• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
18 produkter
Sorter efter:
Du har set 18 ud af 18 produkter

Arkk-sneakers til herrer

Et par Arkk-sneakers til herrer den perfekte sammenblanding af komfort og design. Arkk Copenhagen har designet innovative sko siden grundlæggelsen i 2014, og målet har altid været at skabe produkter til eventyr. Med et par Arkk-sneakers er du udstyret til det meste vind og vejr, og hos Skoringen finder du populære sneakers i flere størrelser.

Find moderne sneakers fra Arkk Copenhagen hos Skoringen

Arkk Copenhagen bragede ind på den danske modescene i 2014, og siden da er det kun gået fremad for det danske brand. Arkk Copenhagen er kendt for sko i solide, lette materialer, der kan bruges i flere forskellige situationer.

Hos Skoringen har vi Arkk-sneakers til herrer i mange forskellige farver, så du kan finde et par sko, der passer til lige netop din stil.

Du finder blandt andet sneakers fra Arkk i følgende farver hos Skoringen:

  • Sort
  • Grøn
  • Grå
  • Hvid

Hvis du elsker vores udvalg af Arkk-sneakers til herrer, kan du muligvis også finde nogle fede designs blandt vores Arkk-sneakers til kvinder. I udvalget er der mulighed for at shoppe den perfekte sneaker til både hverdag og fest.

Med unikke materialer er Arkk-sneakers designet til alsidigt brug

Arkk-sneakers er kendetegnet ved solide materialer, der egner sig til mange forskellige brugssituationer. Du kan bruge Arkk-sneakers til løbeturen, festen eller den lange gåtur. Mange modeller fra Arkk er desuden designet i mesh, der tillader dine fødder at ånde ligesom i et par sportssko.

Hvis du overvejer at anskaffe dig et par Arkk-sneakers, kan du passende supplere dit køb med forskellige former for skopleje fra Skoringen. I vores udvalg af plejeprodukter finder du blandt andet imprægnering, rengøringsmiddel og børster. Alle produkterne kan hjælpe dig med at forlænge levetiden på dine sneakers.

Har du spørgsmål til Arkk-sneakers? Henvend dig til os

Hos Skoringen står vi altid til rådighed, når du har spørgsmål. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige farve, størrelse eller model. Vi kan også hjælpe dig med generelle spørgsmål til varer eller købsprocessen.


Du kan kontakte vores kundeservice lige her. Vi gør altid vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt, og for os findes der ingen spørgsmål, der er for store eller for små.