smag og til din personlige stil. Sneakers er lette at sætte sammen med alt slags tøj, og passer lige godt til kjoler som til jeans. Både til hverdag og fest.

Hvis du vælger et par Puma Suede Classic Eco, kan du være med til at gøre noget godt for miljøet. Disse Puma Classic er produceret helt uden PVC, og skoene har en sål, der delvist er fremstillet af genbrugsgummi.

Vælg den rigtige Suede

Når du skal vælge dine nye Puma sko fra Suede serien, så er der et par detaljer, du skal være opmærksom på:

  • Hvilken farve: Find den farve der tiltaler dig mest, blandt det store udvalg. Vælg f.eks. Puma Suede Classic Black, hvis du kører den sikre stil, eller vælg en af de trendy farver i Puma Suede dame eller herre model. Uanset hvilken farve du vælger, vil du få en sko i lækker kvalitet.
  • Høj sål: Vælg Puma Platform Suede eller Puma Suede Creepers, hvis du vil have ekstra højde på sålen. Her har du virkelig mulighed for at skille dig ud fra mængden, og komme lidt op i højden. Puma Suede Platform Black eller White er særdeles populære modeller. Men disse modeller findes også i mange andre farver. Skoen er stadig den klassiske Puma Sneakers fra Suede serien, men modellen er piftet op med højere såler, der gør modellen ”platform” agtig.
  • Ruskind: Puma Suede har overdel i ruskind, som er et meget taknemmeligt materiale, der hurtigt kan tørres af, når det er blevet snavset. Den letteste måde at holde ruskindssko pæne, er at give dem en særlig imprægnering til ruskind. Ruskindet kan holdes pænt med en ruskindsbørste. Børsten sørger for, at ruskindet holder sit opbørstede look, og får dine sko til at se nye ud i lang tid.

Puma Classic sneakers er ægte retro

Mange producenter fremstiller sko i retro-look. I Pumas tilfælde er der dog tale om ægte retro. Suede modellerne stammer helt tilbage fra 1968, og hvis du spørger dine ældre familiemedlemmer, så har de med stor sandsynlighed ejet et par Puma Suede.

Ved lanceringen i 1968 var Puma Suede forud for sin tid, hvilket hurtigt gjorde skoen enormt populær blandt sportsudøvere. Nogle husker måske OL i 1968, hvor de to amerikanske løbere Tommie Smith og John Carlos’ protest med racisme gik verden rundt. De to OL-deltagere bar begge sorte Puma Suede, da de fremsatte deres protest fra sejrsskamlen. Siden har flere andre kendte atleter båret Puma Suede.

Da breakdance for alvor kom frem i 1980’erne, fik Puma Suede endnu en fortjent revival. Skoen var nemlig en højelsket del af mange breakdanceres outfit, og alle andre der fulgte med på denne bølge.

Så når Puma Suede kalder deres sko for retrosko, så er der virkelig noget om snakken.

Find dine Puma Suede hos Skoringen

Vi har et bredt udvalg af alle de kendte Puma Suede modeller, og en masse andre lækre Puma sneakers. Hos Skoringen finder du en masse gode Puma Suede tilbud, og du kan bestille dem alle online.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, eller komme forbi den nærmeste Skoringen butik.

Når du køber dine sko i Skoringens webshop, kan du altid få dem byttet, hvis de ikke passer. Du kan vælge at returnere dem til webshoppen, eller du kan kigge ind i en Skoringen butik, og ombytte dem der.

Find dine nye Puma sko blandt sortimentet herover, og bestil online allerede i dag. Vi har altid hurtig levering, når du bestiller sko hos Skoringen.dk.