• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis levering ved køb over 499,-
 • Gratis retur og ombytning i alle butikker
Herre
ON
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  11 produkter
  Sorter efter:
  Du har set 11 ud af 11 produkter

  Find din næste ON-sko til herrer hos Skoringen

  Leder du efter et par sneakers til herrer, der både er komfortable, flotte og lidt særlige? Så bør du tage et kig på Skoringens sortiment af ON-sko til herrer. Her er tale om herresko i sneakers-format, der sidder fantastisk på fødderne og samtidig er meget moderigtige. Se alle modellerne, og bestil i webshoppen, når det passer dig.

  Få et par flotte og komfortable ON-sko til herrer

  Hos Skoringen vil vi gerne assistere dig, når du skal have et par nye sko, der både skal se godt ud og være rare at have på. Er du til god stil og høj komfort, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af ON.

  Vores ON-sko til herrer er kendetegnet ved, at de er superbehagelige sneax, som sørger for maksimal komfort hele dagen, og med det gode fit vil fødderne få de bedste forhold. Derudover kommer skoene i mange forskellige designs, så du altid kan finde et par, der lige er dig.

  Der er to slags ON-sko til herrer i vores katalog – dem med en markant sål og dem med en mere neutral og strømlinet stil. Modellerne med den markante sål er generelt mere iøjnefaldende med flere farvekombinationer og nuancer, og her får du en sko med særligt fokus på ventilation og pasform.

  Den anden slags kommer med et glattere, enklere og mere nedtonet look – perfekt til dig, der gerne vil bruge dine ON-sko til herrer til alle lejligheder. Find alle modellerne her på hjemmesiden, og bestil, når det passer dig.