• Vi holder Børnenes Uge i udvalgte af vores butikker. Se her om din lokale Skoringen butik holder Børnenes Uge. Læs mere her.
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
Click & Collect (Afhent inden for 1 time)
Gratis levering (1-3 hverdage)
Gratis retur og ombytning i alle butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
23 produkter
Sorter efter:
Du har set 23 ud af 23 produkter

Gabor sandaler

Er klimaet ved at skifte fra de hårde, kolde, voldsomme og mørke dage til de mere varme, luftige, lune og behagelige forår og sommeraftener? Og har du indtil videre måtte nøjes med de tætsiddende, tykke, sommetider tunge og alt for varme sneakers eller støvler? Måske har du allerede et par sandaler fra sidste sommer, som du måske vil genbruge, men de er tydeligt slidte og brugte?

Så kan vi her hos Skoringen introducere det bedste alternativ for dig. Gabor sandaler er af en eminent og helt ufattelig liga. Det er et tysk brand, som er blevet grundlagt af Joachim og Bernhard Gabor i 1949. Hele produktionsprocessen startede i en by kaldt Barmstedt. En fin lille historie var startskuddet til deres kæmpe univers inden for modesko branchen.

Det var takket været salget af deres fars guldur, at brødrene fik mulighed for at investere i en symaskine, så de kunne starte produktionen af modesko. Det startede altså lokalt og blev tydeligvis med tiden en kæmpe global succes. En kombination af hårdt arbejde, eftertragtet håndværk og talentfulde designs var en god opskrift.

Men hvordan adskiller Gabor sandalerne sig fra alle de andre slags som man kan finde? Det er en reel tanke, men en af de mest bemærkelsesværdige værdier som firmaet ligger stor vægt på, er den måde, man behandler og tackler miljø- og klimaområdet på. Det er en værdi, som man sørger for er i tydelig fokus. Det vil sige, at de tager et kæmpe ansvar på netop dette område. Deres engagement inden for dette er sågar blevet prisbelønnet.

Så hvis du selv går op i miljøet, sundhed og samfundet som helhed, så er Gabor det helt rigtige mærke at støtte op om. Samtidig med at du støtter et fantastisk formål, så bliver du naturligvis belønnet med et sæt Gabor sandaler, der både kan fungere som et funktionelt og æstetisk produkt på din personlige skohylde derhjemme.

Det må da betragtes som værende det ultimative at være i stand til at bakke op om en god sag samtidig med man får et produkt, som man selv kan få stor og ekstrem positiv glæde af med tiden.

Højt niveau af funktionalitet og æstetik

Gabor sandaler indeholder både et højt niveau af funktionalitet og æstetik. Det vil sige, at de formår det sværeste inden for sko universet, hvor de kombinerer godt håndværk med et lækkert design.

Det funktionelle udtryk kommer til sin ret ved deres store fokus på mange forskellige pasformer. De har produceret sko, hvor fodens pasform naturligvis skal kunne forenes med selve sandalen.

Det skal ligeledes tilføjes at sandalerne har evnen til at give dine fødder den bedste form for underlag. Det gøres ved at være fleksibel. Det høje niveau af disse værdier er muligt grundet brandets erfaring. Det vil sige, at du får høj kvalitet ved at købe sandaler fra Gabor.

Det æstetiske ved Gabor sandalerne skinner igennem ved at du kan finde sandaler i alverdens udtryk, mønstre, former og farver. Der er den spraglede, flerfarvede og mønstrede sandal, som kan matche perfekt til fest- og fritidsbrug, men der findes modsat også den ensfarvede og afdæmpede sandal, der kan bruges i både hverdags- og arbejds relaterede situationer.

Ender du med at blive så glad for dine Gabor sandaler, at du ikke ville vide, hvad du ellers skulle tage på i sommervarmen, så kan du med fordel huske at bruge vores rengøringsprodukter og andre tilbehørsprodukter, der er med til at forlænge levetiden.

Gabor sandaler til enhver smag

Hos Gabor findes der sandaler til enhver smag. Deres enorme erfaring og lange levetid gør det muligt at have en finger på pulsen inden for de nyeste og mest opdaterede trends i denne branche. Man kan derfor altid være forberedt på, at når man anskaffer sig sandaler fra Gabor, at man selv vil få den sejeste og smarteste stil.

Er du mest til de klassiske Gabor sandaler fra 2017 eller foretrækker du en anden type Gabor sandal, der skal pryde dit skoskab? Det er vigtigt, at du finder lige netop de sandaler, der passer til din personlige smag, så du får det mest ultimative udbytte af dit køb.

Når der findes mange forskellige typer og slags Gabor sandaler, så er det også for at du har mulighed for at sammensætte og kombinere sandalerne med alle dine outfits. Det skal nemlig altid være nemt og bekvemt at sætte vores sandaler sammen med dine tøjvalg.

Leder du for eksempel efter andre sko fra selv samme mærke, da du netop er blevet utrolig glad og tilfreds med Gabor, så kan du naturligvis surfe rundt i vores store og brede varesortiment af sko fra Gabor her.