• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1 produkter
Sorter efter:
Du har set 1 ud af 1 produkter

ANGULUS vinterstøvler og støvletter til børn

Skal de små fusser blive holdt glade og varme hele dagen? Gælder det også de dage, hvor det regner, jorden er våd, eller andre udendørs aktiviteter? Når børnene er ude at lege om vinteren, er det en god idé med praktisk tøj. Skal de samtidig også være fine i tøjet, kan det omvendt være svært at finde flotte, men funktionelle støvler.

Heldigvis er det ikke tilfældet med ANGULUS støvler til børn. Her hos Skoringen har vi flere gange udsalg på vinterstøvler og støvletter fra ANGULUS. Det populære mærke laver rigtig gode sko til blandt andet børn og den mulighed vil vi ikke have, at du går glip af. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvad du giver dine børn på fødderne.

Her på siden kan du finde skønne ANGULUS vinterstøvler og støvletter. De forskellige modeller har fokus på at skabe et naturligt fodfæste for børn i den vigtige alder, hvor de vokser. Fortjener dit barn de bedste forudsætninger? Så hold øje med Skoringens hjemmeside og vores fantastiske udsalg på ANGULUS vinterstøvler og andet godt.

Du kan finde vores samlede udvalg fra ANGULUS her.

Dansk design i portugisiske rammer

Langtidsholdbare og bæredygtige sko. Siden 1904 har dette været ambitionen hos danske ANGULUS. Det ses også i de lækre materialer, som blandt andet deres støvler indeholder. Læder fra europæiske garverier, Oeko-Tex® certificeret og vegetabilsk garvet skind i alle børnesko. Alt sammen håndlavet i Portugal med en passion for gode sko.

At skoene er Oeko-Tex® certificeret, betyder, at der ikke er skadelige stoffer i skoene. Sagt på en anden måde: Skoene indeholder ikke en lang række skadelige stoffer for din sundhed og dit helbred eller dine børn. Du kan derfor med god samvittighed købe vinterstøvler og støvletter fra ANGULUS hos Skoringen.

Desuden er limen vandbaseret, men de gode detaljer stopper ikke her. Ydersålerne er lavet af rågummi, som bliver produceret af naturgummi. Det bliver tappet fra gummitræer dog i en proces, der bevarer træerne, så de stadig kan absorbere CO2. Alle restprodukter fra produktionen bliver genbrugt. Dét er sko med god samvittighed.

Få gode tips til vandtætte vinterstøvler.

Find varme ANGULUS vinterstøvler på udsalg

Lad os slå det fast: ANGULUS er ikke det billigste mærke på markedet. Til gengæld er deres vinterstøvler, sandaler og andre slags sko i super kvalitet. Derfor vil det være synd, hvis dit budget ikke har plads til dem. Skoringen er din redning, for af og til tilbyder vi dig et hak i prisen med vores skønne tilbud.

Når dagen byder på sne, blæst og kulde, så er det vigtigt med robuste og varme vinterstøvler. For det er skoene, der bliver udsat for grus, græs, sne og andre underlag, hvilket sætter høje krav til kvaliteten. Med vinterstøvler fra ANGULUS får dit barn ikke bare genstande på fødderne; derimod er de både i flot design og kan give dit barn de bedste vilkår.

ANGULUS er dygtige, når det gælder varme vinterstøvler med dejligt blødt for, der kan stå imod kulde, slud og sne. Prøv bare at kigge efter en lækker vinterstøvle i brunt skind. Støvlerne har god bredde til foden, hvoraf flere er foret med blødt og varmt uldfoer. Ligeledes har mange af ANGULUS’ vinterstøvler også en Tex-membran, som gør dem vandtætte og åndbare. Skal de være nemme at komme i, kan du gå efter justerbare velcroremme og med en fleksibel sål af rågummi.

Gå ikke glip af et godt køb og se vores samlede udvalg af støvler til børn her.

ANGULUS støvletter på udsalg er din redning

Du kan også finde ANGULUS støvletter, som er en god overgang mellem kolde og lune sæsoner. De er ikke nær så varme som deres vinterstøvler, men de modstår stadig regn og blæst. Bliver fødderne for varme, kan de små fødder stadig få åndbar komfort. Med ANGULUS støvletter går du ikke på kompromis med dit barns komfort samt ve og vel.

Da støvletterne skal være lavet af de bedste materialer, betyder det også, at prisen stiger. Men bliver der plejet og passet på skoene, holder det flotte design og kvalitet i lang tid. På den måde kan du lade støvletterne gå i arv til dine andre børn eller heldige familier. Er du i tvivl, om dit barn må gå i brugte sko, kan du læse vores artikel her. Husk også, at vi naturligvis også har udsalg på støvletter fra ANGULUS.

Skal familien til fin fest, hvor børn må være med? Så kan vi anbefale en af deres støvler, der designmæssigt minder om de klassiske Chelsea boots. Her er støvlen foret med blødt og varmt uldfoer, som kan holde de små fødder varme. Elastikkile på ydersiden og lynlås på indersiden gør, at støvlen er nem at komme i. Kan du ikke finde en støvle, der passer til beskrivelsen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Få vejledning og gode tilbud hos Skoringen

De flotte støvler fra ANGULUS har et minimalistisk og elegant udseende, som udstråler komfort og velvære. Vil du være med til at repræsentere dansk design? Hos Skoringen elsker vi god kvalitet til både store og små fødder. Det er fodtøj, der er fantastisk for dit barn at løbe rundt i.

Du kan finde vores udvalg og udsalg på ANGULUS vinterstøvler på denne side eller i en af vores butikker. Har du spørgsmål, må du meget gerne skrive til vores mail [email protected]. Vores dygtige personale er imødekommende og har en god portion viden om børnesko. Det giver dig en tryg oplevelse og et køb, du kan være tilfreds med. Ender du alligevel med at fortryde, er det nemt og gratis at bytte eller returnere dem i vores butikker.