• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
50 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 50 produkter

Tamaris støvler

Foretrækker du at shoppe fodtøj fra mærker, hvor du altid er garanteret, at der er en høj standard inden for kvaliteten, funktionaliteten, komforten og æstetikken? Måske drømmer du om støvler, der kan fuldende de outfits, som du personligt sætter sammen hver dag? Eller er det et klart ønske, at støvletterne kommer fra det samme mærke, så du ved, hvad du får?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så er Tamaris støvler altid et smart og praktisk valg. Med støvlerne får du mulighed for at opleve den rareste form for komfort og behagelighed samtidig med at de findes i mange forskellige afskygninger.

Det er altid en fordel at kende til de mærker, som man selv finder attraktive og gode at benytte. Derfor kan vi hos Skoringen introducere til Tamaris støvler, så du ved, hvor skoene stammer fra. Det tyske firma er i den grad et populært, eftertragtet og anerkendt skomærke, som er blevet grundlagt helt tilbage i 1967. Erfaringen for dem er enorm.

De finder gennem deres produkter den perfekte kombination af kvalitet, funktionalitet og effektivitet, som alle er med til at tiltrække en bred målgruppe. Skoene kan hos Skoringen findes ud for parametre såsom:

  • Størrelse
  • Modeller
  • Materialer
  • Farver

Ligeledes er det altid en smart tilgang til behandling af nye sko, at man husker at bruge produkter til både imprægnering af de nye støvletter eller generelle rengøringsprodukter, så du sørger for, at dine nye yndlingssko holder langt ude i fremtiden. På den måde behøver du heller ikke hele tiden koncentrere dig om at anskaffe dig nye, hvis de med tiden får et slidt look grundet mangel på sund skohygiejne.

Funktionalitet kombineret med eksklusivitet og æstetik

Tamaris har altid fingeren på pulsen, når det kommer til de mest opdaterede trends, så når du anskaffer dig sko derfra, så behøver du aldrig bekymre dig i forhold til, om du er med på den nyeste mode.

Den største fordel ved at benytte støvler fra Tamaris er naturligvis deres egenskab til at kombinere funktionalitet med æstetik. Du får et par støvler, som er velfungerende, og kan beskytte dine fødder, når vejret tillader, at vi bærer støvler.

De giver dig fuld komfort, når du har behov for at varme og beskytte dine fødder mod kulden. Ved at benytte støvler i de kolde efterår- og vintermåneder, så undgår du våde fødder, når regnen og sneen bliver intens. Det vil også minimere risikoen for at blive unødvendig syg. Du kan se vores brede sortiment, hvis du søger solide støvler i den nærmere fremtid.

Funktionaliteten kommer i den grad til udtryk ved at støvlerne ofte indeholder specifikke teknologier såsom:

  • Duo-tex membran som sørger for at skoene er ekstraordinære vandtætte. Dette gør naturligvis, at de er velfungerende og meget oplagte i det ofte danske og våde vejr.
  • Anti Shock teknologien gør, at du vil opleve en optimal blød- og lethed ved stødabsobering. Dette er en fordel, hver eneste gang du tager et skridt, da det giver dig god mulighed for at betræde forskellige underlag med maksimal beskyttelse til dine fødder.
  • Touch It er en indersål, der indeholder silikone, som ligeledes er med til at give dine fødder de bedste forudsætninger for at betræde en blød og brugervenlig sål. Det forsikrer, at dine fødder kommer godt igennem de lange dage.

Æstetikken kommer til udtryk ved de flotte mønstre, ensartede og elegante designvalg, som Tamaris har taget i processen af skabelsen af de mange forskellige støvletter. Du finder for eksempel forskellige låsemekanismer og varierende former for højde og bredde af hælene.

Skoene indeholder ligeledes utallige farver og materialer, hvilket giver anledning til at eje flere sæt, så man altid har et par, der passer til det udvalgte outfit. Og er du til høje støvler, som når til knæene? Så skal du ikke tvivle over at tjekke vores sortiment ud, da vi ønsker at opfylde alle dine ønsker og behov, når det kommer til dit næste støvlevalg.

Tamaris støvler til alle anledninger

Det varierende varesortiment af Tamaris støvletter hos Skoringen gør det muligt at finde fodtøj til alle anledninger og til enhver smag. De er altid et step foran i modebranchen, så de kan sørge for, at der er et muligt skovalg til forskellige tøjvalg.

Der er for eksempel de klassiske Tamaris støvler fra 2016, som snildt kan gå sammen med en smart lang kjole, et par stramme jeans eller en smart t-shirt. De kan også snildt kombineres med en nederdel og strømpebukser. Du kan altså finde det perfekte par til mange forskellige lejligheder.

Tamaris støvletterne kan ligeledes bruges både til det almindelige hverdags- og arbejdsoutfit, men de kan også benyttes til finere, mere eksklusive events, hvor elegancen skal skrues helt op.