• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
26 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 26 produkter

Smarte og komfortable Asics sneakers til herrer

Er du på udkig efter et par nye, smarte sko til hverdagen? Så kan det være, at et par Asics sneakers til herrer lige er, hvad du er ude efter. Du finder et stort udvalg af de populære sneakers hos Skoringen, og der er sikkert også et par, der passer til dine behov og din stil. Asics forstår som ingen andre at designe sneakers, der er cool, trendy og praktiske, hvilket har gjort brandet populært og eftertragtet verden over. Udforsk hele sortimentet af Asics hos Skoringen, og find dine favoritter.

Asics sneakers til herrer med de karakteristiske striber

Asics har en historie, der går helt tilbage til 1949, hvor de første sneakers fra det populære brand så dagens lys. Men dengang hed brandet ikke Asics. Det hed derimod Onitsuka Tiger efter den japanske grundlægger Kihachiro Onitsuka, der oprindeligt lancerede skoene til basketball. Siden begyndelsen i 1949 har brandet skiftet navn flere gange, og det var først i 1977, at brandet fik navnet Asics.

Asics har gennem årene designet en lang perlerække af sneakers til herrer og damer, der kan bruges til et væld af sportsgrene og hverdagsaktiviteter. Brandet er især kendt for sine løbesko med de karakteriske striber på siderne, så det er altid nemt at spotte et par Asics sneakers. Hvis du holder godt øje, vil du med garanti se skoene på mange unge mennesker, når du bevæger dig rundt i gadebilledet.

En sund sjæl i et sundt legeme

Har du nogensinde overvejet, hvad Asics egentlig betyder? Faktisk er det slet ikke et ord men derimod en forkortelse for Anima Sana In Corpore Sano, der betyder en sund sjæl i et sundt legeme. Det hænger ganske godt sammen med brandets store udvalg af sko og andet udstyr til en lang række sportsgrene, såsom:

  • Løb
  • Basketball
  • Golf
  • Volleyball
  • Og mange flere …

Asics har lige fra dag ét haft fokus på alle de positive effekter, der er ved at dyrke sport, bevæge sig og træne. Men bare rolig, selv hvis du ikke har planer om at skulle løbe et maraton, kan du sagtens investere i et par Asics sneakers til herrer - skoene er nemlig også ideelle til hverdag.

Praktik, komfort og design i én sko

Fordi Asics netop designer og udvikler deres sko til at kunne klare lange løbeture og hårde træningspas, får du en sko, hvor holdbarhed, komfort og praktik er i fokus. Derudover formår Asics at følge med tidens tendenser, så ikke blot får du komfortable sneakers: du får tilmed sneakers, der er cool og trendy. Der er ikke noget at sige til, at Asics har indtaget både mode- og sportsverdenen med storm.

Hos Skoringen har vi et stort udvalg af Asics sneakers til herrer i et væld af farver og modeller. Hvis du har brug for hjælp til at finde dine nye sneakers, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores mange butikker. Vi ser frem til at hjælpe dig.