• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
17 produkter
Sorter efter:
Du har set 17 ud af 17 produkter

Arkk-sneakers til damer

Arkk sneakers til damer produceres af Arkk Copenhagen, der er et dansk brand med base i København. Hvis du leder efter et par sneakers med tidløst design og høj komfort, vil sko fra Arkk Copenhagen helt sikkert være et godt match. Klik rundt her på siden, og find et par sneakers til dig selv eller som gave.

Arkk Copenhagen har produceret Arkk-sneakers til damer i mange år

Det populære danske brand har produceret sneakers til damer, siden virksomheden blev grundlagt i 2014. Arkk Copenhagen har altid haft et stort udvalg af produkter, der alle sammen har det til fælles, at de er lavet i kvalitetsmaterialer.

Du finder blandt andet sneakers fra Arkk Copenhagen i disse materialer hos Skoringen:

  • Mesh
  • Nylon
  • Neopren
  • Skind

Arkk Copenhagen har især opnået stor anerkendelse, fordi brandet formår at kombinere forskellige materialer. Resultatet er et par sko, der er yderst praktiske, stilrene og komfortable. Mange modeller består af en procentdel mesh, der tager form efter foden og samtidig er utrolig let.

Det danske design kan mærkes

Det afspejler sig i både farver, former og helhedsudtryk. Sneakers fra Arkk er mødet mellem det minimalistiske danske design og moderne sneakersdesign, og det er også derfor, at Arkk ikke minder om nogle andre mærker derude.

Arkk tager udgangspunkt i den klassiske form og giver den et nordisk twist. Designet er minimalistisk, men indeholder stadig små detaljer, der ikke normalt ses i gadebilledet. Skoene kan betegnes som såkaldte utility-sko, der kan bruges som både sportssko og hverdagssko.

Brug dine sneakers fra Arkk året rundt

I Danmark er der meget fokus på stil - også i hverdagen. Sneakers har været en del af det danske modebillede i lang tid, og det rette par sko kan i høj grad løfte dit outfit. Arkk-sneakers er det perfekte kompromis, da de stilmæssigt passer til både hverdagssituationer og mere formelle begivenheder.

En af de vigtigste ting, når du køber sneakers er naturligvis komforten, og det er derfor vigtigt, at dine sko er fremstillet i det rette materiale. En anden vigtig faktor er, om skoene egner sig til at blive brugt året rundt. Arkk-sneakers kan modstå det meste vind og vejr, og de kan i høj grad holde fødderne varme ligesom et par støvler.

Hos Skoringen finder du Arkk-sneakers til damer i flere farver

Den rette farve på dine sneakers kan gøre hele forskellen for dit samlede look. Hos Skoringen finder du mange farverige modeller fra Arkk Copenhagen, og vi har noget, der passer til både den farvestrålende og afdæmpede person.

Du finder blandt andet Arkk-sneakers i følgende farver hos Skoringen:

  • Rosa
  • Grøn
  • Beige
  • Turkis

Arkk har også brugerdefinerede farver som eksempelvis sand, dark army og boulder. De fintunede farver vil helt sikkert skille sig ud blandt normale sneakers, og Arkk vil med stor sandsynlighed være et af de mærker, der vil skabe opmærksomhed blandt familie og venner.

Hvis du mangler et par fede sneakers til en gave, er Arkk-sneakers et rigtig godt bud til damer. Du kan købe skoene direkte over webshoppen eller købe et gavekort i en af vores mange fysiske butikker.

Køb dine hvide sneakers til damer fra Arkk

Det er altid en fordel at have et par hvide sneakers på skohylden. Hvis du interesserer dig for sneakers generelt, ved du, at du altid skal have et par i hvid - både til hverdag og fest. Du finder hvide Arkk-sneakers i flere forskellige størrelser hos Skoringen, og tager du et kig i vores nyheder, finder du alle de nyeste styles på webshoppen.

Hos Skoringen finder du også forskellige plejeprodukter, hvis dine sneakers har brug for et løft. I udvalget finder du både all-around-cleaner og spray til imprægnering. Med den rette pleje behøver du aldrig være bekymret for, hvornår du kan benytte dine hvide sneakers.

Oserra Mesh er en all-timer fra Arkk Copenhagen

Arkk Copenhagen har i høj grad formået at genopfinde sneakeren med Oserra-Mesh-modellen. Selvom sneakeren har en chunky krop, har den alligevel et let udtryk. Det skyldes dels de lette materialer, men også de afdæmpede farver bidrager til helheden.

Hos Skoringen finder du Oserra Mesh i mange forskellige farver, og du kan blandt andet finde mange sjove farvekombinationer, der helt sikkert vil være et godt boost til ethvert outfit. Den populære model passer både til mænd og kvinder, og du vil derfor opleve, at mulighederne for sammensætning er endeløse.

Oserra Mesh er en tidløs sneaker, der i dag stadig er udgangspunktet for mange af de nyere modeller fra Arkk Copenhagen. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, kan du altid tilgå en størrelsesguide til det enkelte produkt.

Hvis du vil have fede tilbud på lækre modeller som eksempelvis Oserra, kan du med fordel melde dig ind Klub Skoringen, hvor du blandt andet kan få specielle tilbud.

Vi hjælper dig med at finde de rette sneakers

Det kan være rigtig svært at træffe det rigtige valg omkring sneakers, og derfor kan Skoringen altid hjælpe dig med dit køb. Vi har mange års erfaring med alt fra gummistøvler til hjemmesko, og vi deler gerne ud af vores ekspertviden. Vores kundeservice hjælper dig hellere end gerne med dine spørgsmål, og det er uanset, om de omhandler din ordre eller et specifikt produkt.