• Gratis levering ved køb over 499,-
  • Click & Collect (Afhent efter 1 time)
  • Gratis retur og ombytning i butik
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
1 produkter
Sorter efter:
Du har set 1 ud af 1 produkter

Reebok Classic – Den klassiske evergreen

Reebok Classic har i mange år fremstået som en trendy og moderigtig sko. De mange forskellige farver og design har gjort skoen til en klassiker og en ægte evergreen. Skoene er lækre at bære, og kan bruges til både sport og som almindelige sneakers. Se det store udvalg af Reebok Classic hos Skoringen.

Reebok startede oprindeligt med at producere løbesko til både professionelle løbere, og til den brede befolkning. Senere er der kommet andre træningssko og sneakers på programmet, som henvender sig til sportsudøvere, men også til alle der gerne vil have moderigtige sneakers, der er gode at gå i.

Reebok Classic er retro serien med alle de populære klassikere, som altid vil være de modebevidste sneakersbæreres favoritter. Reebok CL Leather Seasonal I og Reebok Club C 85 TG er nogle af de største klassikere i det store udvalg af Reebok Classic og Club C 85 sneakers.

Her gør fede Reebok Classic og Reebok Club C 85 en forskel

Du vil sætte pris disse moderigtige Reebok sko, når du:

  • Gerne vil signalere din gode stil med et par lækre sneakers i flot design og smarte farver.
  • Ønsker sneakers, der kan bruges sammen det meste af dit tøj, så du altid er klædt smart.
  • Har brug for et par fede sko, når du er til træning i træningscenteret eller på fitnessholdet.
  • Er på udkig efter et par smarte Reebok sko i klassisk design, der stadig er supermoderne.

Hvilke Reebok Classic og Reebok Club C 85 skal jeg vælge?

Reebok Classic har et tidløst og enkelt retro design, som stadig holder 100 %, og som findes i modeller til både børn, kvinder og mænd.

Udvalget af Reebok sko er nærmest uendeligt, og du kan helt sikkert finde sko, der falder i din smag. Uanset om du er til traditionelle sorte Reebok Club C sneakers – der både fås i sort og i hvid – eller du hellere vil have et par Reebok med farver, der kan sætte flot kontrast til dit tøj, så finder du dem her.

Her er et par detaljer, du skal være særligt opmærksom på, inden du bestiller dine nye Reebok:

  • Brug: Skal du bruge dine sneakers til sports- eller hverdagsbrug? Flere modeller kan sagtens brugs til begge dele, men hvis du leder efter sko, der er specielt dedikeret til en særlig sportsgren, så finder du dem i vores Reebok sortiment.
  • Farve: Vælg mellem de traditionelle sorte og hvide modeller, eller sæt lidt mere spræl på dine sko, med flotte farver.
  • Materiale: Reebok sko findes i forskelligt materiale. Mange Reebok Classic modeller er fremstillet i læder, og andre modeller er en kombination af f.eks. læder og nylon. Begge sko har en god kvalitet og holdbarhed.Så her er det din egen smag, der skal afgøre valget.

Reebok til hverdag og til træning

En af fordelene ved de klassiske sneakers er, at de kan bruges til alt slags tøj. Uanset om du vælger et par jeans, en flot sommerkjole eller mere business-orienteret tøj, kan du finde et par Reebok, der passer til. Du kan bl.a. vælge Reebok Classic Leather White, der med sit flotte hvide look, vil udgøre en smart kontrast til dit tøj. Det hvide læder vil altid være moderne, og signalerer mod og selvtillid.

Reebok Classic Leather kommer i mange andre farver end hvid. Så hvis du mere er til traditionel sort model, eller måske nogle mere iøjnefaldende farver, så kan du bare vælge dem. Udvalget er nemlig meget stort, og du vil få svært ved at begrænse dig til en enkelt model.

De senere år er sneakers blevet en fast del af manges garderobe. Flotte og trendy sneakers, som dem du finder i Reebok sortimentet, er blevet accepteret som en sko, der kan bruges på job såvel som i fritiden.

Reebok til træningen

Reebok har altid været kendt for sine mange sko til fitness, crossfit, løb og mange andre sportsgrene. Hvis du skal bruge træningssko hvor der er kræset for detaljen, og som samtidig er superlækre at se på, så er Reebok også det oplagte valg.

Alt efter hvilken sportsgren du dyrker, skal dine sko have god komfort og yde god stabilitet til dine fødder, så du minimerer risikoen for skader. I mange sportsgrene er stødabsorbering vigtig for at aflaste knæ og ankler.

Sådan vedligeholder du dine hvide Reebok sneakers

Mange af de smarte Reebok sneakers er hvide, og det skulle de gerne blive ved med at være. Nu tænker du måske, at det er et kæmpe arbejde at vedligeholde hvide sneakers. Men det er det faktisk ikke.

Hvis dine sneakers blot er lidt snavsede, kan en almindelig vådserviet gøre underværker. Hvis vådservietten ikke er nok til at friske skoene op, så må du i gang med en lidt større vask.

Almindeligt opvaskemiddel på en blød svamp eller børste kan klare langt det meste skidt og snavs på skoene. Hvis dine hvide læder sneakers stadig ser lidt triste ud, så er der råd for det.

Almindeligt bagepulver kan bruges til mange ting, og en af dem er rengøring. Bland en smule bagepulver med opvaskemiddel, og brug en blød børste til at smøre blandingen på skoen. Når du er færdig, tørrer du skoene af med en fugtig klud, og lader dem tørre. Nu har du friske hvide sneakers igen.

Tjek også vores produkter til imprægnering af sko her.

Find dine Reebok Classic hos Skoringen

Hos Skoringen har vi et stort udvalg af Reebok Classic sneakers. Se alle vores Reebok sneakers herover, eller tjek hele vores store udvalg af sneakers til damer og sneakers til mænd her.

Det et let og sikkert at handle i Skoringens webshop. Vi har hurtig levering direkte hjem til dig, eller til den nærmeste pakkeshop, og du kan følge dine varer hele vejen med Track & Trace.

Hvis du køber dine sko på nettet, og det viser sig, at de ikke passer, så kan du returnere dem til webshoppen. Du kan også vælge at få byttet skoene i den nærmeste Skoringen butik.

Find de Reebok Classic som du ønsker dig herover, og bestil allerede i dag på Skoringen.dk. Så kan du glæde dig til at tage dine nye, smarte sneakers på i løbet af et par dage.