• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
4 produkter
Sorter efter:
Du har set 4 ud af 4 produkter

Vans til damer, som vil have universelle sneakers

Du har sikkert hørt om Vans – de skakterns-mønstrede sneakers med den skridsikre vaffel-sål. Vans er rygende populære blandt både mænd, kvinder og børn, så der er helt sikkert også et par til dig. Gå på opdagelse i Skoringens store udvalg af Vans sko til damer, og find dit nye favoritpar.

Vans til damer giver dig høj komfort, et sikkert greb og en flot stil

Vans er en modesko i et fladt design med en fornuftig profil, for den giver dig rigtig mange fordele – en dejlig pasform, en høj skridsikkerhed og et moderne ydre. Hos Skoringen kan du få sæsonens favoritter, og her er tale om et bredt udvalg af de mest populære Vans sneakers til damer, der både tæller de almindelige sneakers, de lidt højere og slip-ons.

Vores Vans er unisex-sko, så alle uanset køn kan bære dem, og du kan med Skoringens sortiment af Vans komme hjem med de ikoniske sko i enten det klassiske skakternede mønster eller en mindre iøjnefaldende variant. Farverne er holdt mod den mere neutrale ende af skalaen, hvor sort, grå og blå dominerer sammen med en lys kontrastfarve. Tag et kig her på siden, og oplev et par sneakers, der yder høj komfort, så du kan gå i dem i timevis.

Vans til damer som stilikon

Mens du bevæger dig rundt i det pulserende storbyliv eller tager på en vandring, kan du glæde dig over, at dine nye sko virkelig ser flotte ud. Stilen ligger op ad det street-agtige og sporty, men det er også her, at Vans har deres oprindelse. Oprindeligt blev skoene designet til sejlsport, hvor der var et øget behov for at kunne stå ordentligt fast – derfor blev den i dag velkendte vaffel-mønstrede bund skabt. Herefter forgrenede populariteten sig til skatermiljøet, og i dag er Vans blevet et regulært modemærke.

Vans til damer har bibeholdt den karakteristiske stil til trods for, at gummiskoen er blevet fashionabel. Men det er faktisk win-win for dig, for du kan nu også bære skoene til mere festlige lejligheder. Du kan style dine Vans i alle retninger og anvende dem som et alternativ til de højhælede eller sammen med en pæn sommerkjole. Valget er dit, for stylingsmulighederne er uendelige, og fordelene er mange – blandt andet:

  • Høj komfort
  • Ikonisk modesko med det velkendte skakternede design
  • Stærk skridsikkerhed

Find dine Vans til damer hos Skoringen

Hos Skoringen har vi som nævnt et stort udvalg af Vans sneakers til damer, og du er velkommen til enten at se alle modellerne her på hjemmesiden eller i en af vores mange fysiske butikker. Vores kompetente personale står klar til at hjælpe og vejlede, og vi glæder os til at dele vores passion for sko med dig.