• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis levering ved køb over 499,-
 • Gratis retur og ombytning i alle butikker
Dame
Asics
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  23 produkter
  Sorter efter:
  Du har set 23 ud af 23 produkter

  Fashion statement med Asics sneakers til damer

  Det asiatiske sportsbrand Asics har længe været kendte for at designe smarte sko og sneakers til damer af høj kvalitet. Faktisk har Asics i de senere år fået næsten kultstatus, og deres sneakers er praktisk talt ikoniske. Asics sneakers ses på mænd og kvinder i alle aldre, og de har i den grad både taget gade- og modebilledet med storm. Asics sneakers er i sandhed blevet et fashion statement, og det er langt mere end blot sportssko. Se hele udvalget af Asics sneakers til damer online hos Skoringen.

  Fuldend dit outfit med Asics sneakers til damer

  Asics sneakers til damer kan bruges til langt mere end løbeturen eller en tur i fitnesscentret. Faktisk kan sneakers fra dette populære mærke være med til at sætte prikken over i’et på dit outfit, og det vil hurtigt blive dine nye go-to sneakers. Uanset om du har en klassisk skandinavisk stil, en mere spraglet stil eller du har en afslappet, sporty stil, vil et par Asics sneakers til damer fuldende dit outfit. Hvad enten du styler dem med en feminin kjole eller et par jeans og en løs T-shirt, vil du se fantastisk ud.

  Asics sko er måske nok oprindeligt en løbesko, men du behøver så absolut ikke at være sportsentusiast for at gå i disse sko i dag. Åbn et hvilket som helst modemagasin, og du vil med al sandsynlighed se Asics sneakers til damer pryde de glitrende sider. Der er ikke mange fashionistaer, der ikke har et par sneakers fra Asics i skoskabet i dag.

  Fra sportsbanen til catwalken

  Det japanske sportsbrand er kommet langt siden begyndelsen i 1949. Asics blev grundlagt med henblik på at designe atletisk fodtøj, og brandet er da i høj grad også kendt for deres karakteriske løbesko, du kan genkende på de krydsende striber på siderne. Skoene er egentlig stadig løbesko, men der er ingen tvivl om, at skoene i dag bæres af langt flere end sportsfolk. Asics har som kun ganske få andre formået at gå fra sportsbanen til catwalken, og de ikoniske Asics sneakers til damer er blevet spottet mere end én gang til Fashion Week i flere modemetropoler.

  Hos Skoringen elsker vi, hvordan du med Asics får et par sneakers, du kan bruge på både løbeturen, storbyferien, arbejdet og familiefødselsdagen. Kombinér dine Asics sneakers til damer med et par rå jeans for et afslappet look, eller match skoene med en blomstret sommerkjole for et mere feminint look. Kun fantasien sætter grænser. Men én ting er sikkert: uanset hvordan du styler dine nye sneakers fra Asics, vil du se brandgodt ud.

  En sund sjæl i et sundt legeme

  Asics blev som ovenfor nævnt grundlagt i 1949. Mærket blev stiftet af japanske Mr. Kihachiro Onitsuka. Faktisk startede brandet med at producere balletsko, men Mr. Kihachiro Onitsuka havde et ønske om at fremme en aktiv livsstil blandt unge, og netop derfor valgte han efter nogle år at fokusere på sportssko. Brandet fik først navnet Asics 28 år efter grundlæggelsen, og navnet er absolut ingen tilfældighed.

  Asics er en forkortelse af det latinske ordsprog ‘Anima Sana In Corpore Sano’. Det kan oversættes til en sund sjæl i et sundt legeme. Det omfavner jo meget godt brandets drøm om at fremme en aktiv livsstil. Derudover giver det udtryk for, at stifteren af Asics var overbevist om, at en sund krop og et sundt sind hænger sammen, og motion og bevægelse er essentielt for mentalt velvære.

  Asics sneakers til damer: komfort og mode i en perfekt balance

  Hvis du allerede er den heldige ejer af et par Asics sneakers til damer, ved du, hvor behagelige og komfortable skoene er. Er du på udkig efter dine første sneakers fra Asics, kan du roligt glæde dig til at stikke fødderne i dine nye sko. Her får du et par sneakers, som dine fødder vil elske. Asics er lig med høj kvalitet, og du kan godt vinke farvel til vabler, ømme fødder og gnavesår fra dårligt fodtøj. Med Asics sneakers får dine fødder fuld komfort og støtte.

  Men ikke blot får du komfortabelt fodtøj med Asics. Du får også fodtøj, der følger med tidens trends. Asics har virkelig formået at få komfort og mode til at gå op i en højere enhed med deres moderigtige sneakers.

  En verden af sneakers hos Skoringen

  Hos Skoringen er vi pjattede med sneakers, og derfor finder du selvfølgelig et stort udvalg af Asics sneakers til damer hos os. Men du finder selvfølgelig også et væld af sneakers fra andre brands, hvis de helt rigtige par ikke lige er at finde fra Asics. I vores store sortiment finder du blandt andet sneakers fra mærker, såsom:

  Med så stort et udvalg er der sikkert også et par sneakers, der passer til lige præcis dine behov og din stil. Uanset om du er på udkig efter et par chunky sneakers, et par klassiske sneakers eller et farverigt par, kan du finde det i vores store udvalg. Vi har et væld af farver, designs, mærker, pasformer og størrelser, så der er et par sneakers for enhver kvinde.

  Shop dine Asics sneakers til damer hos Skoringen

  Hos Skoringen finder du både klassiske og nye sneakers til damer fra Asics. Vi er nemlig pjattede med det asiatiske brand. Hvis du allerede har fundet dit favoritpar, kan du nemt bestille dem online. Hvis du gerne vil prøve dine nye sneakers, inden du køber dem, eller du har brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker rundt om i landet. Her vil vores personale stå klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det helt rigtige par sneakers.