• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1 produkter
Sorter efter:
Du har set 1 ud af 1 produkter

Smarte og elegante Lacoste sko til herrer

Alle kender Lacoste. Det er et af verdens mest ikoniske brand, og det er let genkendeligt på krokodillelogoet. Når du vælger et par Lacoste sko, vælger du et par sko, der emmer af elegance. Et par Lacoste sneakers til herrer kan bruges på både kontoret, i fitnesscentret, på tennisbanen og med deres minimalistiske design kan de faktisk også bruges til finere brug. Dette er brandet til dig, der går op i stil og gerne vil have luksusprodukter. Hos Skoringen tilbyder vi et fint udvalg af Lacoste sko til herrer og damer.

Et legendarisk brand

Lacoste er stiftet af den franske tennislegende René Lacoste, der er intet mindre end fire gange international vinder, og han var også verdens bedste spiller i 1926 og 1927. Brandets inspiration kommer da også primært fra sportens værdier og høje standarder, fair play og at turde vove pelsen. Disse værdier er blevet videregivet gennem generationer, og Lacoste ser det som mere end blot værdier: Det er en måde at leve på.

René Lacoste omfavnede elegance som ingen andre, og dette skinner også igennem brandet. Uanset om det gælder et par sneakers eller en parfume. Han var en visionær fritænker, og gennem hele sit liv brød han reglerne for at innovere og skabe nyt.

Fra tennisbanen til catwalken

Lacoste har måske nok sin oprindelse i tennisverdenen, men det elegante og ikoniske brand har længe indtaget catwalks verden over. Det gælder både deres ikoniske polo T-shirts og deres sneakers. Alle Lacostes produkter er designet til at skabe frihed i bevægelse og leg.

Lacoste sko til mænd kan bruges både med et par jeans og en T-shirt, et par shorts om sommeren, og hvis du er lidt modig, kan du faktisk også bruge skoene til et jakkesæt. Så er du virkelig med på noderne! Du kan naturligvis også bruge dine nye sneakers på tennisbanen - lige præcis som de oprindeligt blev udviklet til.

Derfor skal du vælge Lacoste sko til herrer

Lacoste er lige i spændfeltet mellem mode og sport. Det franske mærke frigør og skaber bevægelse i hver eneste persons liv, og brandet opfordrer til, at man skal udtrykke sig selv. Lacoste har et tidløst og elegant design, og brandet formår at kombinere kreativitet og tradition på smukkeste vis.

Derfor skal du vælge Lacoste sko:

  • Høj kvalitet
  • Kreativitet og tradition går hånd i hånd
  • Elegante og minimalistiske designs
  • Emmer af luksus

Når du køber noget med krokodillelogoet, er du sikret en god kvalitet, og i hvert eneste produkt - lige ned til mindste syning - er den tidløse silhuet af Lacoste indfanget. Lacoste er for dig, der gerne vil tilsætte lidt luksus til hverdagen.

Forlæng levetiden på dine Lacoste sko

Du vil selvfølgelig gerne have dine nye sneakers på så hurtigt som muligt, men hvis du lige kan vente et øjeblik, vil du takke dig selv for det. Det er nemlig vigtigt, at du sørger for at passe godt på dit fodtøj, hvis du ønsker, at dine sko skal holde i lang tid. Inden du tager dine nye sneakers i brug, så start lige med en give dem noget imprægnering. Det sikrer, at dine sko langt bedre kan holde til det danske vejr, der kan byde på både regn, slud og sol samme dag.

Imprægnering er første skridt, men det er også vigtigt, at du løbende vedligeholder dine sko med den rette rengøring. Det er også med til at forlænge levetiden på dine nye sko.

Shop udvalget af Lacoste sneakers til herrer hos Skoringen

Hos Skoringen forhandler vi de ikoniske Lacoste sko til både herrer og damer. Det er meget nemt at shoppe i vores webshop. Der er fire filtre, du kan bruge til at søge:

  • Farve
  • Størrelse
  • Materiale
  • Mærke

Dette gør, at du nemt og hurtigt kan finde lige præcis de sko, du er på udkig efter, så du ikke skal bruge unødvendig tid på shopping. Du kan også søge efter lageret i en specifik butik. Så er du sikker på, at du ved, at skoene er på lager, inden du tropper op i butikken.

Shop online eller i en af vores butikker

Hvad enten du handler i vores webshop eller i en af vores fysiske butikker i landet, vil vi gerne have, at du får en god shoppingoplevelse. På vores hjemmeside finder du en liste over vores butikker. Du kan har mulighed for at søge på postnummer eller by, så du hurtigt finder en butik nær dig.

Når du handler online tilbyder vi selvfølgelig hurtig ekspedition og levering, så du hurtigst muligt står med dine nye sko i hånden. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.