• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
9 produkter
Sorter efter:
Du har set 9 ud af 9 produkter

Bundgaard vinterstøvler til vintereventyret

Står vintersæsonen for døren? Selvom temperaturen daler, stopper børnene ikke med at lege i naturen. Uanset om det er i børnehaven, i frikvarteret eller i fritiden, er det vigtigt med holdbart og varmt fodtøj på fødderne. Med Bundgaard vinterstøvler kan dine børns fødder forblive komfortable og tørre gennem vinteren.

Hos Skoringen finder du et flot udvalg af Bundgaard termostøvler og vinterstøvler i høj kvalitet og flotte designs til både drenge og piger. Giv dit barn den bedste vinterstøvle - Vælg varmt og vandtæt fodtøj fra Bundgaard i dine børns foretrukne farve.

Bundgaard vinterstøvler holder fødderne varme

En Bundgaard vinterstøvle er designet til at give plads til aktiv udfoldelse med holdbart og moderne design, der skaber en god pasform. Bundgaards mission har siden dag ét, helt tilbage i 1904, været at skabe dansk designet kvalitet til de nysgerrige børn i alderen 0-16 år med sko, der kan modstå alle facetter af det varierende danske vejr.

Hos Skoringen kan du vælge blandt Bundgaard vinterstøvler i populære designs og farver. Med Bundgaard får du flere flotte egenskaber som blandt andet:

  • Vandafvisende TEX-membran
  • Beskyttende snude
  • Praktisk og fleksibel
  • Robust og slidstærkt
  • God komfort og pasform

Der er mange gode grunde til at vælge Bundgaard børnesko med TEX-membran. Det smarte ved denne teknologi er, at det gør sådan at vand ikke kan trænge ind, samtidig med at tilstrækkelig luft kan slippe ud. Dette resulterer i fødder, der hverken har det alt for varmt eller alt for koldt og vådt. Det er nemlig lige tilpas.

Læs mere om TEX-membraner her.

Vejledning - sådan vælger du den bedste størrelse

Vil du undgå at få dine børn hjem med ømme fødder eller måske en manglende vinterstøvle, er det vigtig at vælge den rette størrelse. Det kan godt nogle gange være svært at finde frem til den helt rigtige størrelse, der skaber den bedste pasform for dine børn.

I Skoringens størrelsesguide til børne- og babysko kan du blandt sammenligne den størrelsen med de indvendige mål, og ikke mindst kan du printe en gratis fodmåler ud, som du kan bruge til at måle dit barns fødder. I flere af vores butikker har vi også en smart fodscanner, som finder frem til de præcise mål.

Som et vigtigt råd, anbefaler vi desuden, at du tager højde for voksetillæg, når du vælger størrelsen på Bundgaard vinterstøvler til dine kære små børn. I vores guide til voksetillæg i børnesko kan du blive klogere på, hvordan du skaber en god komfort i børnenes støvler, når de render og leger udenfor i sneen eller i den mudrede skovbund.

Passer det dig bedre at afprøve de forskellige Bundgaard vinterstøvler i en af vores butikker, er du naturligvis velkommen til det. Er du i tvivl om hvor vi ligger? Du kan finde frem til din nærmeste Skoringen butik her. Vi glæder os til at hjælpe dig og dit barn med et par gode vinterstøvler og mange andre børnesko.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Bungaard vinterstøvler, eller har brug for yderligere hjælp? Kontakt vores kundeservice på [email protected] eller kom forbi en af Skoringens butikker.

Køb Bundgaard termostøvler og vinterstøvler online

Hos Skoringen kan du opdage flere sko fra Bundgaard i god kvalitet til det aktive barn. Vi har blandt andet komfortable hjemmesko, holdbare gummistøvler, luftige sandaler og søde prewalkers til de mindste.

Vi har gjort det nemt for dig at shoppe børnesko online. Vi tilbyder smart og fleksibel levering, så du kan få dine varer direkte til døren eller til din nærmeste pakkeshop uden problemer. Hos Skoringen får du:

  • Gratis levering på 1-3 dage
  • Nem ombytning og gratis retur
  • Hurtig afhentning med Click & Collect

Bliv klar til den kolde vinter med varme børnestøvler. Bestil dine Bundgaard termostøvler til vinteren online på Skoringen.dk og få hurtig levering på blot et par hverdage