• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
2 produkter
Sorter efter:
Du har set 2 ud af 2 produkter

Lacoste sneakers – raffineret fransk design

Hop i et par Lacoste sneakers og føl dig som en fransk tennisstjerne. Lacoste er et fransk mærke, som blev grundlagt af den franske tennisspiller René Lacoste i 1933. Og monsieur Lacoste var ikke bare uforskammet god til at spille tennis. Han havde også næse for design og innovation.

Faktisk var det Lacoste, der opfandt poloshirten, som vi kender den i dag. Den kortærmede skjorte, som Lacoste første gang havde på til en tenniskamp i 1927, reformerede moden i sporten. Den famøse poloshirt blev startskuddet til designet på det sportstøj, vi kender fra tennisverdenen i dag.

Udover poloshirtenen opfandt René Lacoste også tennisbold-maskinen, og så er han selvsagt grunden til, at der i dag findes Lacoste sneakers. Det er vi hos Skoringen glade for. Vi sætter stor pris på en klassisk sneaker. Så selvfølgelig er vi meget begejstrede for de raffinerede Lacoste hvide sneakers med den lille grønne krokodille på.

Klassiske hvide sneakers fra Lacoste

Hvis du er landet her på siden i din jagt efter Lacoste sneakers, er der en god chance for, at du leder efter et par Lacoste hvide sneakers. De er nemlig blevet overordentligt populære. Måske fordi Lacostes fortolkning af den klassiske hvide sneaker både er cool og elegant.

Lacoste hvide sneakers – eller Lacoste white sneakers, som de kalder skoene, der også er blevet populære på det amerikanske kontinent – er sofistikeret skodesign. Skoene er blevet populære verden over, og uanset hvor i verden du befinder dig, kan du spotte den lille grønne krokodille på moderigtige mennesker.

Lacoste var i mange år indbegrebet af overklasse, gamle penge og klassisk stil. Men i dag er det franske sportsmærke i højere grad blevet allemandseje. Du behøver ikke være født ind i højadelen for med stolthed at kunne hoppe i et par klassiske Lacoste sneakers.

Stilen hos Lacoste lugter dog stadig lidt af tennis, golf og sejlsport. Det skinner klart igennem på deres fodtøj, som er kendetegnet ved rene linjer og enkelhed. Hvis du vil have et par sneakers, der larmer lidt mere, ved siden af dine klassiske Lacoste sneakers, kan du se vores store udvalg her.

Krokodillen på Lacoste sneakers

Tennisspilleren René Lacoste gik også under kaldenavnet “Krokodillen”. Der er flere forskellige fortællinger om, hvordan René Lacoste blev til “Krokodillen”. Én version går på, at Lacoste var kendt for at spille aldeles aggressivt – som en krokodille.

En anden version fortæller, at René Lacoste på et tidspunkt indgik et væddemål om, at hvis han vandt en bestemt kamp, ville han få en krokodilleskindstaske – han vandt kampen og fik et nyt øgenavn.

Uanset hvilken fortælling der er korrekt, er tilnavnet uden tvivl blevet udødeliggjort i form af den lille grønne krokodille, der er at finde på alt fra Lacoste sneakers til poloer. René Lacoste er kendt for meget mere end sit særlige tilnavn – vidste du eksempelvis at:

  • Da René Lacoste syede en lille grøn krokodille på brystet af sin polo, var han den første til at sætte et logo uden på tøjet. I dag sidder det lille logo på alt fra poloer og skjorter til Lacoste sneakers.
  • Lacoste-universet rummer modetøj, sportswear, parfumer, sko og meget mere til både mænd, kvinder og børn. Se eksempelvis vores udvalg af Lacoste sneakers til kvinder.
  • René Lacoste var ikke bare tennisspiller. Han er en tennislegende. Lacoste vandt blandt andet 10 Grand Slam-titler ved French Open, Wimbledon og Forest Hills.