• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
9 produkter
Sorter efter:
Du har set 9 ud af 9 produkter

Praktiske Merrell sandaler til herrer

Kan du også godt lide at være aktiv i sommermånederne? Så er Merrell sandaler til herrer lige de sandaler, du har brug for. Med en Merrell sandal får du en sandal, der er funktionel, komfortabel og praktisk. Det amerikanske mærke er kendt for at designe sko med fokus på, at de skal bruges i naturen. Derfor får du også en sandal, der er terrængående med stødabsorbering og ekstra svangstøtte. Se udvalget af Merrell sandaler til herre hos Skoringen.

Høj komfort med Merrell sandaler til herrer

Sandaler fra Merrell passer til et væld af anledninger. Hvad enten du skal på en god lang gåtur i sommervarmen, trave rundt i en storby på sommerferie eller en tur gennem gågaden. Sandalerne kommer i flere forskellige farver - både mere dæmpede og neutrale farver og mere festlige farver som for eksempel mintgrøn. Det gør også, at du nemt kan style skoene, så de passer til lige præcis din stil. Sandalerne gør sig godt til både et par cowboyshorts og en T-shirt eller en fin sommerkjole.

Hos Merrell gør de en dyd ud af at designe sandaler, der er funktionelle, alsidige og ikke mindst komfortable. Er du naturelsker ved du, at en vandretur kan byde på rigeligt med udfordringer, og derfor er det vigtig, at komforten på dine sandaler er i top. Merrell sandaler til herre sidder så behageligt som muligt med maksimal komfort.

Merrell tilbyder også sandaler til mænd, og du finder også en række sandaler til børn hos Skoringen. Så hvis du gerne vil have hele familien med på en lang gåtur i naturen på sommerferien, er der derfor rig mulighed for, at hele familiens fødder er godt klædt på med Merrell.

Hvorfor skal jeg vælge Merrell?

Amerikanske Randy Merrell begyndte allerede at designe og producere vandrestøvler for over tre årtier siden. Støvlerne er siden blevet kaldt de “bedste vandrestøvler, der nogensinde er lavet”. Vandrestøvlerne blev udviklet til friluftsentusiaster, og friluftsentusiaster er stadig hjertet af Merrell, men kollektionen er sidenhen blevet udvidet til blandt andet også at inkludere sandaler.

I løbet af de sidste 30 år har skoene naturligvis også udviklet sig, da Merrell er kendt for sin innovative profil. Kerneværdierne - komfort, holdbarhed, design og alsidighed - er dog forblevet de samme, blot er værdierne kontinuerligt blevet videreudviklet på.

Fordele ved Merrell sandaler til herre:

 • Komfortable
 • Stødabsorbering
 • Ekstra svangstøtte
 • Holdbare
 • Alsidige
 • Design

Ikke blot er Merrells sko udviklet til at sidde godt; de er også designet til at se pæne ud og kunne holde til at færdes i naturen. Hos Merrell arbejder de konstant på at kombinere funktionalitet, følelse og form. Samtidig er Merrell sandaler slidstærke, og de holder længe. Faktisk siger Merrell selv, at deres sko holder i lige så lang tid som Stonehenge og den mumificerede Tutankhamon. Skoene er derfor designet til at kunne holde under selv de hårdeste forhold igen og igen.

Når du vælger en Merrell sandal, får du en sandal, der er lige så alsidig, som den er behagelig. Så gør klar til at tage på eventyr med dine nye sandaler!

Designet og udviklet til friluftsentusiasterne

Merrell sko er designet af friluftsentusiater til friluftsentusiaster. Med et par Merrell sandaler er du sikker på, at du får et par sandaler, der kan klare selv de længste gåture. Skoene er både praktiske og funktionelle, så du blot skal koncentrere dig om at finde en god travetur, og så kan ellers både dig og dine fødder nyde turen i fulde drag.

Der er leget med både farver og detaljer på Merrell sandaler til kvinder, og de udstråler energi og glæde. Dette er sandalerne til dig, der er sprængfuld af energi og er klar til at udforske alt, naturen har at byde på. De legende farver vil bringe et smil frem, og de vil sikkert gøre din dag lidt bedre. Lad sandalerne føre dig på nye eventyr.

Bæredygtighed hele vejen igennem

Merrell er et brand, der lever og ånder for friluftslivet, og derfor er det nok heller ikke en overraskelse, at mærket naturligvis tænker bæredygtighed ind i hele deres arbejdsproces. De vil nemlig gerne værne om den natur, som de holder så meget af, og som deres fodtøj er udviklet til.

Dette betyder blandt andet, at deres indpakning er fremstillet af genbrugsmaterialer, og deres produktion bliver dag for dag grønnere. Når det kommer til deres materialer, forsøger Merrell også at tænke bæredygtigt. Blandt andet bruger de genbrugt polyester og genbrugt gummi. Du kan altså roligt købe dig et par nye Merrell sandaler med god samvittighed.

Den rette vedligeholdelse

Når du nu står med dine nye Merrell sandaler til herrer i hånden, er det vigtigt, at du vedligeholder dem, så de holder så længe som overhovedet muligt. Selvom Merrell fodtøj allerede er designet og udviklet til at holde i lang tid, er det altid en god ide at passe ekstra godt på dit nye (og gamle for den sags skyld) fodtøj med den rette rengøring og hygiejne. Hos Skoringen finder du heldigvis et stort udvalg af diverse plejeprodukter til dit fodtøj.

Inden du spænder skoene og tager på dit første eventyr, er det altid en god ide lige at give dit nye fodtøj en omgang imprægnering. Vi kender alle til det danske vejr, der kan være noget så uforudsigeligt, og derfor er det smart at give fodtøjet imprægnering, så de kan modstå det ustadige danske vejr. Hos Skoringen finder du et fint udvalg af imprægnering.

Få dine Merrell sandaler til herrer hos Skoringen

Hos Skoringen finder du et stort udvalg af Merrell sko til både damer og herrer, og vi vil rigtigt gerne hjælpe med at gøre din shoppingoplevelse så god og nem som muligt. Det er nemt at sortere i udvalget af sko, så du hurtigt kan finde lige præcis de sandaler, du er på udkig efter. Du har mulighed for at sortere efter disse faktorer:

 • Størrelse
 • Farve
 • Materiale
 • Mærke

Du kan også søge efter lageret i en specifik butik. Dette gør det alt sammen nemt og bekvemt at finde de sko, der lever op til dine krav, så du køber de helt rigtige Merrell sandaler.

Uanset hvilken sandal du ender med at købe, kan du være sikker på, at den er i høj kvalitet, og du vil sikkert blive glad for den. Du får en sandal med indbygget teknologi, der giver den såkaldte “Merrell magi”. Sandalerne er så behagelige, at du sagtens kan have dem på dagen lang til både gåturen og dagens andre gøremål. Dine fødder vil helt sikkert takke dig for at købe et par Merrell sandaler.

Køb online eller i af Skoringens mange butikker

Det er ganske nemt at bestille et par Merrell sandaler på vores webshop. Vi ved, at du glæder dig til at modtage dine nye sandaler, og derfor kan du også altid forvente en hurtig ekspedering og levering. Skulle skoene ikke passe, kan du returnere dem eller bytte dem i alle vores butikker.

Hvis du gerne vil prøve skoene, er du velkommen til at kigge forbi en af vores mange fysiske butikker. Du finder en liste over vores butikker her, og du kan også nemt søge efter postnummer eller by. Her står vi altid klar til at hjælpe dig og svare på eventuelle spørgsmål.