• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik

Mærker Woden Wonder

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
10 produkter
Sorter efter:
Du har set 10 ud af 10 produkter

Woden Wonders sko

Den miljøbevidste forbruger kan med Woden Wonders sko give familien fodtøj, der ikke slider nær så meget på klimaet. Og som en bonus får I stadig flotte og moderne sneakers til børn og voksne, der emmer af livsglæde og komfort. Du kan se det store udvalg her hos Skoringen.

Wonders sko i dansk kvalitet

Woden har betaget verden med deres fokus på klimavenlighed, og det danske brand forener på smukkeste vis, hvordan genbrug og nyskabelse kan gå hånd i hånd. Du kan få Woden sko til både børn og voksne, og skoene kommer primært som Woden sandaler eller sneakers.

Du vil opleve et farverigt univers, hvor der virkelig er knald på kuløren, og selve stilen er urban og sporty med fokus på bevægelighed og lethed. Skoene er perfekte til en aktiv hverdag, hvor bekvemmelighed og komfort er centralt, og det miljøvenlige aspekt finder du i hele skoen.

Genbrug i skoene

I fremstillingen af Wonders sko er der anvendt delvist genbrugt gummi med såler af naturlig kork, og så består læderet af fiskelæder, som er skabt af spildmaterialer. Der er mere specifikt tale om mindst 10 procent genbrugt gummi, fjernelse af bark fra træerne uden at beskadige dem plus anvendelse af skind fra fisk. Derfor kan du være sikker på at gå hverdagen i møde med god samvittighed på naturens vegne.

Køb dine Wonders sko hos Skoringen, hvor du kan bestille direkte her i webshoppen eller besøge en af vores butikker. Du kan også til hver en tid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe dig.