• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Superfit

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
168 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 168 produkter

Superfit sko er et mærke, der henvender sig til børn med fokus på pasform, åndbarhed og fleksible såler. Faktisk får Superfit topkarakterer af hen mod 98% af de adspurgte ortopæder i Tyskland, Schweiz og Østrig.

Det østrigske mærke Superfit sikrer dig, at dine børns fødder er i gode hænder. Men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med designet - det er også i topklasse.

Teknologien bag Superfit sko


Hele Superfits rejse startede for mere end 70 år siden, og siden starten har Superfit været fantastiske til hele tiden at fornye og innovere sig selv. Ikke kun når det kommer til design, men også på den teknologiske front. Det er nemlig netop her at Superfit vil gøre en forskel på markedet. Design er selvfølgeligt vigtigt, men fodtøj er trods alt til for at blive brugt, og her er Superfit blandt de førende skoproducenter. De har bl.a. indgået et samarbejde med GoreTex, hvilket betyder at mange af de ovenstående modeller eksempelvis er vandtætte. Derudover er stabilitet også et af deres fokuspunkter, og når man kombinere alle Superfits kvaliteter, får man kvalitet i topklasse. Faktisk er Superfit så gode, at de af 342 læger og ortopædiske kiruger fik 98 procent, i en undersøgelse der spurgte om skoene var gode, moderate eller dårlige. Dette vidner om kvaliteten som følger med, og når priserne så er utrolig fornuftige, så er det svært ikke at blive begejstret.

Superfit hos Skoringen


Der er mange grunde til at købe dine Superfit sko hos Skoringen. For det første har vi et utrolig stort udvalg, der strækker sig fra børnehjemmesko og sandaler, til isolerede støvler. Det betyder at der helt sikkert er noget iblandt, som du kan få glæde af. Derudover får du altid fri fragt på alle dine Superfit sko her på Skoringen, ligesom du også altid kan komme ned i din lokale Skoringen butik, og bytte dine Superfit sko hvis du skulle fortryde dit køb. Så du kan med ro i maven gå på opdagelse i vores lækre sortiment herover med det samme.