• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5 produkter
Sorter efter:
Du har set 5 ud af 5 produkter

ANGULUS sandaler til børn

Håndlavet af skomagere, nordisk design og 100% moderne livsstil. Så kort kan vi beskrive danske ANGULUS. Siden 1904 i København har de produceret sko til alle aldre. Som en af Skandinaviens ældste skoproducenter forstår ANGULUS at forene lokalt håndværk med stolte traditioner og kvalitet.

Alle sko bliver nemlig håndlavet på en skofabrik i Portugal. Med passion og professionel tilgang fokuserer de på sundt fodtøj, elegant design og funktionalitet. Tilsammen giver det høj kvalitet, som mange børn og kvinder nyder godt af. De dejlige lædersko kommer i et hav af størrelser, så du kan finde et par til dine børn. Materialet betyder, at sandaler fra ANGULUS er robuste og kan holde længe.

Vi anbefaler, at du bruger vores størrelsesguide, når du skal finde sko til børn. De små vokser hurtigt, og det gælder om at finde den rigtige pasform, der holder længst muligt. Hos Skoringen vægter vi din tilfredshed højt, blandt andet med professionel rådgivning, gratis fragt samt nem bytteservice.

En ANGULUS sandal er kvalitet til børn

Vil du gerne give dine børn de bedste betingelser? Også når det gælder deres små fusser, der vokser gennem hele barndommen? De fleste forældre svarer sandsynligvis ja. Og det sætter nogle krav til de sko, du vælger til dit barn. Så hvad er det, ANGULUS kan?

Når du giver dit barn de nye sandaler på, sidder de trygt og sikkert omkring fødderne. Børn vil typisk gerne lege og løbe rundt, og det kan fodtøjet holde til. Bliver sandalerne beskidte, kan du tørre dem af med en våd klud. Takket være det skønne læder er de så godt som nye.

Som tidligere nævnt bliver alle deres sko lavet i Portugal. Her bruger de skind fra europæiske garverier, der er fri for skadelige stoffer ud fra dansk lovgivning. Desuden er alt skindfoer vegetabilsk garvet, ligesom limen er vandbaseret. Når du kigger på sandalerne, vil de alle have rågummi på ydersålen. Denne slags gummi er tappet fra bæredygtige CO2 absorberende gummitræer.

Blandt de bedste sandaler

Alt dette er med til at gøre ANGULUS til et populært valg blandt børn og voksne. Alle sandaler har det tilfælles, at pasformen og materialet er i topkvalitet. Med ANGULUS sandaler får du således sko, der er super behagelige for dine børns fødder.

Kort fortalt får du med ANGULUS sandaler til børn:

  • En af de bedste sandaler på markedet
  • Yderst velbehag til fødderne
  • Elegante og fine designs
  • Holdbare materialer
  • Lokalt håndværk og nordisk design

Køb en af vores sprays til imprægnering. Så holder de fine sandaler i længere tid!

Løbende tilbud på ANGULUS sandaler til børn

Vi elsker en god handel og skarpe online priser. Gør du også det? Hold øje med hjemmesiden, for vi skifter løbende vores sortiment ud. Det betyder også, at sandaler fra ANGULUS til børn af og til er på udsalg - flere gange. Har dit barn, eller måske en, du holder af, snart fødselsdag? Eller er vi uden om sommersæsonen? Så kan det være en god idé at kigge ind hos os!

Hvad med for eksempel en fin lille begyndersandal i rosa lak? Med skønne detaljer som sløjfer eller sten kan dit barn være fin til sommerfesten. Du kan gå efter en sandal med lukket tå og fast hælkappe, der giver barnets ankel maksimal støtte. Eller hvad med en sød sandal i ruskind? Med justerbare velcrolukninger og flæsedetalje bliver dit yndige barn klædt i søde detaljer til dagens tøjvalg.

De fleste af vores sandaler fra ANGULUS kommer med en fast hælkappe, som giver god støtte til anklen. Indeni er skoene foret med skind, ligesom dæksåler også kan være af skind. Deres praktiske og slidstærke ydersåler er lavet af fleksibelt rågummi, der giver et godt greb i underlaget.

Få det samlede overblik af vores sandaler til børn her. Du kan øverst på siden nemt vælge ud fra mærke, farve, materiale og størrelse.

Find flere tilbud på sandaler hos Skoringen

Det er trygt at shoppe sko online hos Skoringen. Vi ved, at det skal være nemt og bekvemt for dig. Dermed arbejder vi hårdt for, at der ingen risici er ved at handle hos os. Gør du det tilmed online, kan du i ro og mag gøre det hjemmefra på sofaen. Spring køen over og glæd din datter med søde sandaler til sommerkjolen.

Er det for svært at udvælge de bedste og sødeste sandaler? Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. De er godt fordelt overalt i landet. Vores smilende og dygtige personale guider dig, så du får de helt rigtige sandaler med hjem. Hvem ved, måske du får et endnu bedre produkt med hjem, som du slet ikke havde tænkt på?

Fortryder du købet, eller er der en fejl på skoene? Så er det en smal sag at returnere skoene i alle vores butikker. Se alle vores sko på nettet her. Vi glæder os til at betjene dig!