• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
8 produkter
Sorter efter:
Du har set 8 ud af 8 produkter

Vans sko til herrer, der går op i mode, komfort og skridsikkerhed

Vans er intet mindre end en vaskeægte nyklassiker inden for genren, hvor gummisko har vundet indpas på modemarkedet. Vans sko til herrer giver den moderne mand et godt alternativ til de øvrige skotyper, hvor stil, skridsikkerhed og komfort går op i en højere enhed. Oplev det fortryllende Vans-univers hos Skoringen.

Flotte og praktiske Vans sko til herrer

Vans kommer med rigtig mange fordele, så de vil klart være et godt bud på dine næste sneakers. Kan du godt lide mærker som Tommy Hilfiger, CULT eller Converse, vil du med garanti også elske Vans. Hos Skoringen fører vi et stort sortiment af skoen, som har to stærke kendetegn:

  • Den vaffelmønstrede sål
  • Det ternede design

Generelt set er Vans-modellerne ikke så forskellige i designet, men fælles er, at de er holdt i neutrale farver – gerne med sort eller blå mod det lyse. Skoringen forhandler flere varianter, så du kan få den type, du foretrækker – for eksempel. høje sneakers, korte sneakers med det skakternede og stribede stof eller den smarte slip-on Vans til herrer, som er let at få på og af.

Vores Vans-kollektioner afspejler tidens trends, og alle skoene kommer med den nærmest ikoniske vaffel-mønstrede sål. Her er tale om en ganske særlig bund, som er specialfremstillet. Vans er originalt skabt til sejlere, der havde brug for et fodtøj, der kunne stå ordentligt fast, og her danner sålen med vaffelmønstret et skridsikkert underlag. Det har også gjort Vans sko til herrer populære blandt skatere og BMX-udøvere, der har brug for at kunne stå godt fast.

Vans til herrer tilbyder dig som endnu en bonus den rare sneakers-komfort med masser af støtte og blødhed til fødderne, og så er udseendet blevet rasende populært i modekredse. Det betyder, at du ofte vil se Vans i gadebilledet, som er stylet med festtøj eller mode-beklædning. Du kan tillige få Vans til damer og børn.

Køb Vans sko til herrer online eller i butik

Har du fundet de Vans, du gerne vil have, er det bare om at slå til, før andre snupper dem. Heldigvis behøver du ikke vente til mandag morgen, for du kan bestille direkte via hjemmesiden 24 timer i døgnet. Vil du gerne kunne mærke, føle, dufte og prøve, kan du naturligvis også besøge en af vores mange butikker, hvor personalet står klar til at hjælpe.

Er du alligevel på besøg i vores fysiske butikker, så prøv vores fodscanner. Her er tale om en maskine, der på et øjeblik kan vise dig din personlige ”fodprofil”. Ud fra maskinens vurderinger kan du se, om du har brug for såler eller indlæg, så dine fødder får de bedste forhold. Er du nysgerrig? Så kom ned og prøv, når du alligevel skal have nye Vans.