• Click & Collect (Afhent efter 1 time)
 • Gratis levering ved køb over 499,-
 • Gratis retur og ombytning i alle butikker
Børn
Korte Bisgaard gummistøvler
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  163 produkter
  Sorter efter:
  Du har set 24 ud af 163 produkter

  Korte Bisgaard-gummistøvler til børn

  Hvorfor ikke gøre regnvejrsdagene en hel del sjovere med et par korte Bisgaard-gummistøvler? Uanset om dit barn har smalle, normale eller brede fødder, kan du finde en model med den perfekte pasform til lige netop dit barn. Gummistøvler er et absolut must-have til børn, så de kan være ude på selv den vådeste dag uden at få våde og kolde fødder. De korte Bisgaard-gummistøvler vil hurtigt blive dit barns nye bedste ven, når der skal plaskes i vandpytter, og I skal på skovture i regnen. Udforsk hele udvalget online her hos Skoringen.

  Korte Bisgaard-gummistøvler: Et must-have til alle børn

  Gummistøvler er og bliver bare et must-have i ethvert hjem med børn. De korte Bisgaard-gummistøvler til børn er specialudviklet i en perfektioneret pasform til både smalle, normale og brede fusser, så der er sikkert også en gummistøvle, der passer til dit barn. Gummistøvlerne fra Bisgaard er produceret i naturgummi, hvilket sikrer, at dit barn får en gummistøvle, der er blød, fleksibel og behagelig at have på.

  De korte gummistøvler er designet med tidens trends i tankerne, og du finder modellerne i mange forskellige farver og prints, såsom:

  • Brun
  • Sort
  • Grøn
  • Blomsterprint
  • Leopardprint

  Med så mange farver, prints og modeller er der sikkert også et par, dit barn vil elske.

  Giv dine korte Bisgaard-gummistøvler den pleje, de fortjene

  Det er vigtigt, at du giver dit barns nye gummistøvler den pleje, de har brug for, så de holder så længe som muligt. For at sikre at naturgummi bevarer sin høje kvalitet, er det alfa og omega, at de får den rette pleje. Gummistøvlerne fra Bisgaard bør holdes rene for snavs, og det er også en god idé at smøre dem med lidt naturlig planteolie, såsom olivenolie. Olien bidrager nemlig med at opretholde gummiets naturlige smidighed og forlænger gummistøvlernes levetid.