• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Vagabond støvler

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
44 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 44 produkter

Vagabond støvler for den bedste kvalitet

Hvis du gerne vil have mange flotte støvler at vælge i mellem, er Vagabond et godt mærke at starte med. Vagabond laver nemlig støvler i alle afskygninger. Du kan derfor vælge mellem en lang række forskellige design, farver og modeller – og alle til en god pris!

Støvler er en vigtig tilføjelse til din garderobe, når vinteren banker på. Det er nemlig ikke sjovt at skulle ud i kulden uden ordentligt fodtøj. Vagabond støvler kombinerer høj kvalitet, god komfort og lækkert design. Du slipper derfor for at gå på kompromis med din stil, når du skal holde fødderne varme i vintermånederne.

Få støvler i flot, skandinavisk design

Vagabond er et klassisk skandinavisk mærke, grundlagt i Sverige i 1973. Mærket har altså mere end 45 års erfaring med at lave sko. Du kan derfor trygt købe dine næste vinterstøvler fra Vagabond.

Ved hver eneste kollektion fra Vagabond er der lagt fokus på at lave moderne og moderigtigt fodtøj til din hverdag. Brandet lægger vægt på holdbarhed, kvalitet og design. Og så har de også stigende fokus på bæredygtighed. De arbejder løbende på, hvordan de kan optimere deres produktion og gøre den endnu mere miljørigtig.

Når du vælger et par støvler fra Vagabond, får du altså ikke bare støvler i et flot design. Du få også støvler, som kan holde i lang tid, og som er produceret med mere og mere fokus på miljøet.

Fordelene ved et par støvler fra Vagabond

Vagabond har et kæmpe udvalg af forskellige modeller i deres støvlekollektioner. Du kan både få Vagabond støvletter, ankelstøvler og klassiske vinterstøvler. Uanset hvilken model du vælger, får du med støvler fra Vagabond et par støvler, der:

  • Kan holde dine fødder varme og veltilpas uanset vejrsituationen
  • Har kvaliteten og designet i orden, uden det koster dig en formue
  • Er lavet i et stilrent design, som ikke går af mode til næste sæson
  • Findes i flere forskellige farver og varianter, så du frit kan vælge

Vælg mellem flere klassiske Vagabond støvler

Vagabond er et kendt og pålideligt skomærke, som har flere populære modeller bag sig. En af disse er f.eks. Vagabond Sue støvlen.

Vagabond Sue er en ikonisk støvle. Den fås både i en høj og en lav model. Den har et smart og brugbart look, der er nemt at kombinere med resten af din garderobe. Den lille hæl og den gode sål gør den desuden behagelig at have på.

Ud over Sue støvlen har Vagabond en lang række andre klassiske støvler. Overvej også nogle Vagabond Chelsea boots, der er behagelige at have på og nemme at stikke i og få af igen. Eller hvad med nogle flotte Vagabond lak-støvler med iøjnefaldende blank finish.

Uanset hvilken støvle du vælger, kan du være sikker på, at den er stilfuld og moderigtig. Vagabond går nemlig også meget op i at lave tidløse design, der altid vil se godt ud. Så hvis du f.eks. købte nogle Vagabond støvler i 2016, vil de stadig se moderigtige ud i dag.

Hvilke Vagabond støvler skal jeg vælge?

For at få mest muligt ud af dine Vagabond støvler, skal du vælge dem, der passer til dine behov. Der er derfor nogle ting, du bør overveje, inden du vælger:

  • Vinter- eller overgangsstøvler: Overvej, hvornår du skal bruge dine støvler. Er de til sne og vintervejr, bør du vælge nogle forede Vagabond vinterstøvler. De vil nemlig holde dine fødder varme, uanset hvor koldt det er. Er støvlerne derimod til forår og efterår, bør du vælge nogle almindelige, men vandtætte støvler.
  • Hvilket materiale: Vagabond laver støvler i mange forskellige slags materialer. Vælg f.eks. mellem ruskind, læder og tekstil. Det kommer an på din personlige stil. Husk, at læder helst skal have læderfedt, og at det er en god idé at imprægnere støvler af ruskind eller tekstil.
  • Med eller uden hæl: Der findes både Vagabond støvler med og uden hæl. Støvler uden hæl egner sig godt til hverdagen, specielt hvis du sjældent går med hæl. Skal støvlerne derimod bruges til fest, ser det godt ud med en flot hæl.
  • Lang eller kort støvle: Hvis støvlerne er til hverdagen og korte gåture, kan du med fordel vælge en Vagabond ankelstøvle. Vagabonds korte støvler er nemlig nemme at tage af og på og er ikke for varme. Skal du ud på tur i koldt vejr, bør du overveje nogle lange støvler. De varmer nemlig også dine ankler og lægge.

Få Vagabond støvler både til herrer og damer

Vagabond laver kvalitetsstøvler både til mænd og kvinder. Fælles for dem alle er den høje kvalitet, gode holdbarhed og de flotte design.

Som kvinde kan du både vælge mellem lange og korte støvler, støvler med hæl og støvler i mange forskellige materialer. Du kan finde lækre støvler til enhver lejlighed, og det er altid rart at have et par støvler, der passer til din garderobe. Køb kraftige vinterstøvler til kolde dage, støvletter til festerne, og fuldend garderoben med en flot Vagabond ankelstøvle til hverdagen.

Som mand kan du også finde mange flotte Vagabond støvler, der kan give dit outfit et råt og moderne look. De findes i mange forskellige materialer og simple design, som passer til alt slags tøj. Køb f.eks. nogle lækre støvler i sort læder eller brunt ruskind. Så er du klar med støvler både til vinter, hverdag og fest!

Køb dine nye Vagabond støvler i Skoringen

Hos Skoringen lægger vi en stor ære i at yde den bedste service. Derudover sørger vi for altid at have et stort sortiment af sko til gode priser. Det gælder også vores Vagabond støvler. Vi har nemlig et stort udvalg af forskellige støvler fra Vagabond – alle til en god pris!

Hos din lokale Skoringen butik får du desuden altid kompetent og professionel vejledning. Besøg en af vores 120 Skoringen-butikker. Her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at give gode råd. De kan hjælpe dig med at finde de rigtige støvler til dit behov.

Find lækre Vagabond støvler i webbutikken

Har du for travlt til at komme forbi en af vores butikker? Så kan du også handle her i webshoppen. Du skal blot finde de støvler, du vil have, og så leverer vi direkte til din dør. Du får selvfølgelig fri returnering og ombytning i alle vores butikker. Det bliver ikke nemmere!

Vi har også løbende tilbud og udsalg på Vagabond støvler. Så husk at tjekke udvalget i vores restsalg og outlet. Her kan du altid gøre en god handel.

Find din Vagabond støvler hos Skoringen allerede i dag, og gå vinteren i møde med varme og tørre fødder!