• Gratis levering ved køb over 499,-
 • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
7 produkter
Sorter efter:
Du har set 7 ud af 7 produkter

Tag de første skridt med Bundgaard prewalker

Er din baby blevet mere nysgerrig, og er det tid til at udforske på egne fødder? Med Bundgaard prewalker kan du hjælpe barnet godt på vej med støttende og fleksibelt fodtøj i høj kvalitet. Bundgaard er med hele vejen, når din lille guldklump så småt begynder at stå på egne ben.

Se Skoringens udvalg af flotte Bundgaard prewalkers lige her.

Bundgaard prewalker yder behagelig støtte

Bundgaard har i mange årtier dedikeret sig til at levere komfortable sko til babyer og børn med det formål at give en god start på den eventyrlige verden, der giver plads til udfoldelse. En prewalker Prewalkers fra Bundgaard giver dit barn:

 • Smidigt fodtøj til udfoldelse
 • God støtte til fødderne
 • Håndlavede begyndersko
 • Slidstærke materialer
 • Flotte og moderne farver
 • Fleksibel ydersål af gummi

Prewalkers er beregnet til indendørs brug, hvor dit barn begynder at kaste sig ud i de første par skridt og øve sin gang med god støtte fra dig selv. Bundgaard prewalkers er lavet med smart velcro eller lynlås på siden, så du nemt kan få de små babyfødder ned i skoene. Prewalkers med lynlås har desuden snøre foran, der giver gode justeringsmuligheder.

Prewalkers fra Bundgaard er nænsomt kreeret af læder i høj kvalitet, der lader fødderne ånde samtidig med, at det visuelle resultat er med på de moderne tendenser. Du kan forvente en tilpasset pasform, der både kan være egnet til brede og smalle fusser. Den ekstra polstring på den øverste kant går desuden skoen mere behagelig og blød.

Med Bundgaard prewalkers er der taget højde for, at dit barn stadig kravler en del rundt. Derfor har snuden på skoene fået ekstra læder og ekstra forstærkning, der både beskytter skoen mod slid og de små tæer mod fjendtlige kanter og hjørner.

Find frem til de rette Bundgaard prewalkers

Hos Skoringen har du mulighed for at vælge blandt flere skønne Prewalkers fra Bundgaard til enten din lille dreng eller pige. Har du svært ved at vælge, kan du med fordel læse med videre. Se vores trin til hvordan, du nemt finder frem til den helt rette Bundgaard prewalker hos Skoringen:

 • Velcro eller lynlås?
 • Find den flotteste farve
 • Vælg den rette størrelse

Vigtigst af alt, handler det om at finde den rette størrelse, der passer til din babys små fusser. Hvis du har svært ved at finde frem til den rette størrelse, der passer til barnet fødder, kan du naturligvis få hjælp hos Skoringen. I vores størrelsesguide til baby- og børnesko kan du sammenligne de forskellige størrelser med indvendige mål.

Du kan også prøve vores fodmåler, som du gratis kan få og printe ud - Se fodmåler her.

Har du desuden hørt om voksetillæg? Til børn og babyer anbefaler vi, at du køber sko og prewalker med ekstra plads til de voksende fødder. Hvor meget voksetillæg du bør tage højde for, kan variere alt efter dit barns fødder, men du bør regne med et tillæg på 1- 1,5 centimeter.

I vores guide til voksetillæg i børnesko kan du blive endnu klogere på at finde sko med den rette pasform.

Du er selvfølgelig altid velkommen i en vores mange Skoringen butikker, hvor vi yder børnevenlig assistance. Vi guider dig godt igennem de forskellige muligheder, og hjælper dig med at finde frem til den helt rette Bundgaard prewalker for barnet.

Shop prewalkers fra Bundgaard hos Skoringen

Vi ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt at købe dine Bundgaard prewalkers online hos Skoringen. Derfor giver vi dig naturligvis gunstige leveringsbetingelser, så du problemfrit kan bestille online i vores webshop. Hos os får du altid:

 • Gratis fragt på alle ordre
 • Levering på 1-3 hverdage
 • Gratis returnering og ombytning

Har du brug for mere vejledning til prewalkers fra Bundgaard eller har spørgsmål til din ordre? Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig godt igennem Bundgaard prewalker og mange andre børnesko. Kontakt os endelig på [email protected], hvor vi gør alt for at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på alle hverdage.