• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis levering ved køb over 499,-
 • Forlænget retur frem til d. 14. januar
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
28 produkter
Sorter efter:
Du har set 24 ud af 28 produkter

Derfor skal du overveje en bisgaard støvlet

Mangler du elegant og funktionelt fodtøj til familien? Så er du kommet til det rigtige sted! Når bisgaard laver støvler til piger og drenge er det med komfort og skandinavisk design i fokus. Fra inderst til yderst finder du også naturlige materialer, for bisgaard værdsætter naturligt kvalitet. Det betyder, at såler og gummistøvler er udarbejdet i naturgummi, ligesom du ikke finder skadelige kemikalier.

Designet er gennemført, når dit barns fødder mærker den lækre bomuld, lammeskind eller uld. Det hele er naturligvis vandafvisende, så de mindste i familien ikke får våde tæer. Med en fleksibel pasform er støvlerne behagelige at have på og bevæge sig. Der er altså ikke mange gode undskyldninger for ikke at lege på legepladsen med en bisgaard støvle på fødderne!

Hos Skoringen er vi vilde med sundt fodtøj, som din familie kan bære med god samvittighed. Vi har samlet de skønneste støvletter fra bisgaard, så der er noget for enhver smag. Modellerne er simple, men holdbare og perfekte til børn, der kan lide at være udenfor. Selv når himlen er fyldt med regn eller sne.

På denne side kan du blandt andet finde:

 • Korte og lange støvler
 • Støvler med foret uld
 • 100% kalveskindslæder
 • Vandafvisende tex-membran
 • Forskellige farver og mønstre

Bisgaard støvletter er dit naturlige valg

Naturen er i fokus, når danske bisgaard laver skønne sko og støvler til børn. Faktisk er bisgaard kendte for at lave nogle af de bedste børnesko på markedet. Og med sådan et ry gør de også et stort arbejde for at skabe lækre sko til dine børn. Heriblandt kan du få håndlavede støvletter og vinterstøvler, der kun indeholder naturlige materialer. Missionen er, at deres støvletter og børnesko er uden negativ påvirkning af miljøet eller de børn, der har støvlerne på.

Både børn og voksne har ofte sko på i længere tid ad gangen. Det lægger op til et behov om sko, der skaber plads til at ånde og udvikling. Her er læder et super godt materiale til dine børns støvler, da det giver mulighed for et sundt miljø.

Det er også derfor, at alle sko og støvler fra bisgaard er udført i 100% kalveskindslæder. Med den rette behandling og pleje kan dit barns nye støvler i læder holde i mange år, i alt slags vind og vejr. Læder er dog ikke bare holdbart og slidstærkt; det giver sig også og tilpasser fodens form. På den måde vil støvlerne være behagelige for dit barn, der nemt kan bevæge sig i dem.

Med støvler fra bisgaard hos Skoringen får dit barn:

 • Håndlavede støvler til alt slags vejr
 • Skandinavisk design
 • Ingen kemikalier, krom eller metal
 • Naturlige materialer som bomuld, lammeskind og uld
 • Komfort, kvalitet og nytænkt design

Se vores råd og størrelsesguide til baby- og børnesko.

Gå vinteren i møde med bisgaard vinterstøvler

Når kulden kommer snigende, så gør vinterstøvler det også. Mange forældre og børn kan nemlig ikke leve uden vinterstøvler til at holde fødderne varme og tørre. Med det danske vejr i mente er et par vandtætte vinterstøvler et must i institutionen, skolen og hverdagen. Ellers kan du godt risikere et barn med kolde og gennemblødte fødder.

Hvad med en begyndersko med en høj og fast hælkappe for stabilitet og støtte? Justerbare velcroremme gør skoen nem at få på den lille fod. Indvendig er den foret med skind, mens udenpå er en skridhæmmende gummisål. Et godt valg til stadiet efter “prewalker”.

Eller hvad med en vinterstøvle fra bisgaards ECO CARE? En vandafvisende tex-membran, to justerbare velcroremme og lækkert uld giver dit barn helt fantastiske støvler. Karakteristisk for ECO CARE modeller er vegetabilsk garvning. Det betyder, at skindet bliver nænsomt forarbejdet om til læder på en bæredygtig og miljø måde – uden brug af kemikalier.

Glem ikke imprægnering

Læg mærke til, at nogle af materialerne kræver lidt mere pleje og kærlighed. Imprægnering er vigtigt, så dine børns støvler ikke bliver slidt hurtigt op. Når barnet hopper i vandpytter eller er på legepladsen, kan imprægnering hjælpe med at holde det værste snavs og slitage væk. Smør læder og gummi med naturlig voks eller olie for at beholde deres naturlige smidighed og andre egenskaber.

Det er også svært ikke at blive fristet for deres skønne og vandtætte gummistøvler. Hvad med en i gul? Eller sort? Støvlerne kan have smarte detaljer som mønstrede kanter og en strop bagpå. Dog er størstedelen med indvendig uld og har en skridhæmmende gummisål. Perfekt til legepladsen, i skoven eller på tur med hele familien.

Køb bisgaard støvler hos Skoringen

Vil du gøre børnene klar til Hr. Frost, men samtidig have god samvittighed? Så er vi næsten sikre på, at du og familien bliver glade for støvler fra bisgaard. Hos Skoringen prioriterer vi din tilfredshed og tilbyder dig de bedste kvaliteter. Heriblandt bisgaard. Så kan dit barn løbe rundt uden fars eller mors bekymringer om dårligt fodtøj.

Besøg vores butikker eller bestil direkte online her hos Skoringen. Begge steder hjælper vi dig gerne med råd og vejledning om de helt rigtige sko. Du siger bare til, så står vores smilende personale klar. Fang os på [email protected].