• Udvalgte af vores butikker har åbent, mens andre fortsat er lukkede. Få overblik over hvilke butikker du kan besøge og bytteregler. Læs mere her.
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
8 produkter
Sorter efter:
Du har set 8 ud af 8 produkter

Gabor støvler giver glade fødder

Når du hopper i et par Gabor støvler, omsluttes dine fødder af tysk kvalitetsdesign. Gabor har designet sko og støvler i mere end 60 år, og de ved, hvad de laver, når det gælder komfort og kvalitet.

Støvler og støvletter fra Gabor er designet med fokus på ergonomi og komfort. Gabor støvler skal ikke bare pynte på fødderne. De skal holde dine fødder varme og være behagelige at have på hele dagen. Når du vælger vinterfodtøj fra Gabor, får du bløde såler, en ergonomisk formet fodseng og glade fødder.

Gabor er et mærke med stolte traditioner og mange år på bagen. Det betyder dog ikke, at Gabor ikke følger med tiden. De kombinerer klassiske dyder og håndværkstraditioner med moderne teknologi og innovativt skodesign.

Hos Skoringen kan du både blive fristet af de nyeste Gabor-kollektioner eller gå på opdagelse i vores Gabor støvler udsalg. Hvis du finder et rigtig godt tilbud, kan du både forkæle dig selv med et par klassiske Gabor støvler til din basisgarderobe og et par trendy Gabor støvletter til vinterens fester.

Vælg de rigtige Gabor støvler

Hvis du er på jagt efter et par bløde, lune og komfortable støvler til at bære din fødder gennem det danske vinterland, er Gabor et godt valg. Gabors sortiment spænder vidt og bredt. Både når det gælder design, materialer og pasform. De har et stort udvalg af støvler, og du kan vælge lige præcis det par, der passer til dig og din hverdag:

  • Klassiske Gabor støvler: Alle kvinder fortjener en klassisk støvle i garderoben, som kan hives frem sæson efter sæson. Hos Gabor finder du både den helt klassiske sorte damestøvle uden nogen dikkedarer og støvler med et moderne tvist eller en rå detalje.
  • Gabor støvletter til enhver lejlighed: Støvletter er korte støvler, der dækker 5-10 centimeter over ankelknoen. Gabor designer både feminine støvletter, der spiller smukt sammen med strømpebukser og en elegant kjole, og praktiske støvletter, du kan hoppe i, når du skal en tur i skoven.
  • Praktiske støvler fra Gabor: Det danske vinterland kalder på praktisk fodtøj, der kan klare en god, lang gåtur ud i det blå. Vælg eksempelvis et par snøresko med solide såler, du har lyst til at have på hele dagen. Husk at imprægnere dine støvler, før du tager dem i brug, så de kan holde til mange lange gåture.

Kan du ikke finde nogen støvler fra Gabor, der passer til dig? Hos Skoringen har vi et stort udvalg af forskellige støvler og støvletter i alverdens materialer og farver fra både danske og internationale mærker. Find lige præcis de støvler, du mangler til at holde din fødder varme og smarte hele vinteren.

Beskyt dine Gabor støvletter og støvler

Den danske vinter kan være lang, mørk og hård ved dit fodtøj. Hvis du vil sikre, at dine Gabor støvler holder sig pæne år efter år, er det vigtigt, at du passer godt på dem. Sørg for at imprægnere dem, så de er beskyttede mod det danske vintervejr, og rengør dem jævnligt, så de holder sig pæne og præsentable.

Uanset om du vælger et par klassiske Gabor støvler, et par fikse Gabor støvletter eller praktiske snørestøvler, anbefaler vi hos Skoringen, at du behandler dem med et godt plejeprodukt. Hos Skoringen har vi et stor udvalg af plejeprodukter, du kan forkæle dine støvler med.