• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1 produkter
Sorter efter:
Du har set 1 ud af 1 produkter

Bløde og stærke Sorel vinterstøvler og hjemmesko til herrer

Er du træt af, hvordan kulden gør dine tæer kolde og frysende hver vinter? Og vil du gerne iklæde dine fødder smart fodtøj, som er robust og fremstillet af stærke materialer? Så bør du overveje at investere i et par Sorel hjemmesko til herrer eller et par Sorel støvler. Det canadiske mærke Sorel ved om nogen, hvordan man holder fødderne lune og beskyttede i kolde omgivelser, og du kan hos Skoringen drage fordel af deres mange års erfaring. Se hele vores store sortiment af Sorel vinterstøvler til herrer samt hjemmesko her.

Sorel vinterstøvler til herrer og hjemmesko af høj kvalitet

Hos Skoringen fokuserer vi stort på kvalitet, hvilket gør, at vi udelukkende forhandler sko som støvler, sneakers og sandaler af højeste kvalitet. Vores fodtøj skal udmærke sig på parametre som design, støtte, pasform, slidstærkhed, ventilation, sikkerhed og robusthed, og det gælder også for vores udvalg af Sorel til herrer. Disse sko kombinerer de listede egenskaber, som er grundlaget for en god model. Vælger du en Sorel støvle eller hjemmesko, får du derfor:

 • Stærk komfort
 • Ventilerende temperaturregulering
 • Holdbare materialer
 • Spændende design
 • Høj styrke
 • Stærk skridsikkerhed

Vi forhandler også Sorel vinterstøvler til kvinder, så der vil være noget både for herrerne og damerne. Alle vores Sorel-produkter er fremstillet efter det canadiske mærkes principper med inspiration hentet fra Canadas omkringliggende vintereventyr. Forholdene her i det nordlige passer godt til det skandinaviske klima, og i Canada vil du ofte opleve meget barske og vilde omstændigheder. Skoene er skabt til at kunne klare disse påvirkninger, blandt andet:

 • Kolde temperaturer
 • Hurtigt omskiftende temperaturer
 • Sne
 • Frost
 • Is
 • Slud
 • Regn

Sorel til herrer i skind og ruskind

Skoringens udvalg af Sorel støvler og hjemmesko til herrer er meget varieret, så der vil være noget for alle præferencer. Kollektionerne skifter med årstiderne, og derfor vil du løbende kunne finde nye styles, som er forbedret i forhold til forgængerne. Nu ligger vores store fokus blandt andet på Sorel hjemmesko til herrer, og du kan finde hjemmesko i følgende materialer:

 • Skind
 • Ruskind

Modellerne i skind kommer med en skindoverdel, der er syet på en ydersål af naturgummi. Naturgummi er karakteriseret ved at være hygiejnisk, naturligt og spændstigt samt godt for miljøet, så derfor får du en sko, du kan bære med god samvittighed. Selve skoen føles indvendigt både lækker og indbydende, og den er selvfølgelig også både tyk og varm. Indersiden er fremstillet i varme og bløde materialer, da du vil blive mødt af et miks af uld og syntet. Det er lig med en høj grad af komfort.

Du vil opleve en løs indlægssål, der giver dig en sublim støtte til foden. Netop støtte til foden er meget vigtigt, hvis du kommer til at gå meget, og med den korrekte belastning vil du ikke opleve fodskavanker. Har du brug for specialsåler eller noget andet særtilpasset, så kan du tage et kig på vores tilbehørs-side. Her får du blandt andet overblikket over også imprægnering, skopleje og rengøring.

Den anden type er skabt i ruskind og født med en lav bagkappe. Bagkappen gør, at skoen sidder bedre fast på foden, og det giver dig en bedre stabilitet. Der er tillige fokus på design her, for du bliver mødt af en dekorativ syning langs hele kanten. Indvendigt er foret synligt for en ekstra visuel effekt, og foret er skabt af en blanding af uld og akryl. Det giver en skøn blødhed.

Udvendigt får du en ydersål i gummi, der er slidstærk og kan holde længe. Slidstærkheden gør tillige, at skridsikkerheden bliver høj, så du står godt fast. Designet ligger til den klassiske og tidløse side, så skoen her vil passe til den yngre såvel som den ældre mand. På siden kan du enten se et diskret Sorel-logo i form af en isbjørn eller en neutral skrift med navnet ”Sorel” påskrevet. For at holde stilen mod det klassiske, kan du få Sorel skoene i følgende farver:

 • Grå
 • Brun

Skoringen fører Sorel vinterstøvler og hjemmesko til herrer i mange størrelser, så der altid vil være en, der passer til din unikke fod. Vores størrelser rangerer fra 40 til 48, så mænd med alle fodstørrelser vil let kunne finde et par, der passer.

Derfor skal du vælge Sorel vinterstøvler til herrer

Der er mange mærker af støvler på markedet, så måske undrer du dig over, hvorfor du bør vælge netop Sorel. Som nævnt er Sorel et canadisk mærke, og derfor er de vant til at håndtere føddernes forhold under lavere temperaturer. Brandet har mere end 60 år på bagen, og al deres erfaring kommer dig til gode. Inspirationen er hentet fra de naturlige omgivelser i det kolde Nordamerika, og derfor ved eksperterne fra brandet, hvordan man holder udsatte fødder varme og skridsikre under kolde og ekstreme forhold.

Vores kollektion af Sorel vinterstøvler og hjemmesko til herrer består af udvalgte modeller, der både omfavner disse principper, men som også ser flotte og moderne ud. Stil og funktionalitet går hånd i hånd hos Sorel, og hvis du passer godt på dine sko, kan de holde i mange år. Find alt, hvad du skal bruge til skoplejen under vores tilbehør-kategori.

Find dine næste Sorel vinterstøvler hos Skoringen

Hos Skoringen ved vi, at det danske vejr kan være lige så ekstremt som det canadiske, og ofte er det meget omskifteligt. Derfor forhandler vi kun de stærkeste Sorel støvler og hjemmesko, der giver dig alt det, du og dine fødder har brug for.

Du kan købe dine nye favoritter her på hjemmesiden, og du vil få en hurtig og nem levering, så du snart er klar til nye vinter- og kuldeeventyr. Du kan også finde modellerne i vores fysiske butikker, hvis du foretrækker den lidt mere traditionelle facon. Uanset om du vælger de fysiske butikker eller webshoppen, så glæder vi os til at handle med dig.