• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Børn Vans

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5 produkter
Sorter efter:
Du har set 5 ud af 5 produkter

Moderigtige Vans sko, børn vil elske til hverdagen

Vans er et af de mærker, der for alvor har slået igennem på mode- og komfort-fronten. Her er tale om en nymoderne klassiker af en sko, der formår at kombinere det chikke med det komfortable – og det gælder også de Vans sko, børn kan stikke fødderne i. Se Skoringens store udvalg af Vans til børn, som børnene rigtig kan leve i.

”Vaffel-skoen” fra Vans, børnene kan få i flere stilarter

Vans er med lynets hastighed blevet en bestseller på verdensplan, og forretningsgrundlaget har været ret simpelt – at fremstille en skridsikker sko, der kan stå fast på næsten alt. Derfor er de udstyret med den nu ikoniske vaffel-mønstrede sål, du sikkert kender.

Hos Skoringen har vi et bredt udvalg af Vans. Børn i alle aldre vil kunne få glæde af dem, og det gælder drenge som piger. Vores udvalg er hele tiden i udvikling, og du vil finde alle sæsonernes trends. Fælles for skoene i vores Vans-sortiment er, at der er fokus på kvalitet, design og brugbarhed, og vi har udvalgt det bedste, som mærket har at tilbyde.

Det vil sige Vans til børn, der er holdt mod de sorte og blå nuancer med fokus på den monokrome enkelthed, som brandet er kendt for. Der er tale om sneakers såvel som modeller med en højere ankel og i slip-on format, der gerne har det genkendelige ternede mønster i et eller andet omfang. Og du kan få dem i alle børnestørrelser, så der er noget til det lille barn såvel som til teenageren.

Udvalgte typer af Vans sko:

  • Sneakers
  • Sneakers med høj ankel
  • Slip-on

Skridsikre Vans sko, børn kan bruge til alt

Vans bliver fremstillet til herrer såvel som damer og børn. Det drejer sig om en unisex sko, som derfor er meget alsidig og kan blive båret af alle. Skoene er oprindeligt designet med den skridsikre bund in mente, men i dag er det i lige så høj grad det meget afslappede udseende, der har stjålet fokus. Den har været en skatersko i mange år, men har nu også indtaget det mere moderigtige marked.

Det, der gør Vans sko til et godt valg til dit barn, er netop den skridsikre sål. Børn har gerne en lidt vild leg, og så er det en klar fordel, at barnet kan stå fast, så han eller hun ikke falder og slår sig. Skoene er designet til at blive brugt til hverdagens udfordringer, men grundet det i dag moderigtige ydre kan barnet også bære dem til mere festlige lejligheder. Det er det smukke ved Vans sko til børn – de kan kombineres med alle typer af outfits.

Kendetegnene ved Vans sko:

  • Skridsikker sko med vaffelmønstret sål
  • Høj bekvemmelighed
  • Modesko med rødder i skaterkulturen
  • Kan bæres til både hverdag og fest

Stammer fra sejler-verdenen

De færreste kender nok Vans oprindelse. Der er tale om en pudsig historie, hvor to brødre besluttede sig for at fremstille sejlersko med bedre greb. Ombord på en båd er skridsikkerhed meget vigtigt, og den vaffel-mønstrede sål gør netop, at skridsikkerheden højnes. Sidenhen opnåede Vans popularitet i skatermiljøet på grund af skridsikkerheden, og de seneste år har brandet været at finde på modehylderne.

Designet ligger meget til den sporty, street-agtige og gummisko-prægede side – ligesom for eksempel Adidas ofte også gør – men det har ikke lagt en dæmper på populariteten i popkulturen. Alle typer af personligheder bærer skoene, der er kendetegnet ved det ternede mønster. Populariteten har også smittet af på børne-moden og gjort Vans til et af de foretrukne valg for det moderne barn, der gerne vil forene det fashionable med det komfortable og skridsikre.

Find Vans sko, børnene vil blive vilde med hos Skoringen

Du kan købe Vans til børn her hos Skoringen. Du kan enten bestille dem online eller besøge en af vores mange bugnende butikker. Køber du online, kan du få en hurtig levering, og du får en tryg og sikker handel. Vælger du den fysiske tilgang, byder vi dig velkommen i vores butikker, hvor vores personale står klar til at hjælpe og vejlede dig.

Har du generelle spørgsmål omkring valg af sko til børn, kan du også konsultere vores børneunivers, hvor du finder masser af guides, artikler og viden. Vi samarbejder med fagpersoner og eksperter inden for børn og børneudvikling, så vi kan præsentere dig for de bedste sko til barnet. På hjemmesiden finder du masser af nyttig viden omkring børn og sko, og her kan du sætte dig sammen med dit barn og se sortimentet igennem. Vi ønsker jer en rigtig god shopping hos Skoringen.