• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
2 produkter
Sorter efter:
Du har set 2 ud af 2 produkter

Stilrene sko fra Lacoste

Lacoste er et brand for dig, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, elegance og komfort. Det er dermed ligetil for dig at opgradere både din garderobe og din stil med et par lækre sko fra Lacoste, som du kan tilpasse enhver anledning.

Nok blev den lille krokodille i sin tid spået til at være en modedille, men sådan ser det nu ikke ud til at gå. Tværtimod står Lacoste - og Lacostes linje af sneakers og tennissko - for en cool, tidløs og afslappet elegance, der bliver ved med at klæde både det unge og ældre publikum.

Du kender helt sikkert den lille krokodille, der er kendetegnet for Lacoste. Hvis du vil vise, at du er stilbevidst, så kan du jo anskaffe dig et par sko fra Lacoste og dermed vise krokodillen frem, der sidder på skoene. Det er blot en af fordelene ved sko fra Lacoste.

Det er efterhånden mange årtier siden, du skulle være tennisspiller for at være i målgruppen for dette brand. I dag bliver Lacoste betragtet mere som et livsstilsbrand, og det er nu heller ikke kun skoforretninger, der har Lacoste på hylderne - der findes nemlig alt fra parfume til tøj fra dette brand.

Historien bag Lacoste

Lacoste blev etableret i 1933 af den franske tennisspiller René Lacoste, som på grund af sin vedholdenhed og beslutsomhed på tennisbanen blev kaldt for ‘Krokodillen’. Dermed var det også oplagt at krokodillen blev logoet for Lacoste. Faktisk opfandt René Lacoste den originale polo, som vi kender den i dag. Sidenhen har brandet udvidet sit univers af forskellige Lacoste-produkter.

Lige siden begyndelsen har krokodillen som logo været et symbol på status og god kvalitet - og den gode kvalitet kan i høj grad mærkes, når du bruger dine Lacoste sko. Derudover benytter Lacoste kun materialer til sine produkter fra ansvarlige kilder, og udover kvalitet er de sociale forhold og klimaet også vigtigt i deres produktion. Du kan derfor med god samvittighed købe sko fra Lacoste.

Lacoste er et yderst populært brand, og faktisk bliver der solgt to produkter fra Lacoste hvert sekund på verdensplan. Og i dag er brandet ikke kun beregnet til tennisbanen, men passer dermed til enhver anledning og livsstil.

Find dine favorit sko fra Lacoste hos Skoringen

Hvis du står og mangler nogle nye sko, så kan du i høj grad overveje et par sko fra Lacoste. Du kan nemlig finde sko, der passer til alle anledninger, uanset om det er til hverdagsbrug, fest eller sport. Det er netop den høje grad af komfort, der gør, at du kan bruge Lacoste sko til mange situationer.

Udover at være komfortable er sko fra Lacoste også elegante, men stadigvæk uformelle og afslappede på samme tid. Du kan derfor nemt sammensætte et specifikt look, som passer til dig, og som kan være klassisk, ungdommeligt, stilfuldt og sporty takket være de mange varianter af Lacoste sko. Og så er sko fra Lacoste tilmed både for herrer og damer.

Du kan nemt navigere rundt på siden for at finde et par, der lige præcis falder i din smag. For eksempel kan du bruge disse parametre til at sortere din søgning:

  • Størrelser
  • Farver
  • Materialer
  • Priser
  • Køn

Prøv et par sko fra Lacoste, der kombinerer en klassisk og moderne stil. Hos Skoringen er vi altid parate til at hjælpe dig, så du finder den bedste pasform til dig.

Sådan vedligeholder du dine Lacoste sko

Hos Skoringen vil vi hjælpe med at sørge for, at dine Lacoste sko holder så længe som muligt. Det er nemlig vigtigt, at du vedligeholder dine sko rigtigt, men det kan også være en tidskrævende proces. Skoringen hjælper med at finde den løsning, som passer til dig. Vi har et stort udvalg af produkter inden for rengøring og hygiejne af sko.

Den rette forebyggelse er også vigtigt, så dine sko kan modstå det ustadige danske vejr. Det kan være en god idé at være på forkant, så derfor kan du også overveje en omgang imprægnering af dine sko. Det fortjener dine nye sko, og samtidig vil du garanteret blive glad for resultatet.

Det kan altså godt svare sig at overveje mulighederne for vedligeholdelse, rengøring og imprægnering af dine nye Lacoste sko - og så er det jo godt, at Skoringen har et bredt udvalg af tilbehørsprodukter, der kan hjælpe dig.

Køb Lacoste sko hos Skoringen

Hvis du synes, at et par sko fra Lacoste lyder som noget for dig, så har du god mulighed for nemt at bestille dine yndlingssko direkte hjem til dig. Skoringen har sørget for, at der er et bredt udvalg af Lacoste sko med den lille, grønne krokodille i vores onlineshop. Du vil kunne forvente en effektiv levering inden for 1-3 hverdage, så du hurtigt kan bruge dine nye sko.

Uanset om du allerede har et par sko i tankerne, måske et par smarte Lacoste sneakers, eller vil lade dig friste af vores udvalg, så kan du nemt klikke rundt på siden og finde inspiration. Om det så bliver til ét enkelt par Lacoste sko til dig selv, eller om du vil købe til hele familien er helt op til dig.

Alternativt kan du også altid komme forbi en af vores mange fysiske butikker og se udvalget af Lacoste sko her. Så har du også mulighed for at prøve skoene, før du køber. Du kan finde en oversigt over vores fysiske butikker her. Du kan være sikker på, at vi er klar til at vejlede dig i den lokale Skoringen-butik i nærheden af dig. Vi glæder os til at tage imod din bestilling, og vi er sikre på, at du bliver glad for dine nye sko fra Lacoste.