• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
12 produkter
Sorter efter:
Du har set 12 ud af 12 produkter

Sporty og cool On sko til damer

Er du på udkig efter et par moderne og cool sneakers? Så er On sko til damer lige noget for dig. Her får du moderne sneakers i et stilfuldt, sporty og praktisk design, der samtidig er komfortable for dine fødder. Med dette schweiziske mærke får du sko, der har et unikt design, og som især gør sig egnet til løb. Udforsk de mange modeller af On sko til damer online hos Skoringen.

Løb på skyerne med On sko til damer

On er som sagt et schweizisk brand. De tre herrer bag brandet har stor erfaring med at designe sneakers til både herrer og damer, så du kan derfor være sikker på, at du får toppen af poppen, når du investerer i et par sneakers fra On. Mændene bag On er de tre venner Oliver Bernhard, David Allemann og Casper Coppetti. Deres mål? At designe sko hvor det føles, som om du går og løber på et sky-underlag. De kalder det for “Run on clouds”.

Brandet har især en forkærlighed for løb og løbesko, og Bernhard er selv en ivrig løber. Ja faktisk, har han været verdensmester i duathlon intet mindre end tre gange, og han har vundet flere ironman-løb. Du kan altså trygt stole på, at dine fødder er i de bedste hænder hos On.

Vælg det rigtige par On sko til damer

Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger det rigtige par On sko til damer. Det ville jo være så ærgerligt at komme hjem med det forkerte par. Derfor kan du med fordel gøre dig overvejelser, såsom:

  • Hvad skal du primært bruge skoene til? Skal du eksempelvis bruge dem til løb, hverdagsbrug eller gåture i storbyens gader?
  • Hvilken farve foretrækker du? Du finder On sko til damer i et væld af farver, så der er sikkert også en farve, der falder i din smag.
  • Har du nogle særlige forhold, såsom platfodethed, du skal tage særligt hensyn til?
  • Hvad er dit budget?

Dette er blot nogle af de overvejelser, du kan gøre dig, når du skal ud at investere i et par sneakers fra On. Er du eksempelvis på udkig efter en afdæmpet sko, kan du med fordel vælge en neutral farve, såsom hvid eller sort. Er du derimod ude efter en lidt vildere sko, kan du vælge en af Ons mere farverige modeller. Uanset hvilken sko du vælger, kan du være sikker på at få en stilfuld sko med et unikt twist.

Find dine nye On sko til damer hos Skoringen

Hos Skoringen har et stort udvalg af On sko og sneakers til damer. Vi er pjattede med med sko fra On. De er komfortable, stilfulde og har en god pasform, og de kan bruges til både sport, hverdag og festlige lejligheder. Hvis du har brug for hjælp til at vælge dine nye damesko fra On, er du altid velkommen til at kontakte Skoringen eller kigge forbi en af vores mange butikker rundt om i landet.