• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Børn Timberland

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
7 produkter
Sorter efter:
Du har set 7 ud af 7 produkter

Oplev de ikoniske Timberland vinterstøvler til børn

Vil du gerne klæde dit barn godt på til vinterens kulde og sjap? Så bør du se nærmere på Timberland sko til børn, som giver dit barn varme fusser, en solid sål og en moderigtig stil. Vi har samlet alle favoritterne her hos Skoringen.

Klassiske Timberland vinterstøvler, børnene vil trives i

Du kender den sikkert allerede fra dame- og herreafdelingen – den gule støvle skabt til eventyr og outdoor-livet. Navnet er Timberland, og siden 1973 har brandet fokuseret på at fremstille sko og støvler til udendørs-entusiaster – store som små.

Her er tale om modeller til børn, som har samme kvaliteter og egenskaber som voksenskoene. Skoringen forhandler sæsonens favoritter, og derfor vil du her finde forskellige typer af Timberland sko til børn. Uanset om dine børn er til sko eller støvler, vil de kunne gå vinteren sikkert og flot i møde.

Timberland vinterstøvler til børn er skabt til netop børns brug, og inspireret af den vilde natur leverer det verdenskendte mærke fodtøj, der er utrolig robust, skridsikkert og varmt. Husk at tilkøbe det rette tilbehør, som sikrer dine nye vinterstøvler en længere levetid. Det inkluderer for eksempel:

Køb Timberland vinterstøvler til børn online eller i vores butikker

Når du har fundet de perfekte vinterstøvler- eller sko til dit barn, kan du bestille dem straks online. Så sørger vi for hurtig levering direkte til dig. Du kan også besøge en af vores butikker og prøve skoene først. Uanset hvad du vælger, ser vi frem til at handle med dig.