• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
17 produkter
Sorter efter:
Du har set 17 ud af 17 produkter

Gør hverdagen legende let med Bundgaard sandaler

Når vejret bliver varmt, og solen kigger frem, er der intet så skønt som at gå en tur med børnene ud i haven eller på stranden. Her kan de hygge sig med leg i timevis – men det kræver godt fodtøj. Vores sandaler fra Bundgaard giver de små et solidt og beskyttende grundlag for mange timers udfoldelse uden ømme fødder. Udforsk sortimentet her på siden, og find de bedste sandaler til dit barn.

Bundgaard sandaler til små og større børn

Bundgaard er et af Danmarks ældste brands inden for sko til børn med mere end 100 år på bagen. Denne mangeårige erfaring betyder, at her er tale om den højeste kvalitet inden for børnesandaler.

Hos Skoringen forhandler vi flere forskellige varianter, så du altid har noget at vælge imellem, og vores sandaler kommer med mange fordele. Blandt andet gør den smarte velcro-lukning, at skoene er meget nemme for børnene at få på og af. Sandalerne kommer også i mange flotte farver, og du kan blandt andet vælge imellem:

  • Blå
  • Brun
  • Rosa
  • Grøn

Selve størrelserne rangerer helt fra 18 til 31, så du vil både kunne finde par, der passer til de helt små og til de lidt større børn.

Find et rigt udvalg af Bundgaard sandaler hos Skoringen

Hos Skoringen er det vores mål at tilbyde et bredt og kvalitetsrigt udvalg til vores kunder. Vi holder løbende vores sortiment opdateret, så du altid kan finde de mest moderne og moderigtige sko – også til dine børn. Bestil dine næste Bundgaard sandaler her på hjemmesiden, eller kig forbi en af vores fysiske butikker. Vi glæder os til at handle med dig.