• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5 produkter
Sorter efter:
Du har set 5 ud af 5 produkter

Angulus


Er du på udkig efter børnestøvler, der i den grad kan klare vind og vejr? Og som samtidig er rigtig lækre i detaljen? Så skal du selvfølgelig have fingrene (og fødderne) ned i et par dejlige Angulus vinterstøvler til børn og dermed være sikker på, at de kære børnefødder kan trodse vintervejret og holde varmen helt frem til forår. Derudover har vi også altid et stort udvalg af andre skotyper på lager, eksempelvis Angulus sandaler til sommerens varme måneder.
Her på siden finder du et bredt udvalg af den danske sko-klassiker til børn i forskellige aldre. Lige fra de mindste, der måske lige har haft etårs-dag, og børn, der allerede går i de større klasser i folkeskolen.

Fælles for Angulus-støvlerne til børn og unge er deres tidløse og smarte design, der både kan tåle at blive vist frem – og blive brugt – både på stenbroen, i marken og skoven, kort sagt; alle steder. Mange af støvlerne har Tex-membran, som sørger for at gøre dem vandtætte og åndbare, og de fleste er lavet af kvalitetsskind for maksimal holdbarhed. Rågummisålerne sørger for fleksibilitet og en behagelig gang, og så er alle modeller jo virkelig flotte. Ja, ikke bare flotte. Men prisvindende flotte.

Du kan få Angulus-støvler i forskellige farver. Typisk kommer skindet i brun og sort, men der er også Angulusmodeller i rosa og bordeaux. Hold øje med det spændende udvalg her på Skoringen.dk, og tjek også vores størrelser, som kan variere pr. model. Der er dog noget for enhver, der elsker kvalitet, og et design, der har haft sin gang i Danmark siden 1904. Uanset om du er til støvler med smart velcro, almindeligt snørebånd, lynlås, eller om du bare vil have, at ungerne kan springe ned i et par Angulus og komme ud ad døren i en fart, så tjek vores udvalg til både drenge og piger.

Angulus med Velcro

F.eks. ville dit barn med sikkerhed blive svært begejstret for støvler med velcroluk, der gør det til en leg at tage dem på. Disse støvler er udviklet til hænder og fingre, der måske ikke har tålmodighed med snørebåndet endnu, og som man også kan åbne og lukke, når man har luffer eller vanter på. Vi har et større udvalg af netop denne type støvle, der typisk fås fra størrelsen 21 op til 35, alt afhængigt af udvalget. Støvlerne er som regel dejligt polstret med lækker og blød uldfor, så fødderne kan holde til både efterår og vinter.

Angulus børnestøvler med snørebånd

Vi har også et udvalg af Angulus-støvler med skisnører, hvis man gerne vil have en tæt og varm lukning. Disse støvler har en god bredde, så der er plads til fødderne og måske et par varme uldstrømper, men ekstrasokker behøves ikke altid, for også disse lækre støvler har lækkert uldfor. Hvis man gerne vil slippe for at snøre støvlerne hver gang, er der også en mulighed for at bruge den indre lynlås, så man kan komme hurtigere ud eller ind ad døren, når det kræves. Mange flotte detaljer, og støvlerne holder endnu længere, hvis man imprægnerer dem.

Chelsea boots fra Angulus

En model, som Angulus også er kendt for, er deres serie af Chelsea Boots for børn, i lak eller skind, der har et mere “voksent” look. Chelseaboot-designet trækker tråde til det victorianske England, men er med tiden blevet en ægte klassiker på grund af sit simple design. Elastikkerne i støvlens sider gør skoene yderst fleksible, og det er en smal sag at tage dem på og af – ligesom mange af modellerne også har en lynlås og tilknapning i siden for detalje, men også for at holde kulden ude og varmen inde. Disse modeller fås i mange forskellige farver, i skinnende og matte udgaver og forskellige små og flotte detaljer, så hold øje med vores sortiment.

Angulus holder på den lange bane

Med et par støvler fra Angulus kan du være sikker på at give dit barn fodtøj, som holder på den lange bane. Støvlen er oplagt til de kolde måneder, men enkelte modeller er forede med skind, og kan gås i hele året rundt. Angulus er derfor et sandt hit, når dit barn skal på tur med børnehaven, lege i sandkassen, gå i strandkanten, og ellers klare hverdagens mange gåture og strabadser. Støvlerne designes i Danmark og produceres i Portugal og må siges at være et must til den kræsne og kvalitetsbevidste skohylde.

Hos Skoringen finder du altid et bredt udvalg af Angulus-sko, der tager hensyn til børnenes og forældrenes forskellige krav om komfort. Fælles er dog, at Angulus-støvler er behagelige at gå i. De er også en fryd for øjet og har et hav af spændende detaljer og karaktertræk, som gerne skulle appellere til børnefamilier, hvor kvalitet er i højsæde. Efter sigende fik Angulus’ skodesign fra sin spæde begyndelse en svær modtagelse på skomarkedet. Skobrandet har dog stået sin prøve og med tiden blevet særdeles eftertragtet, og er bl.a. også prisbelønnet med “Børn i Byen-prisen” for bedste danske børneskomærke.