• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
28 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 28 produkter

On: Stilfulde og hurtige sneakers

Drømmer du om moderne sneakers i både praktisk og stilfuldt design, og som er komfortable for foden? Du kan med fordel udforske de mange modeller fra On. Med mærket fra Schweiz får du en sko, der har et unikt design, og som er lavet specifikt til løb og derved med fokus på høj komfort. Du får altså en unik sko med et stilfuldt twist.

Klik rundt her på siden, og udforsk de mange modeller til både dame og herre.

Run on clouds med On-sneakers

Mændene bag brandet On har stor erfaring med sneakers, og de ved derfor, hvad de laver. Oliver Bernhard og hans to venner, David Allemann og Casper Coppetti, designer og producerer On-sneakers med det simple formål, at du skal gå og løbe, som have du et sky-underlage. De kalder det “Run on clouds”.

Og netop løb, løbere og løbesko har specielt Bernhard stort kendskab til. Han har nemlig været verdensmester i duathlon hele tre gange, ligesom han har vundet flere ironman-løb. Der er altså styr på de grundlæggende behov og den grundlæggende teknologi i forhold til dét at løbe på skyerne.

Udforsk udvalget af On-sneakers i SNEX Store

Hos SNEAX Store har vi samlet flere af de anerkendte modeller fra On, så du kan få lige dé sko, du går og drømmer om. Vi har:

Så klik ind, og find dine favoritter.

Der er mange fordele ved en On-sneakers, og du kan derfor roligt vælge mere end et par, hvis du falder for flere. Du får nemlig både stilfuldt design og høj komfort i én sko. Så bestil, og gå på skyerne hver dag - hvad end det er på arbejde, til fest eller til sport.

Hvilke On-sneakers skal du vælge?

Når det kommer til On-sneakers, er der flere aspekter, du kan overveje. Du kan for eksempel vælge skoene ud fra, hvad de skal passe til af tøj eller arrangementer. Leder du efter en afdæmpet sko, kan du vælge en neutral farve som hvid eller sort. Jagter du omvendt en vild sko, der virkelig udtrykker er statement, kan du vælge en mere farverig model.

Lige meget hvilken farve, du går med, får du med On en stilfuld sko med et helt unikt twist.

Skal du bruge dine On-sko til fest eller hverdag? Arbejde eller sport? De fungere til det hele, og du kan derfor altid bruge skoene fra On til at fuldende dit personlige look. Med det stilfulde og elegante design kan du nemlig bruge dine sneakers til finere arrangementer, ligesom du kan bruge den komfortable pasform, når du eksempelvis skal løbe. Der er altså ingen begrænsninger og derfor ingen undskyldninger for ikke at udforske On-brandets mange kvaliteter.

Få On-sneakers, der holder længe

Mændene bag On ønskede at skabe en sko, der hverken påvirker løb eller gang, og derfor er On-sko designet specifikt efter foden. Det betyder, at du ikke træder skoen ud i samme grad som med andre mærker og modeller, ligesom du med den høje komfort sikrer, at du kan bruge skoene mange år frem.

Hertil er Ons mange modeller alle produceret i gode og holdbare materialer, der ikke bliver slidt ned ved simpelt brug, De skal kunne holde til en løbers terræn, og derfor kan du roligt bruge skoene gennem hele din hverdag.

Ønsker du at forlænge levetiden på dine sko? Eller muligvis forlænge det nye og rene udtryk? Vi har hos SNEAX Store en vifte af tilbehør, som du kan drage fordel af. Prøv blandt andet vores:

  • SNEAX-skopleje
  • Imprægnering
  • Rengøring og hygiejne
  • Miljøvenlig skopleje

Det kan eksempelvis være en god ide at imprægnere dine On-sko, inden du tager dem i brug, ligesom det er en god ide at rengøre og pleje dem, hvis de bliver beskidte.

Udforsk On og andre populære brands i SNEAX Store

Har On ikke helt det, du leder efter? Eller har du allerede fundet det rette par fra On, og nu er du klar til at shoppe lidt videre? Hos SNEAX Store har vi samlet sneakers fra nogle af de mest populære brands, så du kan finde de nyeste og og mest stilfulde modeller til dig.

Vil du gerne prøve dine sko på, før du køber dem? Eller ønsker du at nærstudere materialerne og de unikke detaljer først? Du er altid velkommen i vores fysiske

SNEAX Stores rundt om i Danmark. Her står vores personale klar med svar på spørgsmål, ekstra størrelser eller andet, du har behov for. Vores mål er, at du finder de helt rigtige sko for dig - hvad end det er fra On eller et andet brand.

Hvem ved? Måske kommer du hjem med flere nye favoritpar. Du kan aldrig få for mange sneakers, hvis du spørger os.