• Julegaver byttes til og med 14. januar 2024
  • Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
29 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 29 produkter

Superfit vinterstøvle er varme og komfort

Når vi beskytter vores fødder mod kulde og sne, skal fodtøjet være dejligt varmt og funktionelt. Men ejer du et par Superfit vinterstøvler, får du også flot design med i prisen. I mere end 70 år har det østrigske mærke fornyet og skabt innovative vinterstøvler til børn. Ikke kun når det kommer til design, men også på den teknologiske front.

Har du lyst til at forkæle de små fødder? Find et stort udvalg af de bedste Superfit støvler til børn her hos Skoringen.

Find vandtætte Superfit vinterstøvler til børn

Fleksibilitet, bevægelighed, åndbarhed - og et lille drys af fine detaljer. Så kort kan det siges om en vinterstøvle fra Superfit, men der gemmer sig meget mere bag. Dels er deres støvler praktiske, idet de er holdbare og vandtætte takket være GORE-TEX®. Derudover er de kendte for at fremstille sko og støvler i moderigtige farver og med en masse komfort. Det giver dine børn vinterstøvler i topklasse. Hos Skoringen er vi derfor stolte af at tilbyde dig disse lækre støvler til børn:

  • Lækre materialer og holdbar kvalitet
  • God pasform og GORE-TEX® teknologi
  • Isolerende, åndbare og flot design

Måske tænker du, at et par støvler fra Superfit lover mere, end hvad de kan klare. Det er ikke tilfældet, mener vi. At udvikle en pæn Superfit vinterstøvle til børn, der samtidig også er praktisk, er nemlig deres specialitet. For eksempel ved at tilføje GORE-TEX® til deres Superfit vinterstøvler. Den smarte teknologi gør, at dine børns Superfit vinterstøvler både er vand- og vindtætte. Du kan derfor trygt sende dine børn udenfor i sne og sjap.

Udover de behagelige støvler laver firmaet også almindelige sko og sandaler til børn. Missionen er at give de sarte fødder en sund udvikling fra start. Heriblandt ved at fokusere på den helt rigtige pasform. Hverken for lille eller for stor. Her er der plads til fodens naturlige udvikling. Når du kombinerer alle disse kvaliteter fra Superfit, får du således vinterstøvler i fantastisk kvalitet.

Har du lyst til at se hele vores udvalg af vinterstøvler til børn? Hos Skoringen har vi sammensat et stort udvalg af slidstærke støvler til børn, som ikke “blegner” ved en tur i vandpytterne eller vilde lege.

Superfit støvler designet til dit barns behov

Når forældre køber nye børnesko til familiens yngste, er kvalitet og komfort altafgørende for mange. Er vinteren på vej, er det også relevant at beskytte de små fusser med varme støvler - uden at de er for varme. De mange krav gør ikke just opgaven nem. Er du i tvivl om, hvilke Superfit vinterstøvler du skal vælge? Vi har samlet gode tips herunder:

  • Voksetillæg i vinterstøvler: Børns fødder vokser hurtigt. For at dine Superfit støvler holder længst muligt, anbefaler vi 1,5-2 cm voksetillæg. Det giver plads til at vokse og til et par tykke sokker. Læg mærke til, at små børn har brug for mindre voksetillæg end større børn, da børnesko ellers kan blive for svære at gå i.
  • Vandtæt design: Hvor mange børn har du mødt, der ikke var glad for at hoppe i vandpytter eller lege med sne? Næppe særlig mange. Derfor skal dine støvler til børn være vandtætte. Heldigvis er en Superfit vinterstøvle udstyret med Gore-tex. Støvlerne er knap så vandtætte som gummistøvler, men holder længe.
  • God varme: Husk at tjekke, om dine Superfit støvler har et behageligt varmt foer, der er til at ånde i. Skindstøvler giver en god åndbarhed, så dit barns fødder er sikret dejligt indeklima i støvlen. Læder er slidstærkt og holdbart, men kræver lidt mere pleje.
  • Stabil støtte: Barnets Superfit vinterstøvle skal stabilisere foden. En stiv hælkappe er især vigtigt at have fokus på. Desuden har en vinterstøvle til børn typisk velcrolukning, snører eller lynlåse som lukkemekanismer. Her er snøre og elastik det bedste valg, fordi du kan justere dem.

Mangler du selv et par gode vinterstøvler? Læs vores guide her om at vælge de helt rigtige støvler.